Advies over AdWords

Als u op zoek bent naar Adwords advies, bent u hier bij iClicks aan het juiste adres! iClicks is een gekwalificeerd Adwords professional en kan u daarom uitstekend van advies dienen. De medewerkers van iClicks zijn allen voor het Google Adwords examen geslaagd, zodat wij met recht kunnen zeggen dat we professionals zijn in het geven van Adwords advies.

Veel ondernemers hebben geen tijd of geen zin in het bijhouden van Google advertenties, of ze vinden het te lastig. Toch is adverteren bij Google nodig: meer dan 90% van de internetgebruikers zoekt met Google en een kwart daarvan klikt op de advertenties! Bij iClicks kunnen wij u niet alleen van Adwords advies voorzien, we helpen u echter ook bij het opzetten en het onderhouden van de Google advertenties. Het Adwords advies en het opzetten en onderhouden van de advertenties hoeft helemaal niet duur te zijn. Vanaf 200 euro per maand kunt u al adverteren bij Google via iClicks. Dat is inclusief het Adwords advies, het opzetten en het onderhouden, de klikkosten van Google en de maandelijkse rapportage van de campagne.

Bij iClicks krijgt u overigens altijd een flexibel contract. Dan kunt u bijvoorbeeld de campagne tijdelijk stopzetten met vakanties, trefwoorden wijzigen of het budget veranderen. iClicks Nederland is dé AdWords Professional voor het MKB; wij helpen u graag met Adwords advies!

Het Adwords advies van iClicks reikt overigens verder dan bij het opzetten en onderhouden van Google advertenties. Wij zorgen ook voor conversie, wat wil zeggen dat we kijken hoeveel bezoekers die vanuit de Google advertenties komen, daadwerkelijk contact opnemen, u bezoeken of aankopen doen. iClicks zorgt ervoor dat uw budget alleen wordt gebruikt voor de woorden die converteren. Dit doen wij door cookies van Google op uw website te plaatsen.

Bij iClicks zit u goed voor Adwords advies en het opzetten en onderhouden van Google advertenties. Wij zorgen er met onze professionaliteit op het gebied van Adwords advies voor, dat u beter kan gaan verkopen!

Als u meer informatie wenst over het opzetten en onderhouden van Google advertenties of u wil Adwords advies, neem dan gerust eens contact met ons op.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant