WordPress

De webbouwers bij iClicks maken zonder moeite een custom made WordPress website die past bij jouw business. Jij vertelt ons je wensen en ideeën, wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp en adviseren je over hoe jouw nieuwe website je online marketing strategie ondersteunt. Ben je tevreden? Dan gaan we aan de slag met het bouwen.

WordPress website laten maken

 • Onze specialisten weten alles over WordPress websites
 • We maken een op maat gemaakte website, passend bij jouw business
 • Het WordPress CMS is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
 • Bij vragen kun je gebruik maken van onze supportafdeling.

Bekijk ook eens onze cases om te zien welke resultaten we eerder hebben behaald. Kunnen we jouw succesverhaal binnenkort toevoegen aan onze eregalerij?

Wil je een snelle, gebruiksvriendelijke en converterende WordPress website laten maken?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WordPress website te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Niek Viveen

Een custom made WordPress website

Met een WordPress website van iClicks ben je verzekerd van een snellegebruiksvriendelijke én converterende website of webshop. Samen met jou bepalen we de look, feel en inhoud van de website, zodat hij perfect past bij jouw bedrijf. We kunnen je nieuwe WordPress website helemaal customizen naar je eigen wensen of we gebruiken een van de bewezen effectieve WordPress templates, zodat we je tijd en kosten besparen. Deze besparing zetten we natuurlijk op andere manieren in om bij te dragen aan je nieuwe website. Ook deze templates kunnen we afstemmen op jouw wensen. Zo verzekeren we je van een maatwerk website die de look en feel draagt van jouw bedrijf en waar je trots op kunt zijn!

WordPress website laten maken

Met een team, bestaande uit Designers, Front-end en Back-end Developers, maken we een snelle en converterende WordPress website. Wanneer het aankomt op het bouwen van een website of webshop heb je drie opties:

 • WordPress website + design op maat
 • WordPress webshop + design op maat (WooCommerce)
 • WordPress website volgens template

Vertel ons je visie

Afhankelijk van de door jou gekozen optie gaan onze specialisten aan de slag. Je kunt natuurlijk ook sparren met onze specialisten om erachter te komen wat onze jarenlange ervaring adviseert. Tijdens de verschillende contactmomenten kun je precies aangeven wat je wel en niet wilt.

De voordelen van een WordPress website:

Een WordPress website:

 • Is geschikt voor elke branche
 • Is volledig op maat te maken
 • Kan gekoppeld worden met WooCommerce
 • Is uit te breiden met widgets en plug-ins
 • Heeft een gebruiksvriendelijk CMS

WordPress is een wereldberoemd en snel systeem waarmee klanten makkelijk zelf hun eigen website kunnen onderhouden.”

- Dennis Parengkuan, Frontend Developer
Dennis Parengkuan
De Vloerenfabriek
Intershades
MetaalNieuws
Meassententen
Sportvisserij Mercuur
Tandarts Laan Op Zuid
NL-Techniek
Evenementen Coördinatie Lelystad
Brimotech
Eikenhouthandel
Beryl House

“Recent hebben wij het ontwerpen en bouwen van onze webshop www.devloerenfabriek.nl bij iClicks uitbesteed. De communicatie verliep soepel, er werd goed mee gedacht en ik kreeg ook kundig advies. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Ook hebben wij een Google Ads en social campagne lopen via iClicks. Hierdoor zijn wij bijna verdubbeld in omzet. Hierdoor zeker de moeite waard om de campagnes door iClicks te laten opzetten!”

Sanne - Devloerenfabriek.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“Als uitgever in de metaalbranche hebben wij gezocht naar een online partner die onze nieuwswebsite in een moderner jasje zou kunnen gieten. Gelet op al onze voorwaarden absoluut een mooie uitdaging voor beide partijen. In onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij iClicks en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Zowel de ontwerp, als de uiteindelijke bouwfase verliep heel erg soepel en ook als we nu nog tegen kleine probleempjes op lopen wordt dit snel en vakkundig opgelost.”

Harold - Metaalnieuws.nl

“Onlangs hebben we onze website in een nieuw jasje laten steken, een mooi design en een nieuw CMS. Door de goede communicatie van beide kanten is was er snel een mooi resultaat! Een aanrader!”

Jimco - Meassententen

“Onze nieuwe website staat sinds kort live, wij zijn blij met het nieuwe verfrissende ontwerp en de functionaliteiten die deze site biedt. De communicatie met de contactpersonen verliep soepel, eventuele aanpassingen worden goed verwerkt door de supportafdeling. Wij zijn tevreden!”

