Webshop laten maken

Een makkelijk te beheren en gebruiksvriendelijke webshop die converteert.

Offerte webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil je je webshop in een nieuw jasje steken of wil je producten ook online gaan aanbieden? iClicks ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en converterende webshops voor ondernemers. Gedurende de bouw van je webshop staan jouw wensen als ondernemer centraal. Zo houden wij rekening met de gewenste huisstijl en zorgen wij ervoor dat de website ondersteund wordt door een gebruiksvriendelijk CMS.

Een gebruiksvriendelijke en unieke webshop voor je bedrijf

Kort samengevat staan de webshops van iClicks bekend om:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Stijlvolle en unieke designs
  • Perfecte weergave op alle schermformaten
  • Converterende webshops
  • Gebruiksvriendelijke CMS
  • Potentie om goed te scoren in de Google zoekmachines

Een responsive webshop: geschikt voor elk device

Aangezien potentiële kopers steeds vaker gebruik maken van verschillende devices, is het belangrijk dat je webshop te allen tijde toegankelijk blijft voor alle bezoekers. Denk aan bezoekers die je webshop bezoeken met een tablet of smartphone.

Dankzij de responsive webshops van iClicks wordt je webshop altijd op de juiste manier vertoond, ongeacht welk device er door de bezoeker wordt gebruikt. De bezoeker kan eenvoudig door je website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen. Ben je benieuwd wat een nieuwe webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze online marketing consultants komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Wellicht komt de vraag naar boven: wat is een CMS? CMS staat voor Content Management Systeem. Via dit systeem kun je onder andere teksten aanpassen en producten toevoegen op je website. Vaak krijgen wij de vraag of een ondernemer technische kennis moet hebben om zelf met de website aan de slag te kunnen.

Met een snelle CMS cursus kan je als ondernemer op eigen voet zelf producten inladen op je website en teksten toevoegen op de daarvoor bestemde pagina’s. Het CMS is zo gebouwd dat je makkelijk aan de slag kan met je eigen webshop. Wil je graag ondersteuning? Dan staat iClicks uiteraard voor je klaar om op een passende manier te helpen. Onze supportafdeling is vijf dagen per week bereikbaar om je bij te staan bij webshop gerelateerde vraagstukken.

Door ons gebouwde webshops

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Stevan Otting

Online Marketing Consultant

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant