Beheer uw geüpgrade sitelinks in AdWords Editor 10.2

21 Augustus, 2013 15:46

U kunt nu de nieuwste versie van AdWords Editor downloaden, met geüpgrade sitelinks voor geoptimaliseerde campagnes. Met versie 10.2 kunt u onder meer:

  • Het nieuwe tabblad 'Sitelinks (geüpgraded)' gebruiken om sitelinks en instellingen te bekijken en te beheren, waaronder de apparaten die u wilt targeten.
  • Sitelinks toevoegen, bewerken of verwijderen op campagne- of advertentiegroepniveau.
  • Geüpgrade sitelinks kopiëren en plakken tussen campagnes of advertentiegroepen.
  • Geüpgrade sitelinks opnemen in imports en exports.
De volgende keer dat u AdWords Editor start, wordt u gevraagd te upgraden naar de nieuwe versie. Voor meer informatie over upgraden, bijvoorbeeld hoe u niet-opgeslagen wijzigingen en opmerkingen kunt behouden, kunt u deze instructies lezen. U kunt de nieuwe versie ook downloaden via het Helpcentrum voor AdWords Editor.

Wilt u meer weten over het beheren van geüpgrade sitelinks in AdWords Editor en over de nieuwe versie, bekijk dan de release-opmerkingen voor versie 10.2.

Om u voldoende tijd te geven voor het uitvoeren van de upgrade, wordt er nog gedurende vier maanden ondersteuning geboden voor eerdere versies van AdWords Editor. Om een probleemloos gebruik van AdWords Editor te garanderen, raden we u aan de upgrade uit te voeren vóór 13 december 2013.

Opmerking: het is niet meer mogelijk verouderde (niet-geoptimaliseerde) campagnes te maken in AdWords Editor. Meer informatie over geoptimaliseerde campagnes.
Gepost door Charis, Inside AdWords Team

< Opvallende social media updates november 2016 Schendingen van AdWords-beleid voorkomen en oplossen >

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant