info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Marketplace Advertising

Wil jouw online marketing strategie nog verder uitbreiden, maar weet je niet precies hoe? Denk dan eens aan Marketplace Advertising. Hiermee verkoop je je producten niet alleen via je eigen webshop, maar bijvoorbeeld ook via Channable op Bol.com, Amazon, Google Shopping en andere marketplaces. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw producten op de juiste platformen terechtkomen.

Zo helpen we jou aan een optimale marketplace strategie

 • Door een heldere onboarding en marketplace strategie
 • Door een (API-)koppeling tussen de marketplaces en jouw shop
 • Met gecertificeerde Channable Specialisten
 • Met ervaren Content Specialisten voor productpagina optimalisaties

Wil je jouw producten ook via andere websites of apps verkopen? 

Dat kan met Marketplace Advertising. Onze Gecertificeerde Channable Specialisten weten alles over Marketplace Advertising en hoe ze dit in jouw online marketing strategie kunnen toepassen. Vul onderstaand contactformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen. Onze specialisten maken een analyse en geven je advies over hoe jij met jouw webshop kunt groeien.

Vergroot je aantal verkoopkanalen via Channable en marketplaces

Met marketplaces kun je jouw producten via Channable op meer plaatsen dan alleen je eigen webshop verkopen. Denk hierbij aan platformen als Bol.com, Amazon, Google Shopping, Marktplaats.nl, Facebook en Beslist.nl. Hiermee ben je online beter zichtbaar en verhoog je ook nog eens je omzet. iClicks is Channable Gold Partner. Dit betekent dat we sneller kunