WooCommerce

Je nieuwe webshop moet er natuurlijk mooi uitzien. Maar WooCommerce is meer dan dat. Het maakt jouw werk gemakkelijker en het levert meer successen op! Niet voor niets dat WooCommerce dan ook de meest gebruikte webshopmodule is. De webbouwers bij iClicks maken zonder moeite een WooCommerce webshop die helemaal aansluit bij jouw business.

WooCommerce webshop laten maken door de specialisten van iClicks

  • Onze specialisten weten alles over WooCommerce webshops
  • We maken een op maat gemaakte webshop, passend bij jouw bedrijf
  • WooCommerce draait op het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke WordPress CMS
  • Bij vragen kun je gebruik maken van onze supportafdeling.

Bekijk ook eens onze cases om te zien welke resultaten we eerder hebben behaald. Kunnen we jouw succesverhaal binnenkort toevoegen aan onze eregalerij?

Wil je een WooCommerce webshop laten maken die aansluit bij jouw business?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WooCommerce webshop te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Lesley van Willegen

Een custom made WooCommerce webshop

Met een WooCommerce webshop gemaakt door de specialisten binnen iClicks ben je verzekerd van een unieke webshop die helemaal past bij jouw bedrijf. Samen met jou bepalen we de look, feel en inhoud van de webshop, zodat hij niet alleen op jouw business afgestemd is, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Met een WooCommerce maatwerk webshop kun je zelf razendsnel wijzigingen doorvoeren, het WooCommerce webshop draait namelijk op het gemakkelijke WordPress CMS.

WordPress is een wereldberoemd en snel systeem waarmee klanten makkelijk zelf hun eigen website kunnen onderhouden.”

- Dennis Parengkuan, Frontend Developer
Dennis Parengkuan
Beryl House
De Vloerenfabriek
Intershades
Eikenhouthandel

“Onze nieuwe website hebben wij laten maken door iClicks. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Zeer vlotte communicatie, betrouwbaar, kundig advies en werd goed mee gedacht.”

Ernst - Beryl House

“Recent hebben wij het ontwerpen en bouwen van onze webshop www.devloerenfabriek.nl bij iClicks uitbesteed. De communicatie verliep soepel, er werd goed mee gedacht en ik kreeg ook kundig advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Ook hebben wij een Google Ads en social campagne lopen via iClicks. Hierdoor zijn wij bijna verdubbeld in omzet. Hierdoor zeker de moeite waard om de campagnes door iClicks te laten opzetten!”

Sanne - Devloerenfabriek.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!”

Erik - Eikenhouthandel

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over een WooCommerce webshop?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je een WooCommerce webshop laten maken die aansluit bij jouw business?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WooCommerce webshop te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..