iClicks is één van de initiatiefnemers voor het eerste kwaliteitskeurmerk voor online marketing bureaus

De online vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf is nog nooit zo belangrijk geweest. Een betrouwbare onlinemarketingpartner is dan ook goud waard. Maar hoe weet je nu of je te maken hebt met een kwalitatief en betrouwbaar online marketing bureau? Tot vandaag was dat vooral een kwestie van mond-tot-mond reclame en een dosis vertrouwen. Om je als bedrijf écht zekerheid en een vorm van bescherming te bieden lanceren we, in samenwerking met 8 andere bureaus, het OnlineMarketing.nl keurmerk. Wij zien dit als een noodzakelijke stap om ons vakgebied naar een hoger niveau te tillen en ook onze geloofwaardigheid te waarborgen.

 

Tijd voor een keurmerk!

NVM, Bouwgarant, Bovag: stuk voor stuk zijn het begrippen geworden die staan voor kwaliteit onder makelaars, aannemers en autohandelaren en -reparateurs. Omdat je juist bij het kopen of verbouwen van een huis (of een auto) wel wat zekerheid kunt gebruiken.

Datzelfde gevoel van zekerheid willen we nu ook creëren bij het uitbesteden van online marketing aan een bureau zoals iClicks, om zo te voorkomen dat bedrijven hun kostbare marketingbudgetten in handen geven van bedrijven of éénpitters die ‘maar wat doen’ of gewoon niet de kennis en kunde hebben die gevraagd wordt.

Met acht andere toonaangevende online marketing bureaus – verspreid door heel Nederland – wordt daarom vandaag het OnlineMarketing.nl keurmerk gelanceerd. Het belangrijkste doel is om de branche eerlijker en transparanter te maken en eraan bij te dragen dat alle ondernemers van Nederland de échte potentie van een goede online marketing strategie mogen ervaren. Hoe het fout kan gaan zagen we eerder dit jaar bijvoorbeeld in deze uitzending van Boos, waarin Tim Hofman drie gedupeerden van een digitale oplichter bijstaat.

 

Samenwerking tussen toonaangevende bureaus

iClicks is dus één van de negen voorvechters als het gaat om een kwaliteitskeurmerk voor online marketing bureaus. De andere acht initiatiefnemers zijn Leadrs (Breda), Endeavour (Haarlem), Maatwerk Online (Rotterdam), Increase (Amersfoort), Olifant Media (Leiden), Semwerkt (Hoorn), NeoSEM (Barneveld) en DoubleSmart (Gouda).

Al deze bureaus haalden eerder dit jaar – net als in voorbije edities – de Emerce100, een marktonderzoek naar de beste e-business bedrijven. In 2018 waren we gezamenlijk te gast op het Google Elevator Programma voor veelbelovende digital agencies, waarna er altijd contact is onderhouden. Nu was de tijd dus rijp om de handen ineen te slaan.

 

Het keurmerk staat al volop in de schijnwerpers

Lees enkele mooie artikelen op:

Kwalitatief online marketing advies voor jouw bedrijf

Wil je werken aan de vindbaarheid van je bedrijf, kan het aantal leads via je website wel een boost gebruiken of heb je het idee dat er via social media nog meer succes te boeken is? Onze online specialisten staan voor je klaar en sparren graag met je over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en zet zo de eerste stap naar meer online succes.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..