Kosten Adwords

Via iClicks betaalt u voor Google AdWords de kosten die ú wenst; wij kunnen uw advertentie tegen een betaalbaar budget zo optimaal mogelijk benutten.

Google is het meest populair in Nederland, ruim 90% van de internetbezoekers gebruikt deze zoekmachine. Via iClicks kunt u nu ook profiteren van dit succes en veel nieuwe klanten binnenhalen. Wij maken voor u een campagne via Google AdWords; de kosten hiervoor zijn zo laag als u zelf wenst!

De positie van uw Google advertentie wordt bepaald door het bod op het zoekwoord en de kwaliteit van de campagne. iClicks zorgt ervoor dat de kwaliteit van de advertentie uitstekend is en de AdWords kosten zo laag mogelijk blijven. Wij kijken echter ook nog verder! De volgende stap is namelijk conversie. Wij onderzoeken hoeveel bezoekers van uw website u daadwerkelijk bezoeken, een aankoop doen of contact opnemen. iClicks zorgt er ook voor dat de AdWords kosten alleen worden gebruikt voor de woorden die converteren. Wij kunnen dat doen door een cookie van Google op bijvoorbeeld de contactpagina te plaatsen. Op die manier kunnen wij precies zien welke woorden de bezoekers wel en niet naar de contactpagina leiden. Zo houdt u ook precies de AdWords kosten in de hand.

AdWords kosten kunnen zo laag blijven omdat u alleen betaalt als er ook echt daadwerkelijk bezoekers komen. AdWords kosten blijven nihil zolang u alleen in beeld bent. Alleen als er iemand op uw tekstadvertentie klikt betaalt u een bepaald bedrag. iClicks zorgt in ieder geval voor de betaling van alle Awords kosten en u betaalt bij ons een vast bedrag per maand. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wat betreft de AdWords kosten.

Bij iClicks hebben we de status “Google Advertising Professionals”; we zijn een gekwalificeerd bedrijf. Dat betekent dat onze medewerkers het officiële AdWords examen bij Google met goed gevolg hebben afgelegd. Zo weet u in ieder geval zeker dat u met een professioneel bedrijf in zee gaat.

Neem gerust eens contact met ons op als u meer informatie wenst over Adwords kosten of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant