slider

iClicks: de weg naar jouw online succes

Bepaal jouw route Wie gingen je voor?

Hypodomus

Over dit project

Hypodomus Eindhoven is een makelaar die zich richt op de huizenmarkt van Eindhoven en omstreken. Ze hadden een website bij het makelaarsportaal Realworks. Hier was niets mis mee, maar toch wilden ze de site liever loskoppelen. Hierdoor kwamen ze voor het complete redesign bij ons terecht. Ze wilden een persoonlijke, rustige en overzichtelijke website die er stijlvol uitziet en uitnodigt om contact op te nemen. Zoals je ziet, is dit goed gelukt. Ze maken geen gebruik van stockfoto's, maar hebben een professionele fotograaf ingehuurd om foto's van het team te maken. Zowel persoonlijke profielfoto's als foto's in actie tijdens bezichtigingen geven een leuke, persoonlijke touch. Ook hebben ze foto's gebruikt van een bekende Instagramfotograaf die erg mooie en sfeervolle foto’s van Eindhoven heeft gemaakt. Als je door de website klikt, zie je deze kleurrijke foto’s overal terug. Wie zou er dan niet in Eindhoven willen wonen?

Gallery 1
Gallery 1
Gallery 1
Gallery 1

Ze hebben gekozen voor een ICEBIRD CMS met een extra custom module om de huizen uit Realworks te halen. Deze ‘made-by-Wesley’ Realworks-module checkt elk half uur of er wijzigingen zijn aangebracht in het aanbod en synchroniseert de wijziging(en) dan direct.

  • Uniek ontwerp gebouwd in ICEBIRD
  • Eigen foto’s van de klant gemaakt in omgeving Eindhoven
  • Realworks koppeling met huizenaanbod
  • Naar aanleiding van deze website een aantal aanvragen van andere makelaars ontvangen voor een nieuwe website

Naar het overzicht van alle projecten.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Danny Van Der Ven

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.