Sportvisserij Mercuur

“Heel erg tevreden met ons nieuwe website die door iClicks is gemaakt. Er werd echt geluisterd naar wat ik graag wou en ze waren zeer snel met de communicatie. De website was ook snel klaar!”

Mona - Tandarts Laan Op Zuid

“De website die Iclicks voor onze onze organisatie heeft gebouwd zijn wij erg blij mee. Het traject verliep goed en de medewerkers zijn vakbekwaam en fijn om mee samen te werken. We zouden Iclicks bij iedereen aanbevelen.”

Chiel - NL-Techniek

“Sinds kort staat de nieuwe website van ECL (Evenementen Coördinatie Lelystad) online. Wij zijn tevreden met de nieuwe website. Het nieuwe ontwerp is eigentijds, duidelijk en past goed bij het doel van onze stichting. Ook de samenwerking met iClicks was OK, top!”

Evenementen Coördinatie Lelystad

“Sinds kort hebben wij een vernieuwde website. Wij hebben deze laten ontwerpen en bouwen door iClicks, over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. De SEO vriendelijke website voldoet aan onze wensen!”

Brimotech

“Onlangs hebben we onze website www.eikenhouthandel.nl in een nieuw jasje laten steken, omdat we in ons oude CMS weinig flexibiliteit hadden. Nu hebben we alles naar wens in laten richten. Door de goede communicatie van beide kanten was er al snel een mooie website!”

Erik - Eikenhouthandel

“Onze nieuwe website hebben wij laten maken door iClicks. Wij zijn zeer te spreken over de afhandeling en de kwaliteit van het eindresultaat. Zeer vlotte communicatie, betrouwbaar, kundig advies en werd goed mee gedacht.”

Ernst - Beryl House

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Waarom een WordPress website laten bouwen door iClicks?

 • Een website die volledig aansluit bij jouw wensen en doelstellingen
 • Persoonlijk contact gedurende het hele traject
 • Look, feel en inhoud afgestemd op usability en conversie
 • Een veiligeresultaatgerichte en snelle website die voldoet aan de laatste technieken en eisen
 • Eenvoudig je eigen website onderhouden
 • Betrouwbare en snelle supportafdeling

Onze werkwijze

Afhankelijk van de door jou gekozen bouwoptie gaan we aan de slag. Wanneer je kiest voor een WordPress website volgens een bestaand template, dan kan ons Webteam, na het doornemen van jouw wensen, beginnen met het bouwen van jouw nieuwe website. Kies je voor een website of webshop met een op maat gemaakt design? Dan verloopt het proces iets anders. In dat geval starten we het traject met een kennismaking en sparsessie bij ons op kantoor. Zo leren we elkaar goed kennen en is er voor jou alle ruimte om aan te geven hoe de website eruit moet komen te zien. Na de kennismaking vertalen we de besproken wensen, verwachtingen en doelstellingen naar een eerste design. Uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe website voldoet aan de laatste eisen en inzichten op het gebied van gebruikerservaring, veiligheid, snelheid, conversiegerichtheid en vindbaarheid.

Volledige transparantie

Vervolgens maken we een overzicht van de werkzaamheden die nodig zijn om het gemaakte design te gaan bouwen. Aan de hand van de opgestelde projectplanning weet je wat je de komende tijd kunt verwachten.

Wanneer het design helemaal naar wens is, gaan we aan de slag met het bouwen van de website. Je kunt de status van de websitebouw op ieder moment live bekijken in onze ontwikkelomgeving. Gedurende het hele traject hebben we regelmatig contact en je ontvangt iedere week een overzicht met de uitgevoerde werkzaamheden.

Wil jij een nieuwe website?

Bij een website op maat hoort natuurlijk ook een prijs op maat. Wil je dat we alle taken uit handen nemen? Geen probleem! Liever zelf ook de handen uit de mouwen steken? Dan vragen we je met ons mee te werken om op die manier kosten te besparen. Iedere week ontvang je van ons een overzicht met uitgevoerde werkzaamheden en de gedraaide uren. Zo werken we samen toe naar de livegang van je nieuwe website.

Meer weten over een website in WordPress?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je een snelle, gebruiksvriendelijke en converterende WordPress website laten maken?

We komen graag met je in contact om de wensen van jouw snelle, gebruiksvriendelijke en conversiegerichte WordPress website te bespreken. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..