Ridder Letselschade

Over dit project

Ridder Letselschade is een gespecialiseerd letselschadebureau dat zich inzet om mensen bij te staan wanneer zij letselschade lijden en zij deze schade willen claimen. Ridder Letselschade maakt al jarenlang gebruik van de diensten van iClicks. Het hoofddoel van onze werkzaamheden? Als beste gevonden worden met de zoekterm Letselschade. De specialisten van Online Advertising, Linkbuilding, Content en Conversie zetten zich keer op keer in om dit doel te halen. Daarnaast focussen we ons op de vindbaarheid van andere thema’s rondom letselschade om ook daar goed op gevonden te worden binnen Google.

Op de website zelf vind je een verzameling aan informatieve content en een van de grootste hulpmiddelen: de letselschadetest. Deze test is geplaatst door onze Technische Specialist. Dankzij de test krijgt de bezoeker direct inzicht of zij recht hebben op een schadevergoeding.

Resultaat

  • Samenwerking van onze collega’s van de SEO-, SEA- en CRO-afdeling
  • Continue inzet om als beste te ranken op Letselschade in Google
  • Een online test om zelf te controleren of je recht hebt op een schadevergoeding

Ervaring Klant

“Ik ken iClicks al sinds 2009. Toen waren wij met ons bedrijf zoekende naar een goede online marketeer. Wij hadden al de nodige bureaus versleten die ons gouden bergen beloofden maar dat echt niet konden waarmaken. Marten Post, CEO van iClicks beloofde ons hoge posities, zelfs een top 3 zou mogelijk zijn. Het heeft even geduurd, maar hij heeft woord gehouden, want uiteindelijk staan wij met een aantal voor onze branche zeer belangrijke zoekwoorden en -termen in de top drie. Ik kan iClicks dan ook alleen maar aanraden. Het is een professioneel geleid bedrijf dat afspraken nakomt en weet wat er speelt in online marketingland”.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..