AdWords beheer

Als u op een voordelige wijze wilt adverteren op Google, kan iClicks het AdWords beheer voor u uit handen nemen. Ondernemers hebben vaak de tijd niet om zich te verdiepen in AdWords, of het beheer goed te stroomlijnen. Vaak weet men ook niet wat de mogelijkheden zijn, of het AdWords beheer is wat te moeilijk. Ook denken ondernemers nogal eens dat het adverteren via Google duizenden euro’s per maand moet kosten.

Adverteren met Google is een must voor de moderne ondernemer. Inmiddels gebruikt meer dan 90% van alle internetgebruikers de zoekmachine Google. Het aantal ondernemers wat bij Google adverteert, is echter nog steeds schrikbarend laag. Samen met iClicks kunt u nu ook bij Google adverteren, u kunt ons namelijk uw AdWords campagne in beheer geven. iClicks zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw campagne optimaal is, maar we kijken ook verder!

De volgende stap waar wij u mee kunnen helpen is conversie. U wilt namelijk vast weten hoeveel bezoekers die vanuit de Google advertentie binnenkomt, worden omgezet naar een bezoek, contact of aankoop. Wij kunnen door het AdWords beheer ervoor zorgen dat het budget alleen wordt gebruikt voor de woorden die concreet iets opleveren. Dit doen wij door een cookie van Google op bijvoorbeeld de contactpagina bij u op de website te plaatsen. Met het AdWords beheer kunnen wij dan precies zien welke woorden de bezoekers wel en niet naar de contactpagina leiden.

iClicks heeft het predicaat ’Adwords Qualified Professional’, wat wil zeggen dat wij het Google AdWords examen met goed gevolg hebben afgelegd. Zo weet u in ieder geval dat u met een bedrijf te maken heeft die uw AdWords beheer professioneel aanpakt!

Neem gerust eens contact met ons op als u interesse hebt in het uitbesteden van AdWords beheer aan ons bedrijf. Wij geven u niet alleen meer informatie over AdWords beheer als u dat wenst, we komen ook gerust eens bij u langs!

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant