slider

iClicks: de weg naar jouw online succes

Bepaal jouw route Wie gingen je voor?

De filosofie van iClicks

11 December, 2014 14:51

In 2003 heeft iClicks Nederland BV zich gespecialiseerd op het gebied van online marketing en is door de jaren heen uitgegroeid tot de specialist in deze sector. iClicks bestaat uit een jong team met gedreven en enthousiaste specialisten.

Transparant, flexibel en doelgericht

Wij werken op een transparante wijze en wij uiten dit ook naar onze klanten. Bent u klant bij ons, dan kunt u bijvoorbeeld via onze SEO tool wekelijks de geboekte progressie bekijken. Daarbij geeft iClicks inzicht in de werkzaamheden die zijn verricht door middel van rapportages. Hierdoor heeft u volledig inzicht en krijgt u ook te zien waar u voor betaalt.

iClicks is een jong bedrijf met een flexibele organisatie. Dit houdt in dat wij open staan voor veranderingen, zowel intern als extern. In een organisatie die zich richt op de online marketing is het belangrijk om met nieuwe technologieën en innovatieve ideeën te werken. Wij lopen voorop als online marketing bureau ten opzichte van andere online marketing bureaus, omdat wij anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen.

Wij zien nooit problemen, maar oplossingen. Dit klinkt misschien heel cliché, maar wij streven ernaar om doelgericht te werken. Dit uit zich ook in de resultaten die wij boeken met onze klanten. Door de juiste mensen, strategieën en plannen samen te brengen, zorgen wij ervoor dat het doel ook daadwerkelijk behaald wordt. Wij betrekken klanten bij het gehele proces, aangezien zij als beste hun eigen branche kennen.

Ervaringen met iClicks

Naast dat wij transparantie bieden aan klanten, zijn wij ook benieuwd naar hun ervaringen. Wij vinden de meningen van onze klanten erg belangrijk. Dit stelt ons in staat om te groeien. Wij laten graag de klanten aan het woord over onze dienstverlening.

Lees hier de ervaringen van de klanten over iClicks en laat zelf uw mening achter.

< AdWords en de feestdagenAdWords en de feestdagen Op een veilige manier hoog in Google >