info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Google Ads Display Netwerk

Het Google Ads Display Netwerk is de ideale aanvulling op je full-funnel advertising strategie. Je bereikt niet alleen een nieuwe doelgroep, maar kunt ook je websitebezoekers heractiveren met aansprekende banners.

Laat je Google Ads Display netwerk beheren door iClicks

 • Een heldere onboarding en displaystrategie afgestemd op jouw doelstellingen
 • Persoonlijk contact met je eigen Google Display Specialist
 • Bereik je doelgroep via de miljoenen websites binnen het Display Netwerk
 • Breng je boodschap over met creatieve banners en een pakkende call to action
 • Reach and value based bidding: CPM-, CPV-, ROAS- of CPA-gedreven

Wil jij je doelgroep opnieuw benaderen door het Google Ads Display Netwerk?

Retargeting is een effectief middel om twijfelende bezoekers over te halen om tot conversie over te gaan. Door gebruik te maken van het Google Ads Display Netwerk zorg je ervoor dat je maximaal zichtbaar bent voor deze doelgroep. Het Google Ads Display Netwerk is dus een belangrijk onderdeel van jouw online marketing strategie. Vertel ons alles over jouw doelgroep en doelstellingen en vul onderstaand forumlier in zodat onze Ads specialisten en op maat gemaakt advies kunnen maken.

Vergroot je bereik met het Google Display Netwerk

Wanneer je advertenties weergeeft in het Display Netwerk kun je een groot aantal (potentiële) klanten met een brede interesse bereiken, kiezen op welke sites of pagina's jouw advertenties worden weergegeven en de aandacht van gebruikers trekken met doeltreffende advertentie-indelingen in beeld, video en tekst.

Naast het bereiken van een nieuwe doelgroep kun je het Google Display Netwerk ook als remarketing inzetten. Met remarketing richt je je op de mensen die je website hebben bezocht, maar nog geen contact hebben opgenomen via een leadformulier of geen aankoop hebben gedaan. Je probeert deze mensen via aantrekkelijke banners opnieuw te activeren om jouw aanbod of product te overwegen.

Waarom adverteren met Google Display Netwerk?

Waarom adverteren met Google Display Netwerk?

 • Vergroot je naamsbekendheid door nieuwe klanten te bereiken
 • Selecteer waar jouw advertenties worden weergegeven
 • Plaats de advertenties waar je online doelgroep zich bevindt
 • Benader potentiële klanten met doeltreffende advertentie-indelingen
 • Heractiveer je doelgroep met efficiënte remarketing campagnes
Wat is het Display Netwerk van Google?

Wat is het Display Netwerk van Google?

Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen (Google-)websites en nieuwspagina's, waaronder Gmail en YouTube. Het Display Netwerk bereikt 90% van de internetgebruikers wereldwijd en omvat meer dan 2 miljoen sites van uitgevers. Een voorbeeld van bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn Buienradar.nl en Nu.nl.

Als je een interessante Google Ads advertentie op je favoriete nieuwssite of in je Gmail-account tegenkomt en je afvraagt waar die vandaan komt, dan is dát het Google Display Netwerk.

Hoe werkt het Google Display Netwerk?

Hoe werkt het Google Display Netwerk?

Samen met jou formuleren we doelstellingen die jouw campagnes naar een hoger niveau tillen. Dit kan zijn: meer naamsbekendheid creëren, gebruikers heractiveren met remarketing en meer omzet of leads generen. Als de doelen bekend zijn, kiezen we het platform waarop we de advertenties willen tonen. Dit kan binnen Gmail zijn, op websites als Nu.nl of Telegraaf.nl, binnen YouTube of andere displaypartners van Google. Zodra het platform bekend is, gaan we aan de slag met de uitingen die we de doelgroep willen laten zien. Dit zijn banners (dynamisch of statisch) of verschillende videoformats. Het doel is de doelgroep te activeren om op de uiting te klikken en jouw website te bezoeken.

“Om ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale resultaat behalen met hun Google Ads Display campagnes, ga ik met ze op zoek naar de beste strategie om doeltreffende advertenties op te zetten.”

- Eldrid, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

iClicks biedt jou de oplossing!

Het kan een tijdrovend en lastig project zijn om uit de miljoenen websites die er zijn, precies die sites te kiezen die jouw doelgroep aanspreken en hier vervolgens ook nog eens een treffende advertentie te tonen. Gelukkig kan iClicks dit gehele proces voor jou realiseren, uitvoeren en managen.

Op basis van jouw wensen maakt iClicks een Display Netwerk campagne op maat. Met de speciale targetingmethodes van Google kunnen onze gecertificeerde professionals op verschillende manieren jouw boodschap op de juiste plaats en op het juiste moment weergeven aan (potentiële) klanten.

Meer weten over het Display Netwerk? Neem dan direct contact met ons op.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

Martijn Zondervan

Meer weten over het Google ads display netwerk?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: