AdWords Certified Partner

iClicks Nederland BV is door Google gecertificeerd als AdWords Certified Partner. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen van die Google hieraan verbindt zoals het in dienst hebben van meerdere AdWords Professionals en het beheren van een bepaald AdWords budget. Tot 2010 werd de certificering ook welAdWords Qualified Company genoemd, dit is nu dus veranderd naar AdWords Certified Partner.

Vereisten AdWords Certified Partner Certificering

Bij iClicks doen alle AdWords campagne managers jaarlijks 2 examens bij Google AdWords. Op dit moment werken er 5 gecertificeerde AdWords Professionals en gezien onze grote groei zijn wij nog steeds op zoek naar nieuw talent. Naast het in dienst moeten hebben van tenminste 1 gecertificeerde campagne manager moet er ook een minimum budget van 100.000 euro per kwartaal worden beheerd.

Voordelen van een AdWords Certified Partner

Google is erg streng als het gaat om het uitgeven van de certificering en het toezien op het naleven van de richtlijnen Google door de Partners. Als klant bij iClicks bent u verzekerd van continuïteit en deskundig advies. Wij informeren onze klanten proactief over de nieuwste ontwikkelingen omtrent AdWords en managen de AdWords campagnes op een zeer efficiënte wijze waardoor u tijd en geld bespaard.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel gratis met 088-4254257 of neem contact met ons op via de e-mail.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant