Google advertenties

Nu weet u dat Google AdWords een fantastisch systeem is. Maar hoe werkt het nou? Hoe kan het nou dat het voor elk bedrijf, groot of klein, lonend is om te adverteren met Google? Allereerst worden uw Google advertenties gratis getoond en wel alleen aan mensen die in uw product geïnteresseerd zijn. U selecteert namelijk van tevoren met ons een aantal zoektermen waarop u gevonden wilt worden. De advertenties worden dan alleen vertoond als op die specifieke zoektermen wordt gezocht. Pas als iemand op uw Google advertentie klikt en dus op uw website terechtkomt, betaalt u een klein bedrag.

AdWords specialist

iClicks is de AdWords specialist voor het MKB. Niet alleen hebben onze medewerkers jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van campagnes in Google AdWords, ook zijn wij door Google erkend als AdWords Qualified Company. Dat betekent dat uw campagne bij ons altijd in handen is van een collega die met succes het examen van Google heeft afgerond en het bijbehorend certificaat heeft verworven. Inmiddels mogen wij ons een van de grotere specialisten noemen op het gebied van Google AdWords.

AdWords is voor iedereen!

Adverteren met Adwords werkt ook voor u omdat:

  • U alleen betaalt voor mensen die daadwerkelijk in uw product geïnteresseerd zijn.
  • U zelf precies kunt bepalen wat u wilt uitgeven.
  • 95% van al het zoekverkeer via Google gaat.
  • U in iClicks de AdWords specialist treft met jarenlange ervaring in het adverteren met Google en het vermogen mee te denken met haar klanten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over advertenties op Google of een vrijblijvend gesprek met een van onze AdWords specialisten.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant