SEO workshop

Ontdek hoe je meer verkeer naar je website trekt met SEO

Titles, meta’s, URL-structuur, interne linking en zoekthema’s. Termen waar een SEO-specialist dagelijks mee in de weer is. Begrijpelijk dat SEO voor jou net zo onoplosbaar lijkt als een Rubiks kubus. Met de basisworkshop SEO krijg je hier meer inzicht in. Je leert wat een title tag is, hoe je de interne linking van je website versterkt en welke zoekthema’s zorgen voor meer verkeer. Na een stevige presentatie ga je op SEO onderzoek uit. Op deze manier ga je met zowel kennis als ervaring naar huis.

Workshop informatie

Niveau: Basis
Tijdsduur: 9:00 – 13:30 uur
Prijs: € 395,- *
Datum: 10 oktober 2019
Locatie: iClicks, Lelystad

Aanmelden workshop

* Als klant van iClicks profiteer je nu van € 100,- korting, waardoor je voor slechts € 295,- deelneemt aan de workshop.

Is deze SEO cursus iets voor mij?

Vraag jij jezelf wel eens af:

  • wat SEO nou precies is?
  • hoe je SEO moet toepassen op je eigen website?
  • hoe jij je website in de top 10 zoekresultaten van Google krijgt?

Dan past deze SEO workshop bij jou. Tijdens de workshop krijg je de ruimte om al je vragen te stellen. De veelgestelde vragen inventariseren we vooraf, waarna de workshop inhoudelijk wordt afgestemd. Zo haal je er alles uit!

Programma cursus SEO

’s Ochtends word je verwacht in onze prachtige presentatieruimte. We starten de workshop met de basistheorie over SEO. Je aantekeningen verzamel je in het verkregen studiemateriaal. De inhoud van de theorie is vooraf afgestemd op de ingestuurde vragen. Na een korte koffiepauze ga je aan de slag met een fictieve case. Tegen het middaguur geniet je in Mike’s Bar van een volledig verzorgde lunch. Om vervolgens de bevindingen van de case te bespreken. We sluiten de dag af met de uitreiking van het SEO certificaat.

Inhoud SEO training

De SEO workshop start om 9:00 uur en is rond 13:30 uur afgelopen.

Content

Bij SEO denk je direct aan content. Dat is niet gek. Geoptimaliseerde SEO-teksten kunnen niet ontbreken wanneer je met SEO aan de slag gaat. We leggen het je uit.

Linkbuilding

SEO is meer dan content alleen. Linkbuilding is een essentieel onderdeel om de positie van de website te versterken. Kom erachter hoe linkbuilding werkt. En hoe je dit toepast voor jouw business.

Techniek

Vergeet ook niet de technische kant van je website. Zo zijn de URL-structuur en de juiste opmaak heel belangrijk. We vertellen je wat technische SEO inhoudt.

Aan het einde van de workshop ontvang je een écht SEO-certificaat. Wie wil dat nou niet?

Ja, ik wil meer leren over SEO

Dit weet jij na de SEO workshop…

Na onze workshop:

  • kun jij in eigen woorden uitleggen wat SEO is
  • beheers je de basiskennis van content, techniek en linkbuilding
  • weet je hoe je een zoekwoordencluster maakt
  • ben je op de hoogte van de beste SEO-tips
  • kun je de title en meta description van je eigen website optimaliseren

Zij gingen je voor

Trainers

Dit worden je trainers: Abel en Chantal. Terwijl Abel alles weet van de technische aspecten van SEO, is Chantal de expert in het schrijven van
teksten die online scoren.

Abel

SEO Specialist

Chantal

SEO Projectmanager

Praktische informatie

Waarom bij iClicks?

Ons bedrijf heeft een succesvolle groei doorgemaakt in de afgelopen 10 jaar: van 10 mannen in de kelder naar een volwaardig online marketing bureau met ruim 80 specialisten. We delen onze kennis tijdens de workshop met jou, zodat je deze direct kunt toepassen voor jouw business.

Voor wie is deze workshop?

Iedereen die SEO wil inzetten om beter te ranken in Google en nog weinig tot geen ervaring heeft met SEO.

Parkeren

Kan op loopafstand in het rustige stadscentrum. Ons gebouw staat pal naast station Lelystad. Handig voor reizigers met het ov.

Tijd & datum

9:00 – 13:30 uur
10 oktober 2019

Niveau

Basis

Kosten (incl. lunch)

€ 395,- *

* Als klant van iClicks profiteer je nu van € 100,- korting, waardoor je voor slechts € 295,- deelneemt aan de workshop.

Aanmelden

Wil jij alles weten over SEO? Meld je aan! Voor vragen over de workshop kun je contact met ons opnemen via 088 425 4257 of door een e-mail te sturen naar info@iclicks.nl. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Naam*
Ben je al klant bij iClicks?
Bedrijfsnaam
Aantal deelnemers
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Hoe heb je ons gevonden?
 

Ontdek onze andere online marketing trainingen