info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Website laten maken

Met een snelle en gebruiksvriendelijke website heb je een goede basis voor een sterke online marketing strategie. Met een conversiegerichte website maximaliseer je je omzet en zorg je voor een passende look en feel bij jouw bedrijf. Onze specialisten hebben ervaring met het maken van verschillende soorten websites in diverse soorten CMS'en voor de meest uiteenlopende branches.

Laat je website bouwen door iClicks

 • Een custom made design en website die perfect aansluit op je wensen
 • Je hebt de keuze uit verschillende gebruiksvriendelijke CMS systemen
 • WordPress, WooCommerce, Magento 2 en ICEBIRD
 • Snel, veilig, conversiegericht en SEO-geoptimaliseerd voor Google
 • Een vast online marketing team met verschillende specialisaties

Bekijk ook eens ons portfolio om te zien welke websites we eerder hebben gebouwd. Kunnen we jouw succesverhaal binnenkort toevoegen aan onze eregalerij?

Wil jij een maatwerk website die je helpt met je online marketing strategie?

Onze specialisten weten alles over het bouwen van maatwerk websites en het optimaliseren voor verschillende doelgroepen. Met een website die perfect aansluit bij jouw business en de wensen van je doelgroep, ondersteun je jouw volledige online marketing strategie. Ben je toe aan een nieuwe website? Laat je overtuigen en vraag snel een websitevoorstel aan en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen.

Een gebruiksvriendelijke en conversiegerichte website laten maken, passend bij jouw business

Een mooie website laten maken als representatief visitekaartje voor je bedrijf is allang niet meer voldoende. Je nieuwe website moet resultaat opleveren. Bestellingen, afspraken, leads. Een website die vindbaar is, gebruiksvriendelijk én conversiegericht: dat is waar we voor gaan.

placeholder

Een nieuwe maatwerk website

Onze Designers en Front-end en Back-end Developers werken intensief samen om voor jou de perfecte maatwerk website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld. Zo zorgen we ervoor dat de website écht past bij jou, je bedrijf en de doelstellingen.

Gemiddelde beoordeling van 9,8

Met een klantbeoordeling van gemiddeld een 9,8 weet je zeker dat het eindresultaat van je nieuwe website al je verwachtingen overtreft. Niet alleen qua look en feel, maar ook op het gebied van conversie.

Makkelijk je eigen website onderhouden

Makkelijk je eigen website onderhouden

Niets is zo prettig als het snel zelf aanpassen van je website. Voeg eenvoudig nieuwe producten toe, wijzig openingstijden of breid de diensten uit. We bouwen een nieuwe website in een CMS dat zeer makkelijk in gebruik is. Natuurlijk maken we je ook wegwijs in dit CMS, zodat je zelf snel aan de slag kunt.

Zoekmachinevriendelijk

Een mooie website levert niets op als je onvoldoende vindbaar bent. Het is dus zaak ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk goed te vinden is in de zoekmachines. Dankzij ons zoekmachinevriendelijke CMS hebben we alle functies aan boord om de website voor zoekmachines te optimaliseren.

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Optimale gebruiksvriendelijkheid op alle schermen

Tegenwoordig is een groot gedeelte van het websiteverkeer mobiel. Het is vanzelfsprekend dat we je nieuwe website volledig responsive opleveren. Zodat we jouw visitekaartje op ieder scherm perfect presenteren.

Snelle en persoonlijke support

We werken met een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je zelf makkelijk iets aanpast op je website. Kom je er niet uit of is er een kleine technische aanpassing nodig? We staan met onze supportservice voor je klaar.

Een website die resultaat oplevert

Een maatwerk website die resultaat oplevert

Een aantrekkelijk strak ontworpen website en een goede vindbaarheid in de zoekmachines: daar focussen we ons op. Maar we gaan verder dan dat. Als online marketing bureau hebben we kennis over CTA’s, CTR’s, ROI en customer journeys. We kijken naar de denkbeeldige route die bezoekers online bewandelen en laten ze op de juiste momenten de juiste acties ondernemen, waarmee we zorgen dat je de bedrijfsdoelstellingen behaalt. Dat zeggen we niet alleen, dat maken we waar.

Veiligheid en privacy

Een website moet veilig zijn. Voor jou en voor de bezoeker. We helpen je met de verplichte cookiemelding, certificaten, controles en updates. Je voldoet hiermee altijd aan de geldende regels en eisen van de AVG (Algemene verordering gegevensbescherming).

“Met alleen een mooie website kom je er niet. Een website die scoort en resultaat oplevert is waar ik met de klant voor ga.”

- Erik, Webteam

Erik

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

MetaalNieuws

"Als uitgever in de metaalbranche hebben wij gezocht naar een online partner die onze nieuwswebsite in een moderner jasje zou kunnen gieten. Gelet op al onze voorwaarden absoluut een mooie uitdaging voor beide partijen. In onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij iClicks en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Zowel de ontwerp, als de uiteindelijke bouwfase verliep heel erg soepel en ook als we nu nog tegen kleine probleempjes op lopen wordt dit snel en vakkundig opgelost."

Harold - MetaalNieuws

placeholder

"Onlangs hebben we onze website in een nieuw jasje laten steken, een mooi design en een nieuw CMS. Door de goede communicatie van beide kanten is was er snel een mooi resultaat! Een aanrader!"

