slider

iClicks: de weg naar jouw online succes

Bepaal jouw route Wie gingen je voor?

Vacature Recruiter / HR assistent

Samen groeien; als recruiter bij iClicks wil jij de allerleukste collega’s vinden om onze groeiambities waar te maken. Weet jij in een krappe arbeidsmarkt de juiste specialisten aan onze organisatie te binden? Ben jij niet snel uit het veld geslagen en ben je daadkrachtig? Wil je naast het werven van nieuwe collega’s je graag ontwikkelen in het HR vakgebied? Lees dan verder!

Dit worden je dagelijkse werkzaamheden

Je werft actief de leukste collega’s

Netwerken zit in je bloed, je krijgt energie van het vinden van dé perfecte match en gaat voor resultaat. In samenwerking met de Team Leads zorg je voor pakkende vacatureteksten, waarna jij zorgt voor het posten van de vacature op onze website en andere wervingskanalen. Je werft actief en je spot onze doelgroep moeiteloos.

De ambassadeur van iClicks

Je creëert een uitstekende relatie met de kandidaat door een ultieme candidate experience te bieden: van het eerste contactmoment tot de onboarding. Tijdens de selectiegesprekken toets je of de kandidaat een potentiële match zou kunnen zijn en als de Team Lead net zo enthousiast is als jij, dan zorg je ervoor dat er binnen afzienbare tijd een mooi voorstel richting de kandidaat gaat.

Optimaliseren

Wanneer je mogelijkheden ziet om de employer branding, candidate experience, de onboarding of de administratieve recruitmentprocessen nóg beter te maken, maak je hier direct werk van. Een eerste indruk kun je maar één keer maken en die moet dan dus ook perfect zijn. Je denkt proactief mee over het wervingsplan en zit boordevol goede ideeën om nieuwe collega’s te kunnen vinden. Daarnaast neem je de lead in het uitzoeken van een ATS en zorg je voor de implementatie hiervan.

Ondersteuning HR

Je vindt het leuk om je breder binnen het HR vakgebied te bewegen. Naast het werven van nieuwe collega’s ondersteun je daarom ook een aantal dagen per week de HR Manager. Zo ondersteun je bij werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom, verlof, verzuim, salarisadministratie en fungeer je als vraagbaak voor de Team Leads en medewerkers met betrekking tot HR en salarisgerelateerde vraagstukken.

Dit vragen we van je

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • 5+ jaar ervaring in talent acquisition;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent proactief, beschikt over doorzettingsvermogen en je kunt zowel zelfstandig werken als in een team;
 • Je bent innovatief, staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wil hier graag over meedenken.

Dit bieden we je

 • Een goed salaris in lijn met je kennis en ervaring;
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Uitdagende werkzaamheden binnen een dynamische organisatie met korte lijntjes;
 • Een informele en gezellige werksfeer;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een modern kantoor, direct naast het station in Lelystad, met een inhouse sportruimte waar je gratis gebruik van kunt maken.

Over iClicks

Bij iClicks werken ruim 90 online marketing professionals die dagelijks streven naar het allerbeste voor onze klanten. Van vormgever tot SEO Specialist: doordat iClicks inhouse over vrijwel elke online marketingspecialisatie beschikt, zijn we al meer dan 14 jaar dé online partner voor het klein-, midden- en grootbedrijf. Wanneer je deel uitmaakt van de iClicks-familie, zorgen we graag goed voor je. Naast hard werken, vieren we geregeld samen een feestje. Zo sluiten we de week op vrijdag af in onze rooftopbar, organiseren we elk jaar themafeesten en een familiedag én zijn de eindejaarsfeesten legendarisch.

Solliciteer

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct op bovenstaande vacature door je cv en motivatie te sturen naar sollicitatie@iclicks.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan gerust op telefoonnummer 06 2223 4179.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct op deze functie:

We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..