Website optimalisatie

De ontwikkelingen rondom het optimaliseren van websites volgen elkaar onwijs snel op. Het doorvoeren van de nieuwste ontwikkelingen is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Daarom helpen de specialisten bij iClicks je er graag bij. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en updates en zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is.

Laat je website optimaliseren

 • We zijn altijd op de hoogte van de technische updates die eraan komen
 • Gespecialiseerd in Google Core Web Vitals
 • Een vast team dat werkt aan de technische optimalisatie van jouw website
 • Je hebt 24/7 toegang de resultaten van de optimalisatiewerkzaamheden
 • Optimalisatie voor SEO, CRO en het boosten van online marketing resultaten 

Wil je je website optimaliseren volgens de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends en updates?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw website kunnen optimaliseren volgens de nieuwst ontwikkelingen en de laatste trends en updates. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Freek Van Wijk

Website optimalisatie

Het optimaliseren van websites is een specialistisch en multidisciplinair vakgebied waarin ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen. In de wereld van website optimalisatie is kennis absoluut macht. Website optimalisatie kan grofweg ingedeeld worden in drie hoofdcomponenten.

Het optimalisatietraject

Bij het optimalisatietraject van jouw website houden we altijd rekening met onderstaande drie componenten.

Website laten optimaliseren

Het zal je niet verbazen dat iClicks adviseert om de optimalisatie van je website te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het volledige spectrum van website optimalisatie.

Omdat website optimalisatie maatwerk is, werken we graag een optimalisatiestrategie voor je uit waarin we de kansen en mogelijkheden bespreken om gezamenlijk het maximale uit je website te halen.

Stappenplan van website optimalisatie

Direct in de eerste week zullen onze specialisten contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek waarin de resultaten van de verschillende analyses met je worden besproken. Ook nemen we de planning en strategie voor de komende periode met je door.

Op deze manier weet je welke optimalisatiewerkzaamheden er precies worden verricht en wat je in de eerste en daaropvolgende periodes kunt verwachten.

iClicks hecht veel waarde aan goede en duidelijke communicatie met onze klanten, daarom zullen we je minimaal twee keer per maand verslag uitbrengen van de geplande werkzaamheden en de behaalde resultaten.

Aanpassingen op websiteniveau

Gedurende de eerste fase van het optimalisatietraject ligt er een hoofdfocus op het optimaliseren op websiteniveau.

Gedurende het tweede gedeelte van het optimalisatietraject, zodra alle onsite aanpassingen zijn doorgevoerd, zullen de werkzaamheden zich hoofdzakelijk richten op het verhogen van de domeinautoriteit en het verhogen van de online populariteit en zichtbaarheid van je website.

Onze specialisten weten wat er online binnen de branche speelt en welke zoekthema’s belangrijk zijn voor een toename in verkeer en conversie.

“Met het optimaliseren van websites hebben we jarenlange ervaring. Wil je meer uit je website halen? Laat dat maar aan ons over.”

- Jan Heitink, SEO Specialist
Jan Heitink
Weber
Passion Without Limits
Intershades
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Start2move

“Met de expertise en adviezen van iClicks is onze site SEO geoptimaliseerd waardoor consumenten eenvoudig het antwoord op onze site terug konden vinden. We zagen de organische zoekresultaten flink omhoog gaan en door de pro-actieve houding van de medewerkers kregen we ook de nodige input en tips om zo onze website nog waardevoller te maken voor onze consument.”

Annemarie - Weber.com

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl
1. het voorbereidende traject
2. analyse
3. zoekthema's
4. posities

1. het voorbereidende traject

“Als eerste bekijken we de core business van jouw bedrijf – de belangrijkste producten en diensten worden in kaart gebracht. Hoe kunnen we de sterke punten van jouw dienstverlening online nog beter maken en waar liggen de kansen op websiteniveau?”

 Robbert

2. analyse

“Op basis van bovenstaande analyse maken we een voorstel met de verschillende diensten die voor de optimalisatie van je website interessant zijn; een nieuwe website, webshop, SEO, SEA of wellicht een combinatie van de verschillende diensten.”

 Joost

3. zoekthema’s

“We bepalen welke zoekthema’s relevant en interessant zijn voor de branche en dienstverlening waarin jij werkzaam bent. Hoeveel zoekvolume zit er op de interessante zoekthema’s en welke zoekthema’s zullen ook daadwerkelijk leiden tot meer conversie?”

 Matthijs

4. posities

“Vervolgens kijken we naar de actuele posities van de geselecteerde zoekthema’s en wordt er in overleg met jou een definitieve selectie van zoekthema’s en het te leveren dienstenpakket gemaakt.”

 Chantal

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Altijd inzicht in de voortgang van het optimalisatietraject en de behaalde resultaten

Met je persoonlijke inlogcode van de iClicks SEO-tool heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de resultaten en voortgang van de optimalisatiewerkzaamheden.

Bovendien krijg je aan het eind van ieder kwartaal een uitgebreide rapportage van ons waar alle verrichte werkzaamheden en resultaten in staan vermeld. Aan de hand van de rapportage kan je zien welke progressie er de afgelopen maanden is geboekt op het gebied van website optimalisatie.

Onze laatste nieuwtjes

De eerste week van het optimalisatietraject

 • Op basis van de besproken punten in het voorbereidende traject beginnen we aan de verschillende analyses. Afhankelijk van de diensten die je afneemt bestaan deze analyses uit een contenttechnischelinkbuilding en social media analyse.
 • We analyseren je website op basis van de verschillende Google rankingfactoren. We stellen adviespunten op met oog op zoekmachine optimalisatieconversieoptimalisatie en site usability optimalisatie
 • Alle analyses vatten we samen tot een concreet en uitvoerbaar plan.
 • In de eerste week nemen we contact met je op om de volledige op maat uitgewerkte strategieplanning en werkwijze door te spreken.

De tweede en daarop volgende weken van het optimalisatietraject

 • Nadat de resultaten van de analyses met je zijn besproken, gaat onze technische afdeling en content afdeling aan de slag met het uitwerken en doorvoeren van de verschillende optimalisatiepunten.
 • Zodra alle voorgestelde punten zijn uitgewerkt, krijg je de gelegenheid om alle aanpassingen te controleren en eventuele wijzigingen voor te stellen.
 • Indien alles akkoord en naar wens is zullen alle optimalisatiepunten worden doorgevoerd en live worden gezet.

Na het doorvoeren van de optimalisatiepunten

 • Op het moment dat alle optimalisatiepunten zijn doorgevoerd is je website:
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Conversiegericht opgezet
  • Geoptimaliseerd op site usability
 • Na het doorvoeren van de optimalisatiepunten is het tijd om de autoriteit en populariteit van de website te verhogen en zo meer bezoekers naar de website te trekken. Werkzaamheden zoals linkbuilding, social media en bloggen dragen bij om de autoriteit en online populariteit van de website te verhogen.
 • Optimaliseren van websites is een continu proces, zullen er altijd in overleg verbeterpunten op de website blijven worden doorgevoerd op basis van de voortgang van de werkzaamheden.
Zo helpen we jou

Meer weten over een website optimalisatie?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je je website optimaliseren volgens de nieuwste ontwikkelingen en de laatste trends en updates?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw website kunnen optimaliseren volgens de nieuwst ontwikkelingen en de laatste trends en updates. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..