Jimco - Meassententen

Sportvisserij Mercuur

"Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!"

- Sportvisserij Mercuur

placeholder

"Heel erg tevreden met ons nieuwe website die door iClicks is gemaakt. Er werd echt geluisterd naar wat ik graag wou en ze waren zeer snel met de communicatie. De website was ook snel klaar!"

Mona - Tandarts Laan Op Zuid

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Een maatwerk website: ons werkproces

Een nieuwe website laten maken is niet binnen een week gebeurd. We leggen je graag ons werkproces stap voor stap uit.

1. budgettering

"Voordat we starten met het ontwikkelen van je nieuwe website ontvang je een urenindicatie. Zo heb je een beeld van de verwachte uren die nodig zijn voor het design, de bouw en het afronden van de website."

Chantal

placeholder

2. kick-offsessie

"Om je beter te leren kennen en inzicht te krijgen in je wensen, verwachtingen en doelstellingen plannen we een kick-off. Dit kan telefonisch, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor."

- Jonathan 

placeholder

3. het eerste design

"De designer voorziet je van een eerste design op basis van jouw input. Middels een online presentatie kun je de look en feel, frontpage en een landingspagina bekijken."

- Johan

placeholder

4. feedbackronde

"Wil je graag wat zaken aanpassen? Geen probleem. Onze designer belt je om het design en de gemaakte keuzes toe te lichten. Eventuele feedback voeren we door en we laten de aanpassingen aan je zien."

- Erik

placeholder

5. website bouwen

"Tijd voor de front-end developer om aan het werk te gaan. We starten met de bouw en maken een ontwikkelomgeving aan. Met inloggegevens kun je hierin de voortgang van de website bekijken."

- Jorg

placeholder

6. website vullen

"Na de bouw is het vullen van de website aan de beurt. We plaatsen de content, afbeeldingen en video’s."

- Puya

placeholder

7. finetunen

"De livegang komt dichtbij! Samen met jou zetten we de puntjes op de i. Ook doorlopen we intern de gehele website nog een keer. We testen of alles goed werkt en of alles er goed uitziet."

- Amro

placeholder

8. tijd om live te gaan!

"Na een traject van ontwerpen, bouwen en vullen is de livegang aangebroken. Na jouw akkoord via de mail zetten we de website live en voeren we de laatste tests uit. Vanaf dit moment starten ook de hosting- en supportkosten."

- Maarten

placeholder

Website laten maken in welk CMS?

Bij een website hoort een CMS. Hierdoor kun je eenvoudig zelf aanpassingen doen aan de website. Maar welk CMS is voor jouw bedrijf de beste keuze? Als online marketing partner laten we je niet aan je lot over. We geven je advies en besluiten vervolgens samen voor welk CMS we gaan. We tonen je graag alvast de mogelijkheden.

Onze laatste cases

Wat kost een maatwerk website?

Transparantie vinden we belangrijk. Zeker als het om kosten gaat. Doordat we iedere website op maat maken, hebben we geen vaste pakketprijzen. Je betaalt alleen voor de websitefunctionaliteiten die je ook echt nodig hebt. We maken graag een 100% gratis en vrijblijvend websitevoorstel, zodat de totale kosten direct duidelijk zijn.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

Een nieuwe website realiseren: onze werkwijze

Een nieuwe website laten maken: onze werkwijze

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat jouw website er mooi uitziet. Maar de look, feel en inhoud moeten vooral passen bij je bedrijf. Daarom gaan we niet zomaar aan de slag. We starten het proces met een kick-off bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar goed kennen en is er voor jou alle ruimte om aan te geven hoe de website eruit moet komen te zien. Daarna is het onze beurt. Wij vertalen de besproken wensen en strategieën naar een website met passende functionaliteiten en een toffe uitstraling. We kiezen een CMS, we ontwerpen en we bouwen. Uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe website voldoet aan de laatste eisen en inzichten op het gebied van gebruikerservaring, veiligheid, snelheid, conversiegerichtheid en vindbaarheid. Tussendoor overleggen we regelmatig met elkaar en ontvang je van ons een overzicht met de werkzaamheden. Totdat we een perfect eindresultaat hebben. Een website waar we trots op zijn. En jij ook.

Garantie van een veilige webhosting

Garantie van een veilige webhosting

Bij een nieuwe website hoort ook een veilige webhosting: een ruimte waar de website opgeslagen wordt. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van webhosting, waaronder een dedicated server. Met een dedicated server heb je geen last van storingen, virussen of andere onregelmatigheden, veroorzaakt door derden. De prioriteiten voor onze klanten zijn veiligheid en continuïteit: daarom maakt ook iClicks gebruik van dedicated servers.

Meer over webhosting

Voldoe met je nieuwe website aan de regels en normen

Voldoe met je nieuwe website aan de regels en normen

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Zo houden we altijd rekening met de standaarden, regels en wetgeving rondom websites. Iedere nieuwe website van iClicks voldoet bijvoorbeeld aan de W3C-normen. De W3C controleert het technische gedeelte van je website volgens de huidige standaarden waaraan een website in HTML/CSS moet voldoen.

Stevan Otting

Meer weten over een website laten maken?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: