info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Website optimalisatie

De ontwikkelingen rondom het optimaliseren van websites volgen elkaar onwijs snel op. Het doorvoeren van de nieuwste ontwikkelingen is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Daarom helpen de specialisten bij iClicks je er graag bij. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en updates en zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is.

Laat je website optimaliseren

 • We zijn altijd op de hoogte van de technische updates die eraan komen
 • Gespecialiseerd in Google Core Web Vitals
 • Een vast team dat werkt aan de technische optimalisatie van jouw website
 • Je hebt 24/7 toegang de resultaten van de optimalisatiewerkzaamheden
 • Optimalisatie voor SEO, CRO en het boosten van online marketing resultaten 

Altijd een up-to-date website door website optimalisatie

Met het optimaliseren van je website zorg je ervoor dat je een goede basis hebt voor jouw online groeistrategie. Vertel ons meer over wie je bent en waar je voor staat. Zo weten onze specialisten hoe ze jouw doelgroep moeten benaderen en kunnen ze je website optimaliseren volgens de laatste trends en updates. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Website optimalisatie

Het optimaliseren van websites is een specialistisch en multidisciplinair vakgebied waarin ontwikkelingen zich razendsnel opvolgen. In de wereld van website optimalisatie is kennis absoluut macht. Website optimalisatie kan grofweg ingedeeld worden in drie hoofdcomponenten.

placeholder

Het optimalisatietraject

Bij het optimalisatietraject van jouw website houden we altijd rekening met onderstaande drie componenten.

placeholder

Website laten optimaliseren

Het zal je niet verbazen dat iClicks adviseert om de optimalisatie van je website te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het volledige spectrum van website optimalisatie.

Omdat website optimalisatie maatwerk is, werken we graag een optimalisatiestrategie voor je uit waarin we de kansen en mogelijkheden bespreken om gezamenlijk het maximale uit je website te halen.

placeholder

Stappenplan van website optimalisatie

Direct in de eerste week zullen onze specialisten contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek waarin de resultaten van de verschillende analyses met je worden besproken. Ook nemen we de planning en strategie voor de komende periode met je door.

Op deze manier weet je welke optimalisatiewerkzaamheden er precies worden verricht en wat je in de eerste en daaropvolgende periodes kunt verwachten.

iClicks hecht veel waarde aan goede en duidelijke communicatie met onze klanten, daarom zullen we je minimaal twee keer per maand verslag uitbrengen van de geplande werkzaamheden en de behaalde resultaten.

placeholder

Aanpassingen op websiteniveau

Gedurende de eerste fase van het optimalisatietraject ligt er een hoofdfocus op het optimaliseren op websiteniveau.

Gedurende het tweede gedeelte van het optimalisatietraject, zodra alle onsite aanpassingen zijn doorgevoerd, zullen de werkzaamheden zich hoofdzakelijk richten op het verhogen van de domeinautoriteit en het verhogen van de online populariteit en zichtbaarheid van je website.

Onze specialisten weten wat er online binnen de branche speelt en welke zoekthema’s belangrijk zijn voor een toename in verkeer en conversie.

“Met het optimaliseren van websites hebben we jarenlange ervaring. Wil je meer uit je website halen? Laat dat maar aan ons over.”

- Jan, SEO

Jan

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

Polikliniek de Blaak

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO."

- Polikliniek de Blaak

Dijk & Van Emmerik

"iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben."

- Dijk & Van Emmerik

Letselverhalen

"Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!"

- Letsel Verhalen

placeholder

"Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken."

- Heman Horecaverhuur

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

1. het voorbereidende traject

"Als eerste bekijken we de core business van jouw bedrijf – de belangrijkste producten en diensten worden in kaart gebracht. Hoe kunnen we de sterke punten van jouw dienstverlening online nog beter maken en waar liggen de kansen op websiteniveau?"

- Robbert

placeholder

2. analyse

"Op basis van bovenstaande analyse maken we een voorstel met de verschillende diensten die voor de optimalisatie van je website interessant zijn; een nieuwe website, webshop, SEO, SEA of wellicht een combinatie van de verschillende diensten."

- Joost

placeholder

3. zoekthema's

"We bepalen welke zoekthema’s relevant en interessant zijn voor de branche en dienstverlening waarin jij werkzaam bent. Hoeveel zoekvolume zit er op de interessante zoekthema’s en welke zoekthema’s zullen ook daadwerkelijk leiden tot meer conversie?"

- Matthijs

placeholder

4. posities

"Vervolgens kijken we naar de actuele posities van de geselecteerde zoekthema’s en wordt er in overleg met jou een definitieve selectie van zoekthema’s en het te leveren dienstenpakket gemaakt."

- Chantal

 

placeholder

Onze laatste cases

Altijd inzicht in de voortgang van het optimalisatietraject en de behaalde resultaten

Met je persoonlijke inlogcode van de iClicks SEO-tool heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in de resultaten en voortgang van de optimalisatiewerkzaamheden.

Bovendien krijg je aan het eind van ieder kwartaal een uitgebreide rapportage van ons waar alle verrichte werkzaamheden en resultaten in staan vermeld. Aan de hand van de rapportage kan je zien welke progressie er de afgelopen maanden is geboekt op het gebied van website optimalisatie.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

placeholder

De eerste week van het optimalisatietraject

 • Op basis van de besproken punten in het voorbereidende traject beginnen we aan de verschillende analyses. Afhankelijk van de diensten die je afneemt bestaan deze analyses uit een content, technische, linkbuilding en social media analyse.
 • We analyseren je website op basis van de verschillende Google rankingfactoren. We stellen adviespunten op met oog op zoekmachine optimalisatie, conversieoptimalisatie en site usability optimalisatie
 • Alle analyses vatten we samen tot een concreet en uitvoerbaar plan.
 • In de eerste week nemen we contact met je op om de volledige op maat uitgewerkte strategie, planning en werkwijze door te spreken.
placeholder

De tweede en daarop volgende weken van het optimalisatietraject

 • Nadat de resultaten van de analyses met je zijn besproken, gaat onze technische afdeling en content afdeling aan de slag met het uitwerken en doorvoeren van de verschillende optimalisatiepunten.
 • Zodra alle voorgestelde punten zijn uitgewerkt, krijg je de gelegenheid om alle aanpassingen te controleren en eventuele wijzigingen voor te stellen.
 • Indien alles akkoord en naar wens is zullen alle optimalisatiepunten worden doorgevoerd en live worden gezet.
placeholder

Na het doorvoeren van de optimalisatiepunten

 • Op het moment dat alle optimalisatiepunten zijn doorgevoerd is je website:
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Conversiegericht opgezet
  • Geoptimaliseerd op site usability
 • Na het doorvoeren van de optimalisatiepunten is het tijd om de autoriteit en populariteit van de website te verhogen en zo meer bezoekers naar de website te trekken. Werkzaamheden zoals linkbuilding, social media en bloggen dragen bij om de autoriteit en online populariteit van de website te verhogen.
 • Optimaliseren van websites is een continu proces, zullen er altijd in overleg verbeterpunten op de website blijven worden doorgevoerd op basis van de voortgang van de werkzaamheden.

Freek Van Wijk

Meer weten over een website optimalisatie?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: