X Advertising

Wist je dat er dagelijks meer dan 500 miljoen berichten geplaatst worden op X? Met meer dan 556 miljoen actieve gebruikers wereldwijd is X daarom een aantrekkelijk social media kanaal om je advertenties op te tonen en je doelgroep te bereiken. Laat onze specialisten je helpen om X Advertising toe te voegen aan jouw online marketing strategie.

Waarom je je X Ads wilt laten beheren door iClicks?

 • We hebben ervaring met X Ads in verschillende branches
 • Je hebt een dedicated team dat aan jouw campagnes werkt
 • Met X Ads vergroot je je online naamsbekendheid
 • Onze specialisten weten precies hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken

Wil je jouw online naamsbekendheid vergroten met X Advertising?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw naamsbekendheid vergroten met X Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Dave van der Haar

Wil je ook starten met adverteren op X?

Meer dan 3 miljoen Nederlanders beschikken over een X-account. Hiermee behoort X tot één van de grootste social media platforms in Nederland. Het is dus een mooie mogelijkheid om via X in contact te komen en een band op te bouwen met je doelgroep. X heeft nieuwe deuren geopend op gebied van adverteren. Hierdoor biedt X interessante mogelijkheden voor je bedrijf om klanten op een effectieve manier te bereiken.

Hoe werkt adverteren op X?

Mocht je nog geen X pagina hebben, dan is het belangrijk dat er eerst een X account wordt aangemaakt en deze al wat volgers en berichten opbouwt. Alleen met een actief account is het mogelijk om te adverteren. Hetgeen wat het adverteren via X zo effectief maakt, is dat het adverteren gericht kan plaatsvinden. Zo bestaat er de mogelijkheid om te focussen op categorieënspecifieke accounts en relevante trefwoorden.

Hierdoor is het mogelijk om het volgende te bereiken:

 • Het genereren van meer naamsbekendheid voor je bedrijf
 • Meer bezoekers trekken naar je eigen website
 • Het efficiënt promoten van je producten en/of diensten
 • Het creëren van meer volgers op je X pagina

Voordelen van het adverteren op X

Door de vele gebruikers op X kunnen we in een vrij korte tijd veel mensen bereiken. Het grote voordeel is dat X de mogelijkheid biedt om op een bepaalde doelgroep focussen.

We hebben een aantal voordelen van het adverteren op X voor je op een rij gezet:

 • Alleen betalen wanneer er wordt geklikt.
 • Het bereiken van een specifieke doelgroep
 • Uitgebreide analyse van de bereikte resultaten
 • Creëren van sociale interactie met je doelgroep

“Met X advertenties verhogen we binnen no time de naamsbekendheid van onze klanten. X Advertising is een goede aanvulling op de online marketing strategie van veel onze klanten. ”

- Joost Den Besten, Online Advertising Specialist
Joost Den Besten
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Caravan Makelaardij Karsten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt voor ons het complete onlinemarketingpakket: SEO, SEA, Facebook & Instagram advertising. Voor ieder onderdeel hebben wij een contactpersoon met wie wij periodiek contact hebben over de status van de campagnes en de te volgen strategie. De resultaten zijn goed, er wordt continu meegedacht en er is veel onderling contact wat altijd erg prettig verloopt. Vandaar dat wij al ruim 10 jaar tevreden klant van iClicks zijn!”

Patrick

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert dit op voor mijn bedrijf?

Door middel van adverteren op X trachten wij samen met jou binnen bepaalde tijd, de afgesproken doelstellingen te bereiken. De voornaamste voordelen zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en meer bezoekers te genereren naar de website. Om de doelstellingen te bereiken werken wij volgens een op maat gemaakt stappenplan, waarbij wij rekening houden met de wensen en behoeften omtrent het adverteren.

Deskundig advies en ondersteuning

Onze specialisten kunnen je helpen bij het opzetten van een effectieve X-campagne. iClicks kan je adviseren en ondersteunen bij het gehele proces. Samen zullen we je wensen bespreken en een doeltreffende strategie bepalen.

Meer weten over adverteren op X?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je jouw online naamsbekendheid vergroten met X Advertising?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw naamsbekendheid vergroten met X Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..