info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

WooCommerce

Je nieuwe webshop moet er natuurlijk mooi uitzien. Maar WooCommerce is meer dan dat. Het maakt jouw werk gemakkelijker en het levert meer successen op! Niet voor niets dat WooCommerce dan ook de meest gebruikte webshopmodule is. De webbouwers bij iClicks maken zonder moeite een WooCommerce webshop die helemaal aansluit bij jouw business.

WooCommerce webshop laten maken door de specialisten van iClicks 

 • Onze specialisten weten alles over WooCommerce webshops
 • We maken een op maat gemaakte webshop, passend bij jouw bedrijf
 • WooCommerce draait op het is overzichtelijke en gebruiksvriendelijke WordPress CMS
 • Bij vragen kun je gebruik maken van onze supportafdeling.

Bekijk ook eens onze cases om te zien welke resultaten we eerder hebben behaald. Kunnen we jouw succesverhaal binnenkort toevoegen aan onze eregalerij?

Een WooCommerce webshop als basis van jouw groeistrategie

Ben je klaar voor een nieuwe webshop die past bij jouw groeiambities? Kies dan voor het laten maken van een op maat gemaakte WooCommerce webshop. Een goede, snelle en converterende webshop is het fundament van een effectieve online marketing strategie. Vertel ons je doelen en zet samen met ons de eerste stap naar een sterk converterende webshop. Vul onderstaand contactformulier in en een van onze WooCommerce specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Een custom made WooCommerce webshop

Met een WooCommerce webshop gemaakt door de specialsiten binnen iClicks ben je verzekerd van een unieke webshop die helemaal past bij jouw bedrijf. Samen met jou bepalen we de look, feel en inhoud van de webshop, zodat hij niet alleen op jouw business afgestemd is, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Met een WooCommerce maatwerk webshop kun je zelf razendsnel wijzigingen doorvoeren, het WooCommerce webshop draait namelijk op het gemakkelijke WordPress CMS. 

“Het is mijn doel om een webdesign te ontwikkelen die perfect aansluit bij de gewenste look en feel om zo van jouw nieuwe webshop een echte conversiebooster te maken.”

- Inge, Webdesign

Inge

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

Beryl House

"Onze nieuwe website hebben wij laten maken door iClicks. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Zeer vlotte communicatie, betrouwbaar, kundig advies en werd goed mee gedacht."

Ernst - Beryl House

Devloerenfabriek

“Recent hebben wij het ontwerpen en bouwen van onze webshop www.devloerenfabriek.nl bij iClicks uitbesteed. De communicatie verliep soepel, er werd goed mee gedacht en ik kreeg ook kundig advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Ook hebben wij een Google Ads en social campagne lopen via iClicks. Hierdoor zijn wij bijna verdubbeld in omzet. Hierdoor zeker de moeite waard om de campagnes door iClicks te laten opzetten!”

Sanne - Devloerenfabriek.nl

Sportvisserij Mercuur

"Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!"

- Sportvisserij Mercuur

Eikenhouthandel

"Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!"

Erik - Eikenhouthandel

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Danny Van Der Ven

Meer weten over een WooCommerce webshop?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: