Displaynetwerk

Wanneer je advertenties weergeeft in het Display Netwerk kan je een groot aantal (potentiële) klanten met een brede interesse bereiken, kiezen op welke sites of pagina's jouw advertenties worden weergegeven en de aandacht van gebruikers trekken met doeltreffende advertentie-indelingen in zowel beeld en/of tekst.

Starten met adverteren via Google Display Netwerk

Waarom adverteren met Google Display Netwerk?

  • Vergroot je naamsbekendheid door het bereiken van nieuwe klanten
  • Selecteer waar jouw advertenties worden weergegeven
  • Plaats de advertenties waar jouw doelgroep zich bevindt op het internet
  • Benader potentiële klanten met doeltreffende advertentie-indelingen

Wat is het Display Netwerk van Google?

Het Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, nieuwspagina's en Google-websites, waaronder Gmail en YouTube. Het Display Netwerk bereikt 90% van de internetgebruikers wereldwijd en omvat meer dan 2 miljoen sites van uitgevers (Bron: Google en Comscore 2013). Een voorbeeld van bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn Buienradar.nl en Nu.nl.

Als je een interessante Google Ads-advertentie op je favoriete nieuwssite of in je Gmail-account tegenkomt en je afvraagt waar die vandaan komt? Wel, dat is het Google Display Netwerk.

iClicks biedt jou de oplossing!

Het kan een tijdrovend en lastig project zijn om uit de miljoenen websites die er zijn, precies die sites te kiezen die jouw doelgroep aanspreken en hier vervolgens ook nog eens een treffende advertentie te tonen. Gelukkig kan iClicks dit gehele proces voor jou realiseren, uitvoeren en managen.

Op basis van jouw wensen kan iClicks een Display Netwerk campagne op maat maken. Met de speciale targetingmethodes van Google kunnen onze gecertificeerde professionals op verschillende manieren op de juiste plaats en op het juiste moment jouw boodschap weergeven aan (potentiële) klanten.

Meer weten over het Display Netwerk? Neem dan direct contact met ons op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant