Google Ads uitbesteden

Google Ads is een kanaal waarmee je snel een goed resultaat kunt behalen, maar bij de inrichting van een Ads account komt veel kijken. Merk je dat je Google Ads campagnes niet tot nauwelijks resultaat opleveren, of wil je er juist mee starten? Kies er dan voor je Google Ads uit te besteden aan een specialist die van voor tot achter op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen.

Waarom zou je Google Ads uitbesteden aan iClicks?

  • Maatwerk Google Ads strategie op basis van jouw groeidoelstellingen
  • Persoonlijk contact met je eigen specialist
  • iClicks is Google Partner
  • Een in-house team van ruim 15 specialisten
  • Data-driven aanpak; wij stellen jouw doelen voorop.

Is Google Ads uitbesteden interessant voor jou?

Als je er zeker van wilt zijn dat je alles uit je Google Ads account haalt, kijken onze gecertificeerde specialisten graag met je mee. Geheel vrijblijvend maken we een account audit, waarbij we kijken naar de belangrijkste instellingen. We delen de kansen met je en geven je eerlijk advies.

Google Ads laten beheren

Hoewel je vaak al binnen 5 minuten aan de slag kunt met adverteren in het zoeknetwerk van Google, betekent dat niet dat je account optimaal is ingesteld. Veel essentiële instellingen worden bij deze snelle set-up namelijk overgeslagen, waardoor je al snel veel geld uitgeeft zonder het beoogde resultaat.

Nadat je Google Ads campagne is geactiveerd, kun je al snel de bezoekersstroom naar je website zien stijgen. Daardoor komt er mogelijk veel op je af waardoor je te weinig tijd overhoudt om je campagnes optimaal te managen. Het loont dan vaak om het managen van je Google Ads campagnes uit te besteden echt Google Ads specialisten.

Geldbesparing

Vaak zien we dat een specialist zich alleen al door zijn kennis in te zetten terug weet te verdienen. Onze specialisten doen er alles aan om meer uit het Google Ads account te halen.

We komen nog regelmatig campagnes tegen die geen conversies opleveren en die je dus alleen maar geld kosten. Dit is natuurlijk zonde. Een specialist merkt dit snel op en gaat aan de slag met het optimaliseren van de campagnes.

Google Ads uitbesteden kan geld besparen

Tijdsbesparing

Vroeger stelde je een Google Ads campagne in om er vervolgens een jaar niet meer naar om te kijken. Tegenwoordig is dat niet meer rendabel, de online wereld verandert namelijk constant. Daarom monitoren onze specialisten soms wel dagelijks de prestaties van de campagnes. Zo zien we direct wat werkt en wat niet werkt. Door het beheren van je campagnes uit te besteden, win je flink wat tijd die je in je business kunt steken.

Ontvang hulp bij het inrichten van je Google Search campagnes

Kennis over Google Ads

Bij iClicks werken meerdere Google Ads Specialisten aan veel verschillende campagnes. Door deze diversiteit doen we sneller ervaring op en weten we sneller wat wel en niet werkt. Ook worden we als bureau getraind door Google. Hierdoor krijgen we als eerste inzage in nieuwe tools, die we direct kunnen toepassen op de campagnes van onze klanten.

iClicks Google Partner 2024

Uitbreiding van je eigen marketingteam

Door je Google Ads campagnes uit te besteden aan een extern bureau, versterk je indirect ook je eigen marketingteam met een nieuwe specialist. Wij schakelen namelijk graag met de marketingteams van onze klanten. Je haalt zo meer resultaat en houdt elkaar scherp.

Wij versterken je marketing team graag met een Google Ads specialist.

Google Ads uitbesteden aan een online marketing bureau

Als je ons toevertrouwt met je Google Ads campagne, gaan wij eerst aan de slag met een grondige account-analyse. We willen precies weten wat er staat ingesteld. Graag horen we ook van je wat je marges zijn en hoeveel offertes je nodig hebt om je investering terug te verdienen. Op die manier kunnen we de campagnes zo goed mogelijk inrichten en een waardevolle impact maken voor jouw bedrijf.

Ook voor een Google Ads audit kan je bij ons terecht. We vertellen je eerlijk waar de kansen liggen en als er geen kansen zijn, geven we deze complimenten natuurlijk ook.

Meer weten over Google Ads uitbesteden?

Onze Google Ads Specialisten staan voor je klaar. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen je Google Ads account en waarom jij Google Ads uitbesteden zou moeten overwegen.

Is Google Ads uitbesteden voor jou interessant?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is Google Ads uitbesteden interessant voor jou?

Als je er zeker van wilt zijn dat je alles uit je Google Ads account haalt, kijken onze gecertificeerde specialisten graag met je mee. Geheel vrijblijvend maken we een account audit, waarbij we kijken naar de belangrijkste instellingen. We delen de kansen met je en geven je eerlijk advies.

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..