Geoptimaliseerde campagnes beheren in AdWords Editor 10.1

21 Mei, 2013 16:12

In de nieuwste versie van AdWords Editor beschikt u over meer manieren om bulksgewijs wijzigingen aan te brengen in uw geoptimaliseerde campagnes. Met de nieuwe versie kunt u:

  • Bodaanpassingen instellen voor plaatsingen, onderwerpen en doelgroepen.
  • Bodaanpassingen voor mobiel instellen op advertentiegroepniveau.
  • Campagnes bulksgewijs upgraden met CSV importeren of de tool Meerdere campagnes toevoegen/bijwerken.
  • De nieuwe ValueTrack-parameters {ifmobile} en {ifnotmobile} gebruiken.

We hebben ook de prestatiestatistieken verbeterd die u kunt downloaden voor locaties, doelgroepen en plaatsingen. Op het tabblad 'Zoekwoorden' worden de zoekwoordprestaties in het Display Netwerk gedetailleerd weergegeven in twaalf kolommen.

Lees de Release-opmerkingen bij AdWords Editor 10.1 voor meer informatie over deze wijzigingen en andere updates.

De volgende keer dat u AdWords Editor start, wordt u gevraagd om te upgraden naar versie 10.1. Voor meer informatie over upgraden, waaronder over hoe u niet-opgeslagen wijzigingen en opmerkingen kunt behouden wanneer u een upgrade uitvoert, leest u deze instructies. U kunt versie 10.1 ook downloaden van deAdWords Editor-website.

Opmerking: om u voldoende tijd te geven voor het uitvoeren van de upgrade, wordt er nog gedurende vier maanden ondersteuning geboden voor eerdere versies van AdWords Editor. Om ononderbroken gebruik van AdWords Editor te garanderen, moet u upgraden vóór 16 september 2013.

Gepost door Charis, Inside AdWords Team

< Opvallende social media updates november 2016 Praktische tips voor biedingen (deel 1 van 6): Uw bodaanpassingen prioriteren en verfijnen >

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant