Webhosting

Door je website te laten hosten bij iClicks verzeker je jezelf van veilige en uitgebreide webhosting op een betrouwbare server. Wil je een server gebruiken waar alleen jouw website aan gekoppeld is? Dat kan! Bij iClicks kun je kiezen voor een gedeelde of dedicated server.

Profiteer van webhosting van iClicks

 • We beschikken over onze eigenveilige servers
 • Door websites op onze eigen servers te hosten, kunnen we snel schakelen
 • We verhuizen je website veilig van de oude server naar onze server
 • We kunnen nieuwe domeinen aanmaken en je e-mailadressen beheren

Website laten hosten door iClicks?

Wil je dat al jouw website bestanden veilig opgeslagen staan op een snelle server én wil je daarnaast een onbeperkt aantal subdomeinen en e-mailadressen kunnen aanmaken? Vul dan onderstaand contactformulier in, een van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Freek Van Wijk

Webhosting door iClicks: snel en veilig

Webhosting is een dienst die particulieren en bedrijven de ruimte biedt voor het opslaan van onder andere websites.

Websupport en hosting

 • Tot 50 GB ruimte voor website en e-mail
 • Dagelijkse back-up van de website en e-mail
 • Onbeperkt aantal subdomeinen en e-mailadressen
 • Tot 1.000 te verzenden e-mails per dag*
 • Webmail (incl. auto-reply en forwarders functionaliteit)
 • Catch all e-mail functionaliteit
 • Domeinpointers
 • Website en e-mail support (bij instellen/foutmeldingen/storingen)
 • Spamfilter

Garantie van een veilige webhosting

Om de snelheid en veiligheid van websites te garanderen en ervoor te zorgen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, maken we in veel gevallen gebruik van een dedicated server. Een dedicated server wordt door 1 partij gebruikt waardoor er geen derden kunnen zorgen voor storingenvirussen of andere onregelmatigheden. Onze prioriteit voor onze klanten is veiligheid en continuïteit: daarom maakt ook iClicks gebruik van dedicated servers.

Waarom iClicks als webhost?

iClicks heeft eigen servers en kan je daarmee direct voorzien van webruimte als we bijvoorbeeld een nieuwe website voor je hebben gemaakt. Ook is het mogelijk om je complete website te verhuizen als deze ergens anders gehost wordt. Het grote voordeel van een website op onze server is dat je alles onder één paraplu hebt. Dit zorgt ervoor dat we vaak een stuk sneller kunnen schakelen wanneer er bepaalde wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Ook kunnen we, indien gewenst, nieuwe domeinnamen registeren en al je e-mailadressen beheren.

WordPress is een wereldberoemd en snel systeem waarmee klanten makkelijk zelf hun eigen website kunnen onderhouden.”

- Dennis Parengkuan, Frontend Developer
Dennis Parengkuan

Wij mogen werken voor geweldige klanten

Eikenhouthandel
Intershades
NL-Techniek
Sportvisserij Mercuur

“Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!”

Erik - Eikenhouthandel

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“De website die Iclicks voor onze onze organisatie heeft gebouwd zijn wij erg blij mee. Het traject verliep goed en de medewerkers zijn vakbekwaam en fijn om mee samen te werken. We zouden Iclicks bij iedereen aanbevelen.”

Chiel - NL-Techniek

“Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!”

Sportvisserij Mercuur

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website laten hosten door iClicks?

Wil je dat al jouw website bestanden veilig opgeslagen staan op een snelle server én wil je daarnaast een onbeperkt aantal subdomeinen en e-mailadressen kunnen aanmaken? Vul dan onderstaand contactformulier in, een van onze specialisten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..