Google partner

iClicks Nederland kondigt met trots aan dat het bedrijf sinds 13 november 2013 deel uitmaakt van de nieuwe selecte groep Google-partners. De inmiddels grote groep aan AdWords Certified Partners is onder de loep genomen en worden allen nu ook op kwaliteit beoordeeld. Deze partner status is vanaf heden niet meer courant en wordt vervangen door het Google Partner status. Slechts een klein percentage van de AdWords Certified Partners zal vanaf vandaag zichzelf Google Partner mogen noemen.

Voorheen:

Adwords certified partner

Nu:

De badge bevestigd dat iClicks Nederland de expertise en de ervaring in huis heeft om voor vele MKB-bedrijven de online marketing activiteiten uit handen te nemen. Het gaat hier om aanverwante producten en diensten van Google zoals Google AdWords, Google Shopping en Google Analytics. Wij zijn dan ook trots om vanaf vandaag de officiële Google badge te mogen voeren.

Bij iClicks Nederland bent u verzekerd van:

  • Gediplomeerde experts met de meest up-to-date kennis;
  • Op maat gemaakte campagnes;
  • Uitgebreide rapportages waarin u inzicht krijgt in de behaalde resultaten;
  • Inzicht in de campagnes d.m.v. een eigen inlog.

Heeft u vragen of wilt u gezamenlijk bekijken wat iClicks Nederland voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant