YouTube Advertising

Elke dag zijn mensen YouTube content aan het uploaden. Zo wordt er elke minuut namelijk voor 300 uur aan videomateriaal geüpload. Al deze video’s worden door duizenden, soms wel miljoenen mensen per dag bekeken. Dit maakt YouTube een aantrekkelijk kanaal om jouw producten of diensten mee onder de aandacht te brengen.

Waarom iClicks dé online marketing partner is voor YouTube Advertising?

 • YouTube is na Google de grootste zoekmachine in Nederland
 • We bereiken een zeer grote en relevante doelgroep met gerichte marketing
 • We hebben ervaring met het aanspreken van doelgroepen in alle fases van de customer journey
 • Met video presenteren we jouw bedrijf of product nog beter

Wil je jouw bedrijf promoten op YouTube?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw bedrijf kunnen promoten op YouTube. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Lesley van Willegen

Betere leads met YouTube Advertising

YouTube is een dienst van Google en biedt de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om eenvoudig video’s te uploaden en vervolgens te delen op websites, social media platforms en blogs. YouTube is de grootste aanbieder van online video’s ter wereld.

Door de inzet van advertenties op YouTube kan je ervoor zorgen dat je video’s onder de aandacht komen van potentiële klanten. iClicks is gespecialiseerd in het opzetten van effectieve YouTube campagnes.

Hoe werkt adverteren op YouTube?

Na het opzetten van een YouTube kanaal is het van belang dat je een video maakt die onderscheidend is ten opzichte van je concurrenten. Authenticiteit is hierbij erg belangrijk. Geef bijvoorbeeld een rondleiding door je winkel of bedrijf. Er zijn talloze mogelijkheden hoe je kunt opvallen. Samen met jou brengen we de doelgroep duidelijk in kaart en stellen we een plan op. Doelstellingen die we onder andere kunnen bereiken met het adverteren zijn:

 • Naamsbekendheid van je bedrijf vergroten
 • Meer bezoekers generen naar je website
 • Producten en/of diensten onder de aandacht brengen
 • Offline meer bezoekers trekken naar je bedrijf

De voordelen van het adverteren op YouTube

Een voordeel van het adverteren op YouTube is dat de doelgroep goed gedefinieerd kan worden. Je potentiële klanten kunnen hierdoor in kaart worden gebracht en gesorteerd op basis van bijvoorbeeld leeftijdgeslachtlocatiezoekwoorden en interesses. De voordelen van het adverteren op YouTube zijn onder andere:

 • Je betaalt alleen wanneer de doelgroep kijkt
 • Gewenste doelgroep bereiken
 • Hoog bereik onder de specifieke doelgroep
 • Resultaten zijn goed te meten

“Met YouTube advertenties halen we meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers betekent meer omzet. Dat is waar we elke dag voor gaan.”

- Cain Schravendijk, Team Lead Online Advertising
Cain Schravendijk
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Caravan Makelaardij Karsten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt voor ons het complete onlinemarketingpakket: SEO, SEA, Facebook & Instagram advertising. Voor ieder onderdeel hebben wij een contactpersoon met wie wij periodiek contact hebben over de status van de campagnes en de te volgen strategie. De resultaten zijn goed, er wordt continu meegedacht en er is veel onderling contact wat altijd erg prettig verloopt. Vandaar dat wij al ruim 10 jaar tevreden klant van iClicks zijn!”

Patrick

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert het op voor je bedrijf?

Het grote voordeel is dat YouTube wereldwijd maandelijks door ruim 1 miljard mensen wordt bezocht. In Nederland bezoeken ruim 7 miljoen mensen iedere maand YouTube. Dit betekent dus voor je bedrijf dat het een interessante plek is om in contact te komen met je doelgroep. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheidmeer bezoekers op je website en uiteindelijk meer conversie. Doordat je alleen betaalt wanneer mensen de advertentie bekijken adverteer je resultaatgericht.

Advies en ondersteuning op maat

iClicks heeft kennis en ervaring op het gebied van adverteren op YouTube. Dit betekent dat iClicks de juiste doelgroep bereikt, het resultaat meet en daarop anticipeert. Door onder andere onze ervaring met Google Adwords weten wij welke stappen we moeten nemen voor een doelgerichte YouTube advertentiecampagne.

Meer weten over adverteren op YouTube?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je jouw bedrijf promoten op YouTube?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw bedrijf kunnen promoten op YouTube. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..