Google Adwords advertentie laten beheren

Bij iClicks kunnen we u helpen bij het opzetten en het beheren van een AdWords advertentie als AdWords Professional voor het MKB. Onze medewerkers zijn allen met succes geslaagd voor het examen van Google AdWords, zodat u zeker weet dat u met een specialist te maken heeft. Er zijn nog steeds te weinig ondernemers die gebruik maken van Google AdWords. Dat is jammer, want het is een fantastische mogelijkheid om op korte termijn al nieuwe klanten te werven.

De Google zoekmachine wordt inmiddels door meer dan 90% gebruikt door alle internetgebruikers, daarvan klikt ongeveer 25% op de Google AdWords advertentie. Het is daarom belangrijk dat u als ondernemer ook adverteert op Google. Vaak hebben ondernemers echter geen tijd om zich te verdiepen in een AdWords advertentie of ze weten niet wat de mogelijkheden zijn. Veel ondernemers hebben geen tijd om de AdWords advertentie goed bij te houden en een groot aantal denkt dat het duizenden euro’s per maand moet kosten.

Bij iClicks kunt u al vanaf 200 euro per maand terecht voor AdWords advertentie. Dit is inclusief het opzetten en onderhouden van de AdWords advertentie, de klikkosten van een AdWords advertentie, een maandelijkse rapportage én een flexibel contract. U kunt het contract namelijk zo laten maken dat u bijvoorbeeld de AdWords advertentie stop laat zetten tijdens vakanties, van trefwoord of budget wilt wijzigen.

Met de AdWords advertentie hoeft u alleen te betalen als u ook daadwerkelijk bezoekers krijgt op uw website. U betaalt dus niet als u alleen in beeld komt. Alleen als er iemand op uw tekstadvertentie komt dan betaalt u een bepaald bedrag. iClicks zorgt voor een gedegen betaling voor de AdWords advertentie. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als u meer informatie wenst over een AdWords advertentie of u wilt een offerte, neem dan gerust eens contact met ons op.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant