slider

iClicks: de weg naar jouw online succes

Bepaal jouw route Wie gingen je voor?

Google Partners Award: iClicks wint!

20 May, 2016 11:26

Op uitnodiging van Google kwamen 12 mei de 150 beste online marketingbureaus van Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij elkaar in Berlijn. Ook iClicks Nederland werd gevraagd om hier deel te nemen aan Google’s Ready To Rock-competitie. Emiel en Duncan, die namens iClicks’ AdWords-afdeling afreisden naar Duitsland, keerden met Google’s award onder de arm terug naar Nederland.

De Ready to Rock-competitie is in het leven geroepen om Google AdWords-agencies te laten groeien. De genomineerde marketingbureaus (waaronder iClicks) hebben het afgelopen jaar uitzonderlijk gepresteerd op de verschillende gebieden, zoals Social, Certificering, Sales en New Business Excellence.

duncan-trabi

Na de sightseeing werden we naar Motorwerks gebracht, de club waar het feest zou beginnen. We stapten de grote zaal binnen waar ieder land een eigen lounge kreeg, compleet met vlaggetjes, lekkere hapjes en drankjes.

De uitreiking begon (uiteraard) met We Will Rock You van Queen. De winnaars van Google’s Ready To Rock-competitie werden vervolgens onthuld. De lijst met winnaars verscheen op het grote scherm en daar stonden we: bovenaan de lijst! Dat gaf natuurlijk een geweldig gevoel van trots. Vervolgens kregen we de prachtige trofee uitgereikt, waar we de rest van de avond flink op hebben geproost en gefeest.”

De trofee heeft inmiddels een mooi plekje gekregen op het kantoor van iClicks. Het was een topdag, met een geweldige beloning voor het harde werk van ons AdWords-team. iClicks is ready to rock again!

< Chatbots en algoritmes: de nieuwste social media-ontwikkelingen De toekomstige wijzigingen binnen Google AdWords >