info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Microsoft Ads

Microsoft Ads, voorheen Bing Ads, is het grootste zoekplatform na Google en YouTube. Het is dus waardevol om ook daar maximaal zichtbaar te zijn. Laat je Microsoft Ads account optimaliseren door de specialisten van iClicks. Samen met jou zorgen we voor pakkende campagnes en boosten we je online resultaat.

Laat je Microsoft Ads campagnes optimaliseren door iClicks

 • Uitvoerige doelgroep-, concurrentie- en marktonderzoeken
 • Persoonlijk contact met je eigen Microsoft Ads Specialist
 • Door value based bidding; ROAS-, CPA- of CPL-gedreven
 • Finalist Microsoft Advertising Partner Celebration 2021
 • Full service online marketing bureau: ook in-house SEO, CRO en Webteam

Versterk je online marketing strategie met Microsoft Ads

Het marktaandeel van Microsoft Bing stijgt. Adverteren in deze zoekmachine verhoogt dan ook je online zichtbaarheid. Wanneer je het goed inzet, is Microsoft Ads een waardevol onderdeel in jouw online marketing strategie. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Onze specialisten analyseren je website en eventuele lopende campagnes en voorzien je van een uitgewerkt Ads voorstel.

Verhoog je omzet met Microsoft (Bing) Ads

Het alternatief voor het adverteren via Google Ads, is door Microsoft Ads te gebruiken. Het is nog een relatief kleine speler in Nederland, maar zeker een platform waar onze resultaatgerichte specialisten mee uit de voeten kunnen. Met dit platform verhoog je je online vindbaarheid en maximaliseer je je omzet.

Waarom Microsoft Ads?

Waarom Microsoft Ads?

Microsoft Advertising, ook wel het vroegere Bing Advertising, is het advertentieplatform van Microsoft. Met dit platform koop je advertentieruimte in binnen het Microsoft netwerk (Bing, Yahoo en AOL). Met een marktaandeel van ongeveer 8,5% is Microsoft nu nog een relatief kleine speler in Nederland. In Engeland en Amerika is het marktaandeel groter. Het valt op dat het marktaandeel in Europa langzaamaan groeit. Het voordeel van CPC is dat je alleen betaalt voor daadwerkelijke clicks naar je website, dus het Microsoft advertentieplatform zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor het realiseren van meer relevant verkeer naar je website.

Waarom je Microsoft Ads laten managen door iClicks

Gecertificeerd Microsoft Advertising Partner

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Maatwerk leveren. Alle activiteiten zijn precies afgestemd op jouw online doelstellingen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten, verspreid over verschillende afdelingen.
 • Kunnen adverteren op verschillende zoekmachines.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagneprestaties.
 • We gecertificeerd Microsoft Advertising Partner zijn.
Hoe werkt Microsoft Ads?

Hoe werkt Microsoft Ads?

Het principe van Microsoft Ads is eigenlijk hetzelfde als dat van Google Ads. Als merk of bedrijf wil je online goed vindbaar zijn op bepaalde zoektermen. Onze specialisten stellen in het advertising account van Microsoft de relevantste zoektermen in als zoekwoorden waarvoor we gaan optimaliseren. Vervolgens maken onze Google Ads specialisten een advertentie die perfect aansluit op jouw doelstellingen.

Gebruik je al Google Ads?

Als je al een ingericht Google Ads account hebt, is dit erg fijn. Dit kan namelijk voordelen opleveren voor het opzetten van je Microsoft Advertising account. Microsoft Ads maakt het mogelijk om je Google Ads campagnes te importeren. Zo kunnen we je nieuwe advertenties snel live zetten en aan de slag gaan met het optimaliseren daarvan.

Toon je advertenties in het netwerk van Microsoft

Toon je advertenties in het netwerk van Microsoft

De Microsoft zoekadvertenties zijn, net als de advertenties in Google, altijd direct zichtbaar op de momenten die voor jou het belangrijkste zijn. Tegenwoordig lijken de advertenties erg op de organische zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat zoekers sneller op de getoonde advertentie klikken. Met Microsoft Ads bereik je jouw doelgroep lokaal, landelijk of zelfs wereldwijd.

“Microsoft Ads is in Nederland nog niet zo bekend. Toch is het een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie van veel van onze klanten. Met Microsoft Ads zorgen we ervoor dat onze klanten online maximaal zichtbaar zijn.”

- Tatum, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met Microsoft Ads?

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze online marketing consultants. Samen bespreken we de kansen en mogelijkheden om je bedrijf met Microsoft Ads naar het volgende niveau te tillen.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

Niek Viveen

Meer weten over Microsoft ads?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: