Maatwerk website

Met een snelle en gebruiksvriendelijke website heb je een goede basis voor een sterke online marketing strategie. Met een conversiegerichte website maximaliseer je je omzet en zorg je voor een passende look en feel bij jouw bedrijf. Onze specialisten hebben ervaring met het maken van verschillende soorten websites in diverse soorten CMS’en voor de meest uiteenlopende branches.

Bekijk ook eens ons portfolio om te zien welke websites we eerder hebben gebouwd. Kunnen we jouw succesverhaal binnenkort toevoegen aan onze eregalerij?

 • Een custom made design en website die perfect aansluit op je wensen
 • Je hebt de keuze uit verschillende gebruiksvriendelijke CMS systemen
 • WordPress, WooCommerce, Magento 2 en ICEBIRD
 • Snel, veilig, conversiegericht en SEO-geoptimaliseerd voor Google
 • Een vast online marketing team met verschillende specialisaties

Een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website laten maken, passend bij jouw business

Een mooie website laten maken als representatief visitekaartje voor je bedrijf is allang niet meer voldoende. Je nieuwe website moet resultaat opleveren. Bestellingen, afspraken, leads. Een website die vindbaar is, gebruiksvriendelijk én conversiegericht: dat is waar we voor gaan.

Een nieuwe maatwerk website

Onze Designers en Front-end en Back-end Developers werken intensief samen om voor jou de perfecte maatwerk website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Gemiddelde beoordeling van 9,8

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,8 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft. Niet alleen qua look en feel, maar ook op het gebied van conversie.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Niets is zo prettig als het snel zelf aanpassen van je website. Voeg eenvoudig nieuwe producten toe, wijzig openingstijden of breid de diensten uit. We bouwen een nieuwe website in een CMS dat zeer makkelijk in gebruik is. Natuurlijk maken we je ook wegwijs in dit CMS, zodat je zelf snel aan de slag kunt.

Zoekmachinevriendelijk

Een mooie website levert niets op als je onvoldoende vindbaar bent. Het is dus zaak ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk goed te vinden is in de zoekmachines. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS hebben we alle functies aan boord om de website voor zoekmachines te optimaliseren.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel. Het is vanzelfsprekend dat we je nieuwe website volledig responsive opleveren. Zodat we jouw visitekaartje op ieder scherm perfect presenteren.

Snelle en persoonlijke support

We werken met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je zelf makkelijk iets aanpast op je website. Kom je er niet uit of is er een kleine technische aanpassing nodig? We staan met onze supportservice voor je klaar.

Een maatwerk website die resultaat oplevert

Een aantrekkelijk strak ontworpen website en een goede vindbaarheid in de zoekmachines: daar focussen we ons op. Maar we gaan verder dan dat. Als online marketing bureau hebben we kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. We kijken naar de denkbeeldige route die bezoekers online bewandelen en laten ze op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, waarmee we zorgen dat je de bedrijfsdoelstellingen behaalt. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we waar.

Veiligheid en privacy

Een website moet veilig zijn. Voor jou en voor de bezoeker. We helpen je met de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates. Je voldoet hiermee altijd aan de geldende regels en eisen van de AVG (Algemene verordering gegevensbescherming).

Een maatwerk website: ons werkproces

Een nieuwe website laten maken is niet binnen een week gebeurd. We leggen je graag ons werkproces stap voor stap uit.

1. budgettering

Voordat we starten met het ontwikkelen van je nieuwe website ontvang je een urenindicatie. Zo heb je een beeld van de verwachte uren die nodig zijn voor het design, de bouw en het afronden van de website.

2. kick-offsessie

Om je beter te leren kennen en inzicht te krijgen in je wensen, verwachtingen en doelstellingen plannen we een kick-off. Dit kan telefonisch, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

3. het eerste design

De designer voorziet je van een eerste design op basis van jouw input. Middels een online presentatie kun je de look en feel, frontpage en een landingspagina bekijken.

4. feedbackronde

Wil je graag wat zaken aanpassen? Geen probleem. Onze designer belt je om het design en de gemaakte keuzes toe te lichten. Eventuele feedback voeren we door en we laten de aanpassingen aan je zien.

5. website bouwen

Tijd voor de front-end developer om aan het werk te gaan. We starten met de bouw en maken een ontwikkelomgeving aan. Met inloggegevens kun je hierin de voortgang van de website bekijken.

