Google Ads Display Netwerk

Het Google Ads Display Netwerk is de ideale aanvulling op je full-funnel advertising strategie. Je bereikt niet alleen een nieuwe doelgroep, maar kunt ook je websitebezoekers heractiveren met aansprekende banners.

Laat je Google Ads Display netwerk beheren door iClicks

 • Een heldere onboarding en displaystrategie afgestemd op jouw doelstellingen
 • Persoonlijk contact met je eigen Google Display Specialist
 • Bereik je doelgroep via de miljoenen websites binnen het Display Netwerk
 • Breng je boodschap over met creatieve banners en een pakkende call to action
 • Reach and value based bidding: CPM-, CPV-, ROAS- of CPA-gedreven

Wil jij je doelgroep opnieuw benaderen via het Google Ads Display Netwerk?

We komen graag met je in contact hoe wij Google Ads Display netwerk onderdeel kunnen maken van jouw online marketing strategie. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Niek Viveen

Vergroot je bereik met het Google Display Netwerk

Wanneer je advertenties weergeeft in het Display Netwerk kun je een groot aantal (potentiële) klanten met een brede interesse bereiken, kiezen op welke sites of pagina’s jouw advertenties worden weergegeven en de aandacht van gebruikers trekken met doeltreffende advertentie-indelingen in beeld, video en tekst.

Naast het bereiken van een nieuwe doelgroep kun je het Google Display Netwerk ook als remarketing inzetten. Met remarketing richt je je op de mensen die je website hebben bezocht, maar nog geen contact hebben opgenomen via een leadformulier of geen aankoop hebben gedaan. Je probeert deze mensen via aantrekkelijke banners opnieuw te activeren om jouw aanbod of product te overwegen.

Waarom adverteren met Google Display Netwerk?

 • Vergroot je naamsbekendheid door nieuwe klanten te bereiken
 • Selecteer waar jouw advertenties worden weergegeven
 • Plaats de advertenties waar je online doelgroep zich bevindt
 • Benader potentiële klanten met doeltreffende advertentie-indelingen
 • Heractiveer je doelgroep met efficiënte remarketing campagnes
Foto SEO

Wat is het Display Netwerk van Google?

Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen (Google-)websites en nieuwspagina’s, waaronder Gmail en YouTube. Het Display Netwerk bereikt 90% van de internetgebruikers wereldwijd en omvat meer dan 2 miljoen sites van uitgevers. Een voorbeeld van bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn Buienradar.nl en Nu.nl.

Als je een interessante Google Ads advertentie op je favoriete nieuwssite of in je Gmail-account tegenkomt en je afvraagt waar die vandaan komt, dan is dát het Google Display Netwerk.

Zo helpen we jou

Hoe werkt het Google Display Netwerk?

Samen met jou formuleren we doelstellingen die jouw campagnes naar een hoger niveau tillen. Dit kan zijn: meer naamsbekendheid creëren, gebruikers heractiveren met remarketing en meer omzet of leads generen. Als de doelen bekend zijn, kiezen we het platform waarop we de advertenties willen tonen. Dit kan binnen Gmail zijn, op websites als Nu.nl of Telegraaf.nl, binnen YouTube of andere displaypartners van Google. Zodra het platform bekend is, gaan we aan de slag met de uitingen die we de doelgroep willen laten zien. Dit zijn banners (dynamisch of statisch) of verschillende videoformats. Het doel is de doelgroep te activeren om op de uiting te klikken en jouw website te bezoeken.

- ,
Maars Living Walls
Passion Without Limits
SokkenDirect.nl
Intershades
TP Evenaar
ZERO2HERO
Start2move

“Vanaf de start is iClicks voor ons de partij die ons en onze manier van werken begrijpt. Het ontwerp voor onze nieuwe website, was direct een schot in de roos. Met een duidelijke online marketing strategie die naadloos aansluit op onze doelstellingen werd de investering binnen een paar maanden al omgezet naar concrete resultaten. Door één op één contact, is het altijd snel schakelen en voelen de specialisten van iClicks echt als een verlengstuk van onze marketing afdeling.”

Irene

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“iClicks verzorgt sinds 2 jaar de SEA campagnes voor SokkenDirect.nl. Al vanaf het begin is het contact met ons contactpersoon zeer goed, hij is erg betrokken en vaktechnisch echt een specialist. Mede door hem draaien onze campagnes een goede ROAS en groeien wij nog steeds in omzet. ”

Michaël - SokkenDirect.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant.”

Maurice - Tandartspraktijkevenaar.nl

“Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen.”

Marc - Zero2hero.nl

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

iClicks biedt jou de oplossing!

Het kan een tijdrovend en lastig project zijn om uit de miljoenen websites die er zijn, precies die sites te kiezen die jouw doelgroep aanspreken en hier vervolgens ook nog eens een treffende advertentie te tonen. Gelukkig kan iClicks dit gehele proces voor jou realiseren, uitvoeren en managen.

Op basis van jouw wensen maakt iClicks een Display Netwerk campagne op maat. Met de speciale targetingmethodes van Google kunnen onze gecertificeerde professionals op verschillende manieren jouw boodschap op de juiste plaats en op het juiste moment weergeven aan (potentiële) klanten.

Meer weten over het Display Netwerk? Neem dan direct contact met ons op.

Onze laatste nieuwtjes

Meer weten over het Google ads display netwerk?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil jij je doelgroep opnieuw benaderen via het Google Ads Display Netwerk?

We komen graag met je in contact hoe wij Google Ads Display netwerk onderdeel kunnen maken van jouw online marketing strategie. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..