AdWords laten beheren

AdWords beheren kan voor weinig met iClicks! Wij nemen alle zorg uit handen bij het AdWords beheren!

Als u ook wilt adverteren met Google, kunt u het beste iClicks uw AdWords laten beheren; wij zijn gekwalificeerde Google AdWords professionals. Onze medewerkers hebben het examen van Google in het AdWords beheren met succes afgelegd. Bij iClicks weet u dus zeker dat u voor een klein bedrag professionals in huis haalt!

Adverteren bij Google kan met iClicks al voor 200 euro per maand. Voor dat bedrag zullen wij uw advertenties bij AdWords beheren en opzetten, de klikkosten voor de advertenties managen en een maandelijkse rapportage aan u versturen. Daarnaast krijgt u van ons altijd een flexibel contract, wat wil zeggen dat u het AdWords beheren door ons altijd tijdelijk kan stoppen tijdens vakanties, kosteloos trefwoorden kunt laten wijzigen of het budget kunt verhogen. Bij iClicks krijgt u voor weinig geld in ieder geval een soepel contract bij het AdWords beheren. Zo kunt u het lastige AdWords beheren aan ons over laten.

Van alle internetgebruikers zoekt meer dan 90% met de Google zoekmachines. Een kwart van de gebruikers klikt op de Google advertenties. Deze mensen kunt u nu ook bereiken als u iClicks uw AdWords laat beheren. Steeds meer mensen zoeken bedrijven in de buurt op het internet en kopen ook steeds meer via het internet. Als ondernemer is het van groot belang dat u ook te vinden bent, en iClicks helpt u daarbij door uw Google AdWords te beheren.

Naast het Google AdWords beheren kijkt iClicks verder voor u. Wij kijken namelijk ook hoeveel bezoekers die vanuit de advertenties op uw website worden geconverteerd naar een bezoek, contact of aankoop. iClicks zorgt er ook voor dat uw budget alléén gebruikt wordt voor de woorden die converteren. Wij plaatsen namelijk een cookie van Google op bijvoorbeeld de contactpagina bij u op de website. Zo kunnen we precies bijhouden welke woorden de bezoekers wel en niet naar de contactpagina leiden. Bij iClicks zorgen we er voor dat het AdWords beheren tot een uitstekend resultaat leidt!

Adwords beheren doen wij al vanaf 200 euro per maand. Wilt u uw Adwords laten beheren of meer informatie over de mogelijkheden met Adwords beheren, neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant