Belangrijkste Bijdragers bij elkaar in Amsterdam

,

Vaste lezers van de Google blogs weten dat op de verschillende Nederlandstalige productfora van Google een aantal slimmeriken actief is. Deze zogenaamde Belangrijkste Bijdragers (BB’s) bieden ontzettend veel hulp aan mensen die tegen een probleem aanlopen of graag meer willen weten over, bijvoorbeeld, Analytics en AdWords. Het AdWords forum heeft zo ook vier Belangrijkste Bijdragers.
 

 

Om de Belangrijkste Bijdragers op de hoogte te houden van productontwikkelingen en hoe het bij Google achter de schermen werkt, hebben we ze onlangs uitgenodigd om langs te komen bij Google Nederland. Tijdens de eendaagse BB-top vertelden Google-programmeurs over productontwikkeling en over de totstandkoming van visuele veranderingen in Gmail. Er was er natuurlijk ook aandacht voor de laatste trends in Google zoeken en de Belangrijkste Bijdragers kregen een sneak peek van nieuwe functionaliteiten in verschillende producten.

 

Maar ook de BB’s zelf kwamen aan het woord: Jurjen vertelde hoe hij een MapUp heeft georganiseerd om zijn geliefde Utrecht nog beter op de kaart te zetten. Met een enthousiast team van 26 vrijwilligers heeft hij tijdens de MapUp meer details aangebracht in de online kaart van Utrecht. Meer informatie over MapUps en hoe je er zelf één kan organiseren, vind je hier.

 

Belangrijkste Bijdrager Roswell verzet niet alleen veel werk op het forum, maar is ook de eerste Google Bedrijfsfoto’s Vertrouwde Fotograaf in Nederland. Hij fotografeert het interieur van winkels, restaurants en andere bedrijven zodat je een prachtige virtuele rondleiding kunt krijgen op Google Maps. Tijdens de BB-top deelde hij zijn ervaringen met de andere Belangrijkste Bijdragers en liet veel interessante voorbeelden van zijn werk zien.

 

Naast dat is ook het reilen en zeilen van het AdWords forum uitvoerig besproken met de Belangrijkste Bijdragers. Verschillende initiatieven, onderwerpen en insights zijn hierbij aan bod gekomen. Vele interessante discussies vinden op het AdWords forum plaats en het is dan ook een belangrijke bron van informatie voor u als AdWords/Analytics gebruiker.

 

De Belangrijkste Bijdragers zijn een ontzettend belangrijke schakel in Google’s online communities en het is dan ook fantastisch dat ze met zoveel plezier en enthousiasme hun grote productkennis op de fora delen. Wil je zelf ook Belangrijkste Bijdrager op de Google productfora worden? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de fora en start met andere gebruikers te helpen als je een antwoord weet!

 

Gepost door Floris, Inside AdWords Team

 

Maak vrijblijvend kennis
Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..