Microsoft Ads

Microsoft Ads, voorheen Bing Ads, is het grootste zoekplatform na Google en YouTube. Het is dus waardevol om ook daar maximaal zichtbaar te zijn. Laat je Microsoft Ads account optimaliseren door de specialisten van iClicks. Samen met jou zorgen we voor pakkende campagnes en boosten we je online resultaat.

Laat je Microsoft Ads campagnes optimaliseren door iClicks

 • Uitvoerige doelgroep-, concurrentie- en marktonderzoeken
 • Persoonlijk contact met je eigen Microsoft Ads Specialist
 • Door value based bidding; ROAS-, CPA- of CPL-gedreven
 • Finalist Microsoft Advertising Partner Celebration 2021
 • Full service online marketing bureau: ook in-house SEO, CRO en Webteam

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten met Microsoft Ads?

We komen graag met je in contact hoe wij je online zichtbaarheid kunnen vergroten met Microsoft Ads. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Dave van der Haar

Verhoog je omzet met Microsoft (Bing) Ads

Het alternatief voor het adverteren via Google Ads, is door Microsoft Ads te gebruiken. Het is nog een relatief kleine speler in Nederland, maar zeker een platform waar onze resultaatgerichte specialisten mee uit de voeten kunnen. Met dit platform verhoog je je online vindbaarheid en maximaliseer je je omzet.

Waarom Microsoft Ads?

Microsoft Advertising, ook wel het vroegere Bing Advertising, is het advertentieplatform van Microsoft. Met dit platform koop je advertentieruimte in binnen het Microsoft netwerk (Bing, Yahoo en AOL). Met een marktaandeel van ongeveer 8,5% is Microsoft nu nog een relatief kleine speler in Nederland. In Engeland en Amerika is het marktaandeel groter. Het valt op dat het marktaandeel in Europa langzaamaan groeit. Het voordeel van CPC is dat je alleen betaalt voor daadwerkelijke clicks naar je website, dus het Microsoft advertentieplatform zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het realiseren van meer relevant verkeer naar je website.

Gecertificeerd Microsoft Advertising Partner

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Maatwerk leveren. Alle activiteiten zijn precies afgestemd op jouw online doelstellingen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten, verspreid over verschillende afdelingen.
 • Kunnen adverteren op verschillende zoekmachines.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagneprestaties.
 • We gecertificeerd Microsoft Advertising Partner zijn.

Hoe werkt Microsoft Ads?

Het principe van Microsoft Ads is eigenlijk hetzelfde als dat van Google Ads. Als merk of bedrijf wil je online goed vindbaar zijn op bepaalde zoektermen. Onze specialisten stellen in het advertising account van Microsoft de relevantste zoektermen in als zoekwoorden waarvoor we gaan optimaliseren. Vervolgens maken onze Google Ads specialisten een advertentie die perfect aansluit op jouw doelstellingen.

Gebruik je al Google Ads?

Als je al een ingericht Google Ads account hebt, is dit erg fijn. Dit kan namelijk voordelen opleveren voor het opzetten van je Microsoft Advertising account. Microsoft Ads maakt het mogelijk om je Google Ads campagnes te importeren. Zo kunnen we je nieuwe advertenties snel live zetten en aan de slag gaan met het optimaliseren daarvan.

Toon je advertenties in het netwerk van Microsoft

De Microsoft zoekadvertenties zijn, net als de advertenties in Google, altijd direct zichtbaar op de momenten die voor jou het belangrijkste zijn. Tegenwoordig lijken de advertenties erg op de organische zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat zoekers sneller op de getoonde advertentie klikken. Met Microsoft Ads bereik je jouw doelgroep lokaallandelijk of zelfs wereldwijd.

Foto SEO

“Microsoft Ads is in Nederland nog niet zo bekend. Toch is het een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie van veel van onze klanten. Met Microsoft Ads zorgen we ervoor dat onze klanten online maximaal zichtbaar zijn.”

- Tatum De Troije, Online Advertising Specialist
Tatum De Troije
Maars Living Walls
Passion Without Limits
SokkenDirect.nl
Intershades
TP Evenaar
ZERO2HERO
Start2move

“Vanaf de start is iClicks voor ons de partij die ons en onze manier van werken begrijpt. Het ontwerp voor onze nieuwe website, was direct een schot in de roos. Met een duidelijke online marketing strategie die naadloos aansluit op onze doelstellingen werd de investering binnen een paar maanden al omgezet naar concrete resultaten. Door één op één contact, is het altijd snel schakelen en voelen de specialisten van iClicks echt als een verlengstuk van onze marketing afdeling.”

Irene

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“iClicks verzorgt sinds 2 jaar de SEA campagnes voor SokkenDirect.nl. Al vanaf het begin is het contact met ons contactpersoon zeer goed, hij is erg betrokken en vaktechnisch echt een specialist. Mede door hem draaien onze campagnes een goede ROAS en groeien wij nog steeds in omzet. ”

Michaël - SokkenDirect.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant.”

Maurice - Tandartspraktijkevenaar.nl

“Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen.”

Marc - Zero2hero.nl

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met Microsoft Ads?

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze online marketing consultants. Samen bespreken we de kansen en mogelijkheden om je bedrijf met Microsoft Ads naar het volgende niveau te tillen.

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over Microsoft ads?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten met Microsoft Ads?

We komen graag met je in contact hoe wij je online zichtbaarheid kunnen vergroten met Microsoft Ads. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..