Ervaringen

Annemarie - Weber-Stephen Holland B.V.

Met de expertise en adviezen van iClicks is onze site SEO geoptimaliseerd waardoor consumenten eenvoudig het antwoord op onze site terug konden vinden. We zagen de organische zoekresultaten flink omhoog gaan en door de pro-actieve houding van de medewerkers kregen we ook de nodige input en tips om zo onze website nog waardevoller te maken voor onze consument.

Anneke van Eeden van Schmidt Schoorsteenwerken

Sinds begin 2010 zorgt IClicks ervoor dat wij op internet goed gevonden worden. Daarnaast zorgt iClicks voor een goede ondersteuning en optimalisatie van de website. Het personeel denkt mee en staat altijd voor ons klaar voor onze vragen. Blogs / Pinterest / Facebook en Google+ noem het en iClicks regelt het.

Tjip Ridder van Ridder Letselschade

"Ik ben met de eigenaar in contact gekomen toen die nog elders werkzaam was en zijn bedrijf bezig was op te starten. Ik was op dat moment nog overgeleverd aan de beloftes van Easy Internet Marketing. Gelukkig maakte iClicks volledig waar wat men beloofde en dat is niet gering als je naar de branche kijkt waarin mijn bedrijf werkzaam is. Binnen een paar maanden stond de site op de belangrijkste zoekwoorden op de beloofde plaatsen en stroomden de nieuwe klanten binnen. Ik ben vol lof over iClicks en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."

Cristel Balke van Tuinweelde

"iClicks heeft er voor gezorgd dat wij in de top 3 van Google staan met onze zoekwoorden. Hierdoor wordt ons bedrijf beter gevonden en is onze omzet gegroeid. Ze zijn eerlijk, transparant en komen steeds met nieuwe ideeën waardoor ons bedrijf steeds een stapje verder komt in de online wereld. Het contact met de medewerkers is prettig en regelmatig. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen."

Rene Grimberg van Airco Groep Holland

"Telefonisch in contact gekomen met iClicks. Eerst wat terughoudend, omdat je bijna maandelijks gebeld wordt door dit soort bedrijven. De contactpersoon Don van der Helm had echter een goed verhaal. Het was met name de Google gerichte aanpak die mij aansprak.

Uiteindelijk in zee gegaan met hen en na een wat moeizame aanloop, door diverse omstandigheden, nu super tevreden over de behaalde resultaten. De website wordt steeds beter gevonden en we moeten ons bedrijf zelfs al wat gaan uitbreiden."

Carence Korzelius van SOS Snelservice

"iClicks verzorgt al meer dan twee jaar naar grote tevredenheid de online marketing van SOS Snelservice. Het heeft ons enorm geholpen om lokaal beter gevonden te worden op het internet. Ze hebben onze website gemaakt en hebben ervoor gezorgd dat mensen in en rond Amsterdam ons snel weten te vinden voor al hun service en onderhoud klussen. Ik zou het bedrijf zeker aanraden!"

Kellermann Advocatuur

"De ervaringen met iClicks zijn super goed! iClicks heeft een prachtige website gebouwd die optimaal werkt en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast heeft iClicks ondersteuning geleverd bij het SEO traject waarbij erg goede resultaten zijn behaald. Ook ben ik zeer te spreken over de medewerkers van iClicks die je altijd op de hoogte houden van de voortgang van allerlei zaken. iClicks werkt heel goed en erg professioneel. Kortom, ik ben erg tevreden en zou iClicks aan iedereen aanbevelen."

Flores van Emmerik van Dijk & Van Emmerik

iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben :).

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant