Google Shopping Promotie

,

Google Shopping: € 75 promotietegoed en bijgewerkte feedspecificaties
Vorige maand hebben we de internationale implementatie van het nieuwe Google Shopping-model aangekondigd, dat is gebaseerd op advertenties met productvermeldingen. In februari 2013 stapt Google Shopping in Nederland over naar dit nieuwe model. We zijn ervan overtuigd dat deze verandering en de verbeterde gebruikerservaring nieuwe kansen voor verkopers creëren en dat winkeliers (van klein tot groot) door dit nieuwe commerciële model meer klanten naar hun winkels trekken. De implementatie van het nieuwe model zal naar verwachting aan het einde van het tweede kwartaal van 2013 zijn voltooid.

We willen verkopers stimuleren om over te stappen naar Google Shopping en bieden hen daarom een promotietegoed ter waarde van € 75 aan. Verkopers die zich vóór 12 april 2013 registreren en een campagne met productvermeldingsadvertenties maken waarin al hun producten in het Merchant Center worden gepromoot, kunnen in aanmerking komen voor een tegoed van € 75. Verkopers kunnen ook in aanmerking komen voor een maandelijks tegoed van 10% van hun totale uitgaven aan productvermeldingsadvertenties.

Ga naar deze pagina voor meer informatie en om u te registreren voor het promotietegoed.

Feedspecificatie-updates
We hebben onze internationale feedspecificaties verbeterd, in een poging de gegevenskwaliteit op Google Shopping te verbeteren. Deze wijzigingen worden vanaf maart 2013 van kracht. Hierdoor worden onze globale productfeeds nauwkeuriger uitgelijnd en kunnen we onze gebruikers betere resultaten bieden. Adverteerders die gebruikmaken van de gereduceerde feedspecificatie Productadvertenties moeten ervoor zorgen dat hun feeds in overeenstemming zijn met deze nieuwe vereisten. Ga voor meer informatie voor de aankomende wijzigingen naar het Helpcentrum.
Naast deze update introduceren we ook nieuw programmabeleid voor Google Shopping. Het volledige beleid wordt januari volgend jaar aangekondigd.

Gepost door Charis, Inside AdWords Team

Maak vrijblijvend kennis
Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..