Landingspagina

De basis van online marketing is altijd uw website. Uw website moet sprekend zijn, uniek, makkelijk navigeerbaar en uw zoekers moeten met een enkele klik op de pagina komen waar ze op zoek naar zijn.

Als uw website voldoet aan deze eisen dan is de volgende stap; gevonden worden! Maar hoe? Met soms wel miljoenen resultaten bij Google lijkt het een onmogelijke opdracht om bij de eerste tien gevonden te worden. Niets is minder waar. Een landingspagina kan wellicht een oplossing bieden.

Indien u aan de linkerkant gevonden wilt worden dan kunnen wij dat realiseren door middel van een landingspagina. Een landingspagina is een pagina op uw website die volledig geoptimaliseerd zijn op 1 zoekterm. Bijvoorbeeld "stucadoor amsterdam" of "schadeauto volvo". Voor een landingspagina kunt u elk trefwoord naar keuze kiezen.

Advies over landingspagina’s

Deze landingspagina kunt u zichtbaar maken in uw menustructuur maar dat hoeft natuurlijk niet. Vaak worden er meerdere landingspagina’s geschreven op dezelfde soort zoekterm. Bijvoorbeeld "stukadoor" of "stucadoor" of "stucadoorsbedrijf" etc etc. Deze landingspagina’s wilt u natuurlijk niet allemaal in het menu opnemen. Dat hoeft ook niet. De landingspagina wordt dan gezet in de sitemap van uw website en worden dan toch goed gevonden door zoekmachines. Dit alles is natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van Google.

Uiteraard zullen wij u advies geven bij het selecteren van deze zoektermen. Indien u net een nieuwe website heeft zult u bijvoorbeeld niet op de zoekterm "hypotheek" gevonden worden maar een landingspagina met de zoekterm "goedkope hypotheek amsterdam" zal bijvoorbeeld wel goed te optimaliseren zijn.

Daarnaast moeten de landingspagina´s circa 2x per jaar opnieuw worden geschreven. Het is dus geen eenmalige actie. Daarom bieden wij dit product dan ook aan op maandelijkse basis.

Wilt u meer informatie over dit een landingspagina? Neem dan contact op of vul het offerteformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant