Social media

Vergroot je naamsbekendheid, bereik snel je doelgroep, versterk het imago van je merk en bouw een loyale groep van volgers op rondom jouw bedrijf.

Starten met social advertising

Social media advertising

Een effectieve en gesegmenteerde social media strategie mag niet ontbreken in de online marketingactiviteiten van je bedrijf. Onderzoek van Newcom Research & Consultancy heeft immers uitgewezen dat tegenwoordig 9 op de 10 Nederlanders actief is op sociale platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en Instagram.

Door hier iClicks’ social media-specialisten op los te laten bereikt je bedrijf gemakkelijk een nieuwe doelgroep én blijf je altijd in contact met je (potentiële) klanten – iets waar niet alleen de marketing, maar de gehele onderneming van profiteert.

De diversiteit van social media

 • Een groot marketingbereik: negen op de tien Nederlanders gebruikt social media
 • Je bedrijf staat in direct contact met (potentiële) klanten
 • Nieuwe acties en producten gemakkelijk delen met uw doelgroep
 • Altijd zichtbaar op platforms als Facebook, Twitter en Instagram
 • Snel de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten (branding)
 • Zeer gericht de juiste doelgroep bereiken met advertentie
 • Het genereren van meer bezoekers naar de website en stimuleren van aankopen
 • Uitbreiden van je volgers (community) en het versterken van merkloyaliteit
 • Efficiënt promoten van acties, nieuws, producten en diensten

Trots zijn op je social visibility

Bij iClicks kunnen wij alle social media-werkzaamheden op ons nemen: van het uitvoeren van een doelgroeponderzoek en opzetten van een account tot het aantrekken van nieuwe volgers en het dagelijks vullen van uw tijdlijn. Wij helpen je onder andere bij:

 • Onderzoek naar de online doelgroep: wat zijn de ‘social’-behoeften?
 • De social media-pagina opstarten en verzorgd opmaken
 • Het vullen van de tijdlijn met leuke en interessante berichten
 • Meer likes en een groter online bereik
 • Reageren op vragen en reacties van uw volgers/klanten
 • Het bedenken en uitvoeren van online winacties

Wij laten jouw bedrijf stralen op social media

Voor ons social media-team kent de online wereld geen geheimen: wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf impact gaat maken in de wereld van social media. Of we nu campagne voeren voor een sushirestaurant, een kledingwebshop of een dakbedekker: wij laat jouw bedrijf schitteren op social media zodat je social media kanalen hét visitekaartje van je bedrijf worden.

Leun rustig achterover en profiteer van een effectieve social strategie

Heb je al bedacht wat je gaat doen in de tijd die je overhoudt als wij het beheer van je social media kanalen voor onze rekening gaan nemen? We willen je wel vast waarschuwen: het aantal leads dat uit een effectieve social strategie kan komen mag zeker niet onderschat worden.

Constantie en interactiviteit zijn essentieel voor een succesvolle social media-campagne. Wij begrijpen heel goed dat drukke ondernemers hier zelf geen tijd voor hebben en hierdoor scoren ze vaak niet zoveel likes als ze zouden willen. Sommigen durven daarom zelfs niet eens hun vingers aan social media te branden; het is immers lastig om dit vanuit het niets op te zetten als het je ontbreekt aan tijd, kennis en ervaring. Dit is echt een gemiste kans!

Start met social media advertising

Onze social media-specialisten hebben al zoveel Facebook-pagina’s opgezet en advertentiecampagnes gerund, dat social media hun tweede natuur is geworden. Zij nemen je het social media-werk dat nodig is voor een effectieve campagne, dan ook graag uit handen!

Meer weten over onze ideeën, plannen en werkwijze? Neem dan direct contact op met ons social media-team door te bellen naar 088 425 4257 of gebruik onderstaande button.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant