Google Ads basis workshop

Leer alles over het opzetten van campagnes

Effectieve campagnes, advertentieteksten, zoekwoordanalyses, kwaliteitsscores: het is onze tweede natuur. Maar voor jou klinken deze termen wellicht volstrekt onduidelijk. Daar kan verandering in komen. Tijdens de workshop leer je de basis van Google Ads. Door handige tips en tricks weet jij straks hoe je een campagne opzet, zoekwoordanalyses uitvoert en goede advertentieteksten schrijft.

Workshop informatie

Niveau: Basis
Tijdsduur: 9:00 – 13:45 uur
Prijs: € 395,- *
Datum: 17 oktober 2019
Locatie: iClicks, Lelystad

Aanmelden workshop

* Als klant van iClicks profiteer je nu van € 100,- korting, waardoor je voor slechts € 295,- deelneemt aan de workshop.

Is de Google Ads workshop iets voor mij?

  • Welke verschillende typen campagnes en instellingen zijn er?
  • Hoe kies ik de juiste zoekwoorden voor mijn advertenties?
  • Waar voldoet een goede advertentietekst aan?
  • Op welke wijze stel ik budgetten in?
  • Wat houdt een kwaliteitsscore in?
  • Hoe koppel ik campagnedoelen aan Google Analytics?

Dwalen deze vragen regelmatig door jouw hoofd? Dan is de Google Ads basis workshop echt iets voor jou. We geven je graag antwoord op alle vragen. Ook vinden we het fijn om van tevoren van je te horen wat je precies wilt leren. Niets is zo prettig als verwachtingen die voldoen aan de realiteit.

Hoe ziet de SEA workshop eruit?

Op de dag van de workshop meld je je ’s ochtends bij ons pand in Lelystad en na een kopje verse koffie beginnen we met het theoretische deel van de workshop. In de nieuwe presentatieruimte bespreken onze trainers het studiemateriaal, waarna je direct aan de slag gaat met je eigen case. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor je klaar, zodat je weer helemaal scherp bent voor het laatste deel van de workshop waarbij je feedback ontvangt en we de casussen gezamenlijk bespreken. Uiteraard ontvang je aan het einde van de dag een prachtig certificaat!

Inhoud workshop

De Google Ads workshop start om 9:00 uur en is rond 13:30 uur afgelopen.

Theorie Google Ads

Van diverse typen campagnes, het bepalen van de structuur, Google Ads Editor en aanvullende advertentiemogelijkheden tot het koppelen van doelen in Google Analytics. Alles komt aan bod. Ook onthouden we je de best practices voor het managen van je campagnes natuurlijk niet.

Aan het werk met een case

Na de theoretische inleiding over Google Ads is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Want pas dan leer je écht hoe het werkt. Je stelt een campagnestructuur op voor je eigen business. Zo vertaal je de kennis direct naar je eigen website. Wel zo handig. En zo leuk.

Case bespreken

Je bent natuurlijk benieuwd of de campagnestructuur die jij hebt opgesteld in de buurt komt van de eisen die gesteld worden. De trainers bespreken dan ook graag samen met alle aanwezigen een case. Je leert zo van elkaars cases en ontdekt handige tips.

Uiteraard ontvang je na de workshop een certificaat ter herinnering aan deze dag.

Ja, ik wil meer leren over Google Ads

Dit weet jij na de workshop:

  • De belangrijkste functies en instellingen van Google Ads
  • Hoe je de juiste zoekwoorden achterhaalt met behulp van een zoekwoordanalyse
  • De werkwijze voor het opbouwen van een Google Ads campagne
  • Hoe je al deze kennis direct toepast voor jouw business

Zo ervaarden zij het…

Onze specialisten

Maak kennis met de specialisten die de Google Ads workshop geven: Thierry en Daniëlle!

Thierry Kreuze

Online Advertising Specialist

Daniëlle Duijn

Projectmanager & Social Advertising Specialist

Handig om te weten

Waarom een workshop volgen bij iClicks?

Onze Online Advertising Specialisten kunnen je als geen ander vertellen hoe je Google Ads zo effectief mogelijk inzet voor jouw business. Succesvolle advertenties en mooie leads. Dat is waar wij blij van worden. Jij toch ook?

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die benieuwd is naar het succesvol inzetten van Google Ads en nog geen ervaring heeft met het populaire advertentieplatform van Google.

Parkeren

In de omgeving van ons pand is altijd voldoende parkeerplek. Liever met het openbaar vervoer komen? Geen probleem. Ons kantoor bevindt zich pal naast het station.

Tijd & datum

Datum: 17 oktober 2019
Tijd: 9:00 – 13:45 uur

Niveau

Basis

Kosten (incl. lunch)

€ 395,-

* Als klant van iClicks profiteer je nu van € 100,- korting, waardoor je voor slechts € 295,- deelneemt aan de workshop.

Ben jij erbij? Meld je aan!

Wil jij alles weten over Google Ads? Meld je aan! Voor vragen over de workshop kun je contact met ons opnemen via 088 425 4257 of door een e-mail te sturen naar info@iclicks.nl. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Naam*
Ben je al klant bij iClicks?
Bedrijfsnaam
Aantal deelnemers
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Hoe heb je ons gevonden?
 

Ontdek onze andere online marketing workshops