6. website vullen

Na de bouw is het vullen van de website aan de beurt. We plaatsen de content, afbeeldingen en video’s.

7. finetunen

De livegang komt dichtbij! Samen met jou zetten we de puntjes op de i. Ook doorlopen we intern de gehele website nog een keer. We testen of alles goed werkt en of alles er goed uitziet.

8. tijd om live te gaan!

Na een traject van ontwerpen, bouwen en vullen is de livegang aangebroken. Na jouw akkoord via de mail zetten we de website live en voeren we de laatste tests uit. Vanaf dit moment starten ook de hosting- en supportkosten.

Website laten maken in welk CMS?

Bij een website hoort een CMS. Hierdoor kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de website. Maar welk CMS is voor jouw bedrijf de beste keuze? Als online marketing partner laten we je niet aan je lot over. We geven je advies en besluiten vervolgens samen voor welk CMS we gaan. We tonen je graag alvast de mogelijkheden.

ICEBIRD: ons eigen CMS

 • Ontwikkeld door onze eigen ervaren technisch specialisten
 • Zeer gebruiksvriendelijk: voor beginners en ervaren gebruikers
 • Gericht op goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
 • Jouw website geheel op maat gemaakt
 • Licht systeem zorgt voor supersnelle website
 • Inclusief uitgebreide gebruikershandleiding

Magento

 • Geschikt voor grote webshops (vanaf circa 5.000 pagina’s)
 • Eenvoudig zelf nieuwe producten toevoegen of wijzigen
 • Ontwikkeling van webshop door ervaren Magentospecialist
 • Volledig e-commerce platform
 • Koppeling met diverse softwaresystemen
 • Vele functionaliteiten mogelijk

WordPress

 • Geschikt voor grote webshops (vanaf circa 5.000 pagina’s)
 • Eenvoudig zelf nieuwe producten toevoegen of wijzigen
 • Ontwikkeling van webshop door ervaren Magentospecialist
 • Volledig e-commerce platform
 • Koppeling met diverse softwaresystemen
 • Vele functionaliteiten mogelijk

Wat kost een maatwerk website?

Transparantie vinden we belangrijk. Zeker als het om kosten gaat. Doordat we iedere website op maat maken, hebben we geen vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de websitefunctionaliteiten die je ook echt nodig hebt. We maken graag een 100% gratis en vrijblijvend websitevoorstel, zodat de totale kosten direct duidelijk zijn.

Een nieuwe website laten maken: onze werkwijze

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw website er mooi uitziet. Maar de look, feel en inhoud moeten vooral passen bij je bedrijf. Daarom gaan we niet zomaar aan de slag. We starten het proces met een kick-off bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar goed kennen en is er voor jou alle ruimte om aan te geven hoe de website eruit moet komen te zien. Daarna is het onze beurt. Wij vertalen de besproken wensen en strategieën naar een website met passende functionaliteiten en een toffe uitstraling. We kiezen een CMS, we ontwerpen en we bouwen. Uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe website voldoet aan de laatste eisen en inzichten op het gebied van gebruikerservaring, veiligheid, snelheid, conversiegerichtheid en vindbaarheid. Tussendoor overleggen we regelmatig met elkaar en ontvang je van ons een overzicht met de werkzaamheden. Totdat we een perfect eindresultaat hebben. Een website waar we trots op zijn. En jij ook.

Garantie van een veilige webhosting

Bij een nieuwe website hoort ook een veilige webhosting: een ruimte waar de website opgeslagen wordt. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van webhosting, waaronder een dedicated server. Met een dedicated server heb je geen last van storingen, virussen of andere onregelmatigheden, veroorzaakt door derden. De prioriteiten voor onze klanten zijn veiligheid en continuïteit: daarom maakt ook iClicks gebruik van dedicated servers.

Voldoe met je nieuwe website aan de regels en normen

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Zo houden we altijd rekening met de standaarden, regels en wetgeving rondom websites. Iedere nieuwe website van iClicks voldoet bijvoorbeeld aan de W3C-normen. De W3C controleert het technische gedeelte van je website volgens de huidige standaarden waaraan een website in HTML/CSS moet voldoen.

Meer weten over maatwerk webshop?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..