info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

YouTube Advertising

Elke dag zijn mensen YouTube content aan het uploaden. Zo wordt er elke minuut namelijk voor 300 uur aan videomateriaal geüpload. Al deze video's worden door duizenden, soms wel miljoenen mensen per dag bekeken. Dit maakt YouTube een aantrekkelijk kanaal om jouw producten of diensten mee onder de aandacht te brengen.

Waarom iClicks dé online marketing partner is voor YouTube Advertising?

 • YouTube is na Google de grootste zoekmachine in Nederland
 • We bereiken een zeer grote en relevante doelgroep met gerichte marketing
 • We hebben ervaring met het aanspreken van doelgroepen in alle fases van de customer journey
 • Met video presenteren we jouw bedrijf of product nog beter

Wil je jouw bedrijf promoten op het grootste videoplatform in Nederland?

Een video kan een product of bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. YouTube Advertising is dan ook een belangrijk onderdeel binnen elke full funnel online marketing strategie. Ben je niet helemaal thuis in de YouTube Advertising wereld? Geen zorgen, de specialisten bij iClicks helpen je graag. Vraag nu een sparringssessie aan met een van onze experts en ontdek jouw advertentie mogelijkheden.

Betere leads met YouTube Advertising

YouTube is een dienst van Google en biedt de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven om eenvoudig video’s te uploaden en vervolgens te delen op websites, social media platforms en blogs. YouTube is de grootste aanbieder van online video's ter wereld.

Door de inzet van advertenties op YouTube kan je ervoor zorgen dat je video's onder de aandacht komen van potentiële klanten. iClicks is gespecialiseerd in het opzetten van effectieve YouTube campagnes.

Hoe werkt adverteren op YouTube?

Hoe werkt adverteren op YouTube?

Na het opzetten van een YouTube kanaal is het van belang dat je een video maakt die onderscheidend is ten opzichte van je concurrenten. Authenticiteit is hierbij erg belangrijk. Geef bijvoorbeeld een rondleiding door je winkel of bedrijf. Er zijn talloze mogelijkheden hoe je kunt opvallen. Samen met jou brengen we de doelgroep duidelijk in kaart en stellen we een plan op. Doelstellingen die we onder andere kunnen bereiken met het adverteren zijn:

 • Naamsbekendheid van je bedrijf vergroten
 • Meer bezoekers generen naar je website
 • Producten en/of diensten onder de aandacht brengen
 • Offline meer bezoekers trekken naar je bedrijf
De voordelen van het adverteren op YouTube

De voordelen van het adverteren op YouTube

Een voordeel van het adverteren op YouTube is dat de doelgroep goed gedefinieerd kan worden. Je potentiële klanten kunnen hierdoor in kaart worden gebracht en gesorteerd op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, locatie, zoekwoorden en interesses. De voordelen van het adverteren op YouTube zijn onder andere:

 • Je betaalt alleen wanneer de doelgroep kijkt
 • Gewenste doelgroep bereiken
 • Hoog bereik onder de specifieke doelgroep
 • Resultaten zijn goed te meten

“Met YouTube advertenties halen we meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers betekent meer omzet. Dat is waar we elke dag voor gaan.”

- Cain, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert het op voor je bedrijf?

Wat levert het op voor je bedrijf?

Het grote voordeel is dat YouTube wereldwijd maandelijks door ruim 1 miljard mensen wordt bezocht. In Nederland bezoeken ruim 7 miljoen mensen iedere maand YouTube. Dit betekent dus voor je bedrijf dat het een interessante plek is om in contact te komen met je doelgroep. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid, meer bezoekers op je website en uiteindelijk meer conversie. Doordat je alleen betaalt wanneer mensen de advertentie bekijken adverteer je resultaatgericht.

Advies en ondersteuning op maat

Advies en ondersteuning op maat

iClicks heeft kennis en ervaring op het gebied van adverteren op YouTube. Dit betekent dat iClicks de juiste doelgroep bereikt, het resultaat meet en daarop anticipeert. Door onder andere onze ervaring met Google Adwords weten wij welke stappen we moeten nemen voor een doelgerichte YouTube advertentiecampagne.

Freek Van Wijk

Meer weten over adverteren op YouTube?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: