AdWords laten opzetten?

Als u meer bezoekers op uw website wilt die ook daadwerkelijk klant worden, laat dan iClicks AdWords opzetten en beheren. iClicks is een ’AdWords Qualified Professional’, wat wil zeggen dat onze medewerkers het AdWords examen bij Google met succes hebben afgerond. U weet dan zeker dat u met professionals te maken hebt op het gebied van AdWords opzetten en beheren!

Bij iClicks kunt u al vanaf 200 euro per maand adverteren, en wij kunnen voor dat geld ook uw campagne met AdWords opzetten én beheren. In deze tijd is dat hard nodig, daar ruim 90% van alle internetgebruikers zoeken met Google. Daarvan zijn er heel wat die ook op de Google advertenties klikken. Als iClicks uw campagne AdWords gaat opzetten en beheren zorgen wij dat u verschillende tekstadvertenties krijgt, die om de beurt vertoond worden. Zo kunnen wij bepalen welke advertenties het beste werken. Bij de Google advertenties betaalt u overigens alléén voor advertenties waar op geklikt wordt, als u alleen in beeld komt hoeft er niet betaald te worden.

Gemakkelijk met Google AdWords opzetten en beheren kan iClicks voor u regelen. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en komt u ook niet voor onaangename verrassingen te staan. Vanaf 200 euro per maand kunt u via iClicks bij Google adverteren. Dat is inclusief: Adwords opzetten en onderhouden; de klikkosten voor de advertenties; een maandelijkse rapportage; een flexibel contract (bijvoorbeeld stopzetten met vakanties of wijzigen van het budget). iClicks zorgt voor het AdWords opzetten en onderhouden zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen. Wij zorgen ervoor dat u verkoopt!

Als u ook voor een klein bedrag per maand het Google AdWords opzetten en beheren wilt uitbesteden, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij komen graag even bij u langs om het AdWords opzetten en beheren te bespreken of om u een offerte te doen toekomen.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant