Website laten maken

Een website die scoort. Waarmee je doelstellingen behaalt. En die gevonden wordt. In alle zoekmachines en op ieder apparaat.

Offerte website laten maken

Een gebruiksvriendelijke website die scoort

Een mooie website laten maken als representatief visitekaartje voor je bedrijf is allang niet meer voldoende. Je nieuwe website moet resultaat opleveren. Bestellingen, afspraken, leads. Een website die vindbaar is, gebruiksvriendelijk én conversiegericht: dat is waar we voor gaan.

Een nieuwe website volledig op maat

Onze designers en frontend en backend developers werken intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Gemiddelde beoordeling van 9,8

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,8 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft. Niet alleen qua look en feel, maar ook op het gebied van conversie.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Niets is zo prettig als het snel zelf aanpassen van je website. Voeg eenvoudig nieuwe producten toe, wijzig openingstijden of breid de diensten uit. We bouwen je nieuwe website in een CMS dat zeer makkelijk in gebruik is. En we trainen je.

Zoekmachinevriendelijk

Een mooie website levert niets op als je onvoldoende vindbaar bent. Het is dus zaak ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk goed te vinden is in de zoekmachines. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS hebben we alle functies aan boord om de website voor zoekmachines te optimaliseren.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel. Het is vanzelfsprekend dat we je nieuwe website volledig responsive opleveren. Zodat we jouw visitekaartje op ieder scherm perfect presenteren.

Snelle en persoonlijke support

We werken met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je zelf makkelijk iets aanpast op je website. Kom je er niet uit of is er een kleine technische aanpassing nodig? We staan met onze supportservice voor je klaar.

Een website die resultaat oplevert

Een aantrekkelijk strak ontworpen website en een goede vindbaarheid in de zoekmachines: daar focussen we ons op. Maar we gaan verder dan dat. Als online marketing bureau hebben we kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. We kijken naar de denkbeeldige route die bezoekers online bewandelen en laten ze op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, waarmee we zorgen dat je de bedrijfsdoelstellingen behaalt. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we waar.

Veiligheid en privacy

Een website moet veilig zijn. Voor jou en voor de bezoeker. We helpen je met de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates. Je voldoet hiermee altijd aan de geldende regels en eisen van de AVG (Algemene verordering gegevensbescherming).

Hoe responsive is jouw website?

Vul hieronder de url van je website in. En check hoe de website wordt weergegeven op de meest gebruikte schermformaten. Kijk hoe je website eruitziet op een pc, laptop, tablet en smartphone.

Welk CMS?

Bij een website hoort een CMS. Hierdoor kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de website. Maar welk CMS is voor jouw bedrijf de beste keuze? Als online marketing partner laten we je niet aan je lot over. We geven je advies en besluiten vervolgens samen voor welk CMS we gaan. We tonen je graag alvast de mogelijkheden.

ICEBIRD: ons eigen CMS

 • Ontwikkeld door onze eigen ervaren technisch specialisten
 • Zeer gebruiksvriendelijk: voor beginners en ervaren gebruikers
 • Gericht op goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
 • Jouw website geheel op maat gemaakt
 • Licht systeem zorgt voor supersnelle website
 • Inclusief uitgebreide gebruikershandleiding

Lees meer over ICEBIRD

Magento 2

 • Geschikt voor grote webshops (vanaf circa 5000 pagina’s)
 • Eenvoudig zelf nieuwe producten toevoegen of wijzigen
 • Ontwikkeling van webshop door ervaren Magento-specialist
 • Volledig e-commerce platform
 • Koppeling met diverse softwaresystemen
 • Vele functionaliteiten mogelijk

Lees meer over Magento 2

Wordpress

 • Geschikt voor iedere website en kleinere webshops (tot 5000 pagina’s)
 • Voor webshops: goede koppeling met Woocommerce
 • Eenvoudig migreren van content van huidige Wordpress-website
 • Uit te breiden met widget en plugins
 • Ontwerp op maat
 • SEO- en gebruiksvriendelijk CMS

Offerte Wordpress website

Een nieuwe website realiseren: onze werkwijze

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw website er mooi uitziet. Maar de look, feel en inhoud moeten vooral passen bij je bedrijf. Daarom gaan we niet zomaar aan de slag. We starten het proces met een kick-off bij ons op kantoor. Zodat we elkaar leren kennen en samen tot mooie ideeën komen. Daarna is het onze beurt. Wij vertalen de besproken wensen en strategieën naar een website met passende functionaliteiten en een toffe uitstraling. We kiezen een CMS, we ontwerpen en we bouwen. Tussendoor overleggen we regelmatig met elkaar. Totdat we een perfect eindresultaat hebben. Een website waar we trots op zijn. En jij ook.

Garantie van een veilige webhosting

Bij een nieuwe website hoort ook een veilige webhosting: een ruimte waar de website opgeslagen wordt. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van webhosting, waaronder een dedicated server. Met een dedicated server heb je geen last van storingen, virussen of andere onregelmatigheden, veroorzaakt door derden. De prioriteiten voor onze klanten zijn veiligheid en continuïteit: daarom maakt ook iClicks gebruik van dedicated servers.

Meer over webhosting

Voldoe met je nieuwe website aan de regels en normen

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Zo houden we altijd rekening met de standaarden, regels en wetgeving rondom websites. Iedere nieuwe website van iClicks voldoet bijvoorbeeld aan de W3C-normen. De W3C controleert het technische gedeelte van je website volgens de huidige standaarden waaraan een website in HTML/CSS moet voldoen.

Kosten nieuwe website

Transparantie vinden we belangrijk. Zeker als het om kosten gaat. Doordat we iedere website op maat maken, hebben we geen vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de websitefunctionaliteiten die je ook echt nodig hebt. We maken graag een 100% gratis en vrijblijvend websitevoorstel, zodat de totale kosten direct duidelijk zijn.

Afspraak maken088 425 4257

Check de snelheid van je website

Vul hieronder de url van je website in en check de laadsnelheid. Slechte score? Geen zorgen!
Wij helpen je website sneller te maken.

Onze klanten

Gratis websitevoorstel ontvangen

Onze designers en webdevelopers hebben zin om voor jou aan de slag te gaan. Een aantrekkelijke en conversiegerichte website of webshop te ontwikkelen. Die ook nog eens gebruiks- en zoekmachinevriendelijk is. Maar jij moet er ook een goed gevoel bij hebben. Daarom maken we graag een gratis en persoonlijk websitevoorstel voor je. Geheel vrijblijvend. Zodat je een duidelijk beeld hebt van wat wij jou kunnen bieden. Je mag ons ook altijd even bellen om te sparren of de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken088 425 4257

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant