Webshop laten maken

Wil je jouw producten beter onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Laat dan een custom made webshop maken die past bij de huisstijl van jouw business. Met een op maat gemaakte webshop ondersteun je jouw full funnel marketingstrategie.

Een maatwerk webshop van iClicks

 • Een maatwerk webshop, passend bij jouw business
 • Een snelle, veilige én converterende webshop
 • Gespecialiseerd in Magento 2 en WordPress / WooCommerce
 • 15+ jaar ervaring in het bouwen én SEO-optimaliseren van webshops
 • Eigen Supportafdeling voor hulp en vragen
 • Altijd een up-to-date website door het afsluiten van een onderhoudscontract

Wil je een snelle, veilige en converterende webshop laten maken?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Dave van der Haar

Een converterende webshop, op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Wil je je webshop in een nieuw jasje steken of wil je producten ook online gaan aanbieden? iClicks ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en converterende webshops voor ondernemers. Gedurende de bouw van je maatwerk webshop staan jouw wensen als ondernemer centraal. Zo houden we rekening met de gewenste huisstijl en zorgen we ervoor dat de website ondersteund wordt door een gebruiksvriendelijk CMS.

Een gebruiksvriendelijke en maatwerk webshop voor je bedrijf

Kort samengevat staan de webshops van iClicks bekend om:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Stijlvolle en unieke designs
 • Perfecte weergave op alle schermformaten
 • Converterende webshops
 • Gebruiksvriendelijke CMS
 • Potentie om goed te scoren in de Google zoekmachines

Een responsive webshop laten maken: geschikt voor elk device

Aangezien potentiële kopers steeds vaker gebruik maken van verschillende devices, is het belangrijk dat je webshop te allen tijde toegankelijk blijft voor alle bezoekers. Denk aan bezoekers die je webshop bezoeken met een tablet of smartphone.

Dankzij de responsive webshops van iClicks wordt je webshop altijd op de juiste manier vertoond, ongeacht welk device de bezoeker gebruikt. De bezoeker kan eenvoudig door je website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen. Ben je benieuwd wat een nieuwe webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze online marketing consultants komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Foto SEO

“Een webshop moet mooi, maar vooral functioneel en converterend zijn om zo de best mogelijke gebruikerservaring te creëren. ”

- Niels Lagcher, Frontend Developer
Niels Lagcher
Eikenhouthandel
De Vloerenfabriek
Beryl House
Brimotech

“Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!”

Erik - Eikenhouthandel

“Recent hebben wij het ontwerpen en bouwen van onze webshop www.devloerenfabriek.nl bij iClicks uitbesteed. De communicatie verliep soepel, er werd goed mee gedacht en ik kreeg ook kundig advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Ook hebben wij een Google Ads en social campagne lopen via iClicks. Hierdoor zijn wij bijna verdubbeld in omzet. Hierdoor zeker de moeite waard om de campagnes door iClicks te laten opzetten!”

Sanne - Devloerenfabriek.nl

“Onze nieuwe website hebben wij laten maken door iClicks. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Zeer vlotte communicatie, betrouwbaar, kundig advies en werd goed mee gedacht.”

Ernst - Beryl House

“Sinds kort hebben wij een vernieuwde website. Wij hebben deze laten ontwerpen en bouwen door iClicks, over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De SEO vriendelijke website voldoet aan onze wensen!”

Brimotech

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Een gebruiksvriendelijk CMS

Wellicht komt de vraag naar boven: wat is een CMS? CMS staat voor Content Management Systeem. Via dit systeem kun je onder andere teksten aanpassen en producten toevoegen op je website. Vaak krijgen wij de vraag of een ondernemer technische kennis moet hebben om zelf met de website aan de slag te kunnen.

Met een snelle CMS cursus kan je als ondernemer op eigen voet zelf producten inladen op je website en teksten toevoegen op de daarvoor bestemde pagina’s. Het CMS is zo gebouwd dat je makkelijk aan de slag kan met je eigen webshop. Wil je graag ondersteuning? Dan staat iClicks uiteraard voor je klaar om op een passende manier te helpen. Onze supportafdeling is vijf dagen per week bereikbaar om je bij te staan bij webshop gerelateerde vraagstukken

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over het laten maken van een maatwerk webshop?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je een snelle, veilige en converterende webshop laten maken?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte webshop te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..