SEO score voor aaverhuizers.nl

Voor optimale SEO-resultaten is een mix van sterke content, technische optimalisaties en linkbuilding cruciaal. Zorg voor content waarin je de hulpvraag van de gebruiker optimaal beantwoord en creëer backlinks naar jouw website. Daarnaast is technische SEO essentieel: door een overzichtelijke websitestructuur begrijpt Google welke pagina's belangrijk zijn op jouw website. Ontdek hieronder hoe jouw website presteert op belangrijke SEO punten.

Technische SEO

61 / 100

Laadsnelheid

44 / 100

Onpage SEO

30 / 100

Linkbuilding

26 / 100

aaverhuizers.nl is matig geoptimaliseerd

Geen zorgen! Onze SEO-specialisten doen graag een voorstel zodat jij jouw concurrentie achter je laat.

Gratis SEO voorstel ontvangen

Best presterende zoekthema's

Ontdek op welke zoektermen jouw website rankt in Google. Hieronder vind je een lijst met de best presterende zoekthema's waar jouw website op te vinden is:

hier tabel inladen

Grootste online concurrenten

Online concurrenten zijn websites die vaak samen met jouw website in de zoekresultaten worden getoond. Hieronder vind je een overzicht van deze websites:

hier tabel inladen

Onpage SEO

Om te kunnen ranken in Google is het cruciaal dat jouw content goed aansluit bij de zoekintentie van de gebruiker. De landingspagina moet zo compleet mogelijk zijn in het beantwoorden van de vraag van de gebruiker. Bij een webshop is het bijvoorbeeld belangrijk om veel producten te laten zien, zodat de gebruiker sneller iets vindt wat bij zijn wensen aansluit. Neem de websitebezoeker bij de hand en help hem om een keuze te kunnen maken op jouw website. We brengen graag voor je in kaart welke zoektermen voor jouw website interessant zijn: vraag een SEO voorstel aan.

AA Verhuizers: het verhuisbedrijf van de Randstad

https://www.aaverhuizers.nl/

Verhuizen binnen de Randstad met AA Verhuizers. Erkende verhuizers met meer dan 20 jaar ervaring. Verhuis binnen 1 dag en profiteer van 15% vroegboekkorting.

  • In de title maak je niet gebruik van de beschikbare ruimte van ongeveer 65 tekens. Voor SEO is dit niet optimaal. Verwerk een USP (zoals 'morgen in huis' ) in je title om het aantal kliks te verhogen.
  • In de description maak je niet gebruik van de beschikbare ruimte van ongeveer 155 tekens. Voor SEO is dit niet optimaal, want je laat belangrijke ruimte onbenut.

Technische SEO

Voor een goede zichtbaarheid in Google is het essentieel dat Google alle pagina's op jouw website kan vinden. Ook is het belangrijk dat de website gegevens beveiligd verstuurt en dat de pagina snel laadt. Met technische SEO zorg je ervoor dat Google de structuur van jouw website begrijpt, zodat Google beter kan bepalen welke pagina's belangrijk zijn op jouw website.

  • In de robots.txt staat geen link naar de sitemap van jouw website. Een sitemap bevat alle links van de website, zodat Google weet welke paginas jouw website heeft.
  • Oei, jouw website is niet geoptimaliseerd voor vindbaarheid in anderstalige landen. Er zijn namelijk geen hreflang-tags aanwezig.
  • Er zijn canonical-tags aanwezig. Een canonical-tag is een HTML element dat duplicate content voorkomt. Dubbele - of wel duplicate - content is niet positief voor SEO.
  • Goed zo! Jouw website is beveiligd met een SSL certificaat. Google hecht steeds meer waarde aan websites die gegevens versturen via een veilige verbinding.
  • Goed zo! Er is structured data gevonden op jouw website. Structured data is een manier om gegevens (zoals openingstijden, adressen of telefoonnummers) op een gestructureerde manier aan Google aan te leveren. Hierdoor begrijpt Google beter waar jouw pagina over gaat.

Linkbuilding

Nog steeds is het aantal relevante links naar jouw website voor Google een belangrijke rankingfactor. Linkbuilding is het realiseren van links naar jouw website. Deze links geven Google het signaal dat jouw website betrouwbaar is. Hierdoor zal Google je sneller op een hogere positie willen tonen. Hieronder vind je een overzicht van het aantal links naar jouw website. Ook vind je hieronder een indicatie van de waarde van het domein.

aaverhuizers.nl heeft 241 inkomende links

Domeinwaarde

12 / 100

54 websites linken naar jouw website

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste linkbuildingconcurrenten. Deze websites worden ook vermeld op domeinen waar jouw website wordt genoemd. Om boven deze partijen te ranken in Google is het belangrijk dat jouw website meer links krijgt. iClicks heeft zelf ook groot aantal relevante websites in beheer en veel externe contacten waar we snel links kunnen plaatsen. Wil je weten wat jouw website nodig heeft om boven jouw concurrentie te ranken? Vraag een SEO voorstel aan!

hier tabel invoeren

aaverhuizers.nl is matig geoptimaliseerd

Geen zorgen! Onze SEO-specialisten doen graag een voorstel zodat jij jouw concurrentie achter je laat.

Gratis SEO voorstel ontvangen

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant