Dé online marketing strategie die jouw bedrijf laat groeien

Heb je groeiambities met je bedrijf en ben je benieuwd hoe online marketing kan helpen om je doelen te realiseren? Het is onze missie om bedrijven duurzaam te laten groeien middels volledig op maat gemaakte online marketing strategieën. 

Zo laten we jouw bedrijf groeien:

  • Full funnel online marketing groeiplan op maat
  • Optimalisatie van de volledige customer journey
  • Je eigen dedicated team met online marketing specialisten
  • Focus op resultaat via online dashboards en KPI’s
  • Strategische sessies en structurele evaluatiemomenten

Klaar voor een strategische sparringsessie?

We zijn erg benieuwd naar jouw groeidoelstellingen. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Dave van der Haar

Wat kan ik verwachten van de samenwerking met iClicks?

Online marketing gaat verder dan online vindbaar en zichtbaar zijn. Online marketing moet geen doel op zich zijn, maar een middel om jouw doelen te bereiken. Het is onze filosofie dat de groei van onze klanten uiteindelijk ook onze groei mogelijk maakt. Daarom zien wij de samenwerking met jou als een partnership met als gezamenlijk doel om samen maximaal resultaat en rendement te realiseren.

Je persoonlijke route naar online succes in 4 stappen

Stap 1: Kennismaken & doelen afstemmen

Door persoonlijk kennis te maken weten we allebei wat we aan elkaar hebben. We inventariseren jouw groei-ambities en adviseren je over de juiste inzet van kanalen. Bij iClicks staan we voor online marketing, zonder poespas. We leggen je alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar we het over hebben. We spreken heldere doelen met elkaar af. Op die manier weet je direct waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Helder en simpel. Het uitgangspunt is altijd om gezamenlijk jouw route naar online succes te bepalen.

Stap 2: Strategiebepaling & customer journey

Elke (potentiële) klant is uniek. En elk van hen doorloopt zijn eigen route tijdens het online oriënteren naar jouw bedrijf, product of service. Het inventariseren van deze online klantreis is dan ook een essentieel onderdeel voor het behalen van online succes.

Met behulp van het See, Think, Do & Care-model maken we de customer journey van jouw klanten inzichtelijk. Aan de hand van dit model en de informatie die we verzameld hebben, bepalen we welke online kanalen het beste aansluiten op de verschillende fases binnen de online reis van je potentiële klanten. Zo zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen behalen.

Stap 3: Opbouwen & optimaliseren

De route en de kanalen zijn bepaald en je eigen team van specialisten gaat aan de slag met het uitvoeren van de gekozen strategie. De projectmanager is je centrale aanspreekpunt. Hij of zij begeleidt deze reis tot in de puntjes. Vanaf hier optimaliseren en bouwen wij verder aan het behalen van jouw online doelstellingen. Uiteraard word je structureel op de hoogte gehouden van de voortgang door middel van duidelijke rapportages die zijn afgestemd op de geformuleerde KPI’s.

Een Google Ads offerte begint met een kennismaking

Stap 4: Kritisch blijven & groeikansen benutten

We zitten nooit stil. Door samen te sparren blijven we elkaar uitdagen en zullen online groeikansen nooit onopgemerkt blijven. We voelen ons eindverantwoordelijk om jouw online kansen volledig te benutten.

Mede dankzij deze visie zijn we uitgegroeid tot meer dan een online marketing bureau – we zijn met recht jouw online marketing partner.

Samenwerken met iClicks betekent:

  • Het bundelen van onze krachten. We willen jouw betrouwbare online partner zijn en hierin staat samenwerken centraal. Jij weet alles over je business en wij over online marketing.
  • Structureel en persoonlijk contact met je eigen dedicated team. Dit zorgt ervoor dat je doelstellingen altijd centraal staan we een sterke band opbouwen om het maximale uit de samenwerking te halen. 
  • Evaluatie. Het is essentieel om de resultaten en voortgang te monitoren. Zo tillen we je bedrijf naar een hoger niveau en kunnen we snel bijsturen indien dit nodig is.

Bekijk ook eens onze cases om te zien welke resultaten we eerder hebben behaald. We voegen jouw succesverhaal graag aan de eregalerij!

Samen bepalen we de Google Ads strategie

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over online marketing strategie?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..