Website laten maken

Een website als verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden.

Offerte website laten maken

Een gebruiksvriendelijke website die converteert

Je nieuwe website moet meer zijn dan een mooi en representatief visitekaartje van je bedrijf – websites moeten resultaat opleveren. Wanneer je een nieuwe website laat maken moet deze meetbaar zorgen voor meer leads, meer conversies en een hogere betrokkenheid van je doelgroep.

Een nieuwe website volledig op maat

Onze frontend en backend developers werken intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. Wij leveren altijd maatwerk, zodat je website precies past bij de uitstraling van je bedrijf.

Gemiddeld een 9,8 beoordeling

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,8 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Je nieuwe website wordt gebouwd in een CMS dat zeer makkelijk in gebruik is zodat iedereen de website eenvoudig kan onderhouden.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermformaten

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel - daar moet je nieuwe website op ingespeeld zijn. Daarom leveren we jouw nieuwe website volledig responsive op, zodat de website op alle bestaande schermformaten perfect wordt weergegeven.

Snelle en persoonlijke support

Voor kleine technische aanpassingen op de website kan je gebruikmaken van onze supportservice. Dat is de service van iClicks.

Zoekmachinevriendelijk

Nu je een nieuwe responsive website hebt laten maken, is het natuurlijk zaak dat je website zo snel mogelijk goed gevonden gaat worden. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS heb je alle functies aan boord om de website zoekmachinevriendelijk te optimaliseren.

Een website die resultaat oplevert

iClicks is naast een webontwikkelaar vooral een online marketing bureau. Dankzij onze kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journey’s wordt jouw nieuwe website niet alleen een oogstrelend strak ontworpen webapplicatie maar bovenal een verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden. Dat zeggen wij niet alleen, dat maken we waar.

Check de weergave van je website

Vul hieronder je websitenaam in en check of je website correct wordt weergegeven op de meest gebruikte schermformaten, zoals op een PC, laptop, tablet en smartphone.

Kosten nieuwe website

Transparantie vinden wij heel belangrijk. Zeker als het om kosten gaat. Aangezien elke website maatwerk is, werken wij niet met vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de websitefunctionaliteiten die je echt nodig hebt. Een offerte aanvraag is natuurlijk 100% gratis en verplicht je tot niets - maar wees gewaarschuwd: onze consultants zijn erg goed in het opstellen van voorstellen die je niet kunt weigeren.

Laat je inspireren door ons portfolio

De werkwijze om je nieuwe website te realiseren

Voordat onze developers starten met het ontwikkelen van je nieuwe website zal eerst in overleg met jou een plan van aanpak en strategie worden uitgewerkt. Vervolgens zal er een ontwerp worden gemaakt om je een eerste indruk te verschaffen van je nieuwe website. Vervolgens wordt het ontwerp naar je wensen aangepast en verder uitgewerkt. Gedurende de bouw van je nieuwe website is er regelmatig contact. Zo kunnen we een perfect eindresultaat garanderen van je nieuwe website.

Garantie van een veilige webhosting

Webhosting is een dienst die particulieren en bedrijven de ruimte biedt voor het opslaan van onder andere websites. Om de snelheid en veiligheid van websites te garanderen en ervoor te zorgen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, wordt er in veel gevallen een dedicated server gebruikt. Een dedicated server wordt door 1 partij gebruikt waardoor er geen derden kunnen zorgen voor storingen, virussen of andere onregelmatigheden. Onze prioriteit voor onze klanten is veiligheid en continuïteit: daarom maakt ook iClicks gebruik van dedicated servers.

Meer over webhosting

Check de snelheid van je website

Vul hieronder de url van je website in en check de laadsnelheid. Slechte score? Geen zorgen! Wij kunnen helpen om je website sneller te maken.

Gratis websitevoorstel ontvangen

Benieuwd welke invulling wij zouden geven aan jouw nieuwe website? Een website moet werken voor jouw bedrijf. Met een team van vakkundige webdevelopers is iClicks dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. Zo kunnen wij voor jou een website ontwerpen en ontwikkelen die aan al jouw wensen en voorkeuren voldoet en perfect inspeelt op de behoeften  van jouw doelgroep.

Daarnaast voldoet iedere nieuwe website van iClicks aan de W3C normen. De W3C controleert het technische gedeelte van je website volgens de huidige standaarden waaraan het bouwen van een website in HTML/CSS moet voldoen.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Online Marketing Consultant

Mike Visser

Online Marketing Consultant