slider

iClicks: de weg naar jouw online succes

Bepaal jouw route Wie gingen je voor?

Account optimalisatie op het forum!

27 June, 2013 15:57

Geïnteresseerd in account optimalisatie? Dan hebben wij wellicht een oplossing voor u! Via het Google AdWords forumkunt u aangeven dat u graag tips wilt ontvangen, specifiek voor uw account! Tijdens de optimalisatie bieden we één account per week de mogelijkheid om tips te ontvangen.

Dit houdt in dat er dan bepaalde account-gegevens (relevant voor account optimalisatie) vrijgegeven zullen worden zodat er advies op maat kan worden gegeven door gebruikers. Wij verwachten dat er via het forum veel concrete tips en direct bruikbare ideeën zullen ontstaan die account houders zullen helpen een zo sterk mogelijke campagne op te zetten.

 

Via dit formulier kunt u zich hiervoor opgeven! U kunt natuurlijk ook het forum in de gaten houden voor tips voor andere gebruikers die voor u wellicht ook interessant zijn!

 
Gepost door Birgit, Inside AdWords Team
< Een nieuwe manier waarop merkadverteerders hun ideale klant kunnen bereiken Praktische tips voor biedingen (deel 5 van 6): Betere prestaties en tijdsbesparing dankzij biedingsautomatisering >