Magento 2 webshop

Een succesvolle webshop in een modern jasje. Snel, functioneel, gebruiksvriendelijk. Met Magento 2.

Offerte Magento 2 webshop

Een snelle en converterende webshop met Magento 2

Met Magento 2 maak je gemakkelijk een succesvolle webshop. Maar Magento is meer dan dat. Het is hét e-commerce platform van nu. Je hebt niet alleen ruimte voor pagina’s en (heel veel) producten, je regelt er ook je facturatie, accountbeheer en voorraadbeheer mee. Dat maakt jouw werk gemakkelijker. En levert je webshop meer succes op.

Magento webshops

We zijn natuurlijk al langer bekend met Magento. Sinds 2008 is het een van de populairste softwaresystemen voor webwinkels. Als online marketing bureau gebruikt ook iClicks Magento voor het ontwikkelen van webshops. We richten het platform precies in hoe jij wilt. En houden rekening met welke functionaliteiten je nodig hebt. Die je bedrijf succesvol maken. En waarmee je jouw klanten de beste service biedt.

Voordelen Magento 2

Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. En wij helpen je daarbij.

  • Snellere laadtijd: verbetering van gemiddeld 25%
  • Nog gemakkelijker zelf aanpassingen doen
  • Door de vele extensies voorzie je je webshop eenvoudig van talloze extra functionaliteiten
  • Geschikt voor webshops met een groot aantal producten: vanaf 5.000 pagina's
  • Koppelingen met diverse softwaresystemen, zoals Exact, AFAS Profit en Rabo OmniKassa 2.0

Transformatie naar Magento 2

Gebruik je al Magento, maar niet de nieuwste versie? Dat is voor nu nog geen probleem, maar halverwege 2020 stopt Magento met de versies tot en met 1.9. Zorg er dus voor dat jouw webshop voor die tijd op Magento 2 draait. Onze technisch specialisten helpen je bij de transformatie. Zonder dat jij of je klanten hier ongemak van hebben.

Laat je webshop bouwen door een Magento-specialist

Onze technisch specialisten hebben veel kennis van Magento 2. Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die dankzij de brede keuze uit thema’s direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is. Voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten. Met Magento 2 creëren wij een perfecte en unieke webshop.

Magento 2 webshop bouwen

Stel dat je zo enthousiast bent over ons voorstel dat je deze niet kunt weigeren. Dan gaan onze beste technisch specialisten met jouw webshop aan de slag. Maar niet voordat we jou hebben gesproken. Ons kantoor hebben laten zien. We elkaar hebben ontmoet. Want samen maken we de webshop tot een succes. Jouw input gebruiken onze Magento-specialisten als leidraad bij het ontwerpen, bouwen en vullen. Tussendoor houden we regelmatig contact. Zodat we uiteindelijk tot een resultaat komen waar we allebei trots op zijn.

Kosten Magento 2 webshop

We maken geen standaard Magento webshops. Daarom werken we ook niet met vaste pakketprijzen. We kijken naar wat jij nodig hebt en baseren daar de webshop en de prijs op. Zodat je alleen betaalt voor dat wat je echt nodig hebt. We stellen graag een gratis en geheel vrijblijvend webshopvoorstel voor je op.

Gratis webshopvoorstel ontvangen

Ontvang gratis en vrijblijvend een voorstel voor een Magento webshop

Je hebt interesse in een nieuwe website met Magento 2. Of je hebt op dit moment al een Magento webshop, maar wilt deze transformeren naar de nieuwste versie. Onze webontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het werken met Magento 2. Ze adviseren je over de functionaliteiten en richten de webshop helemaal in hoe jij dat wilt.

Ben je benieuwd wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? We sturen je graag een 100% gratis voorstel. En geheel vrijblijvend. Echt.

Gratis Magento 2 voorstel ontvangen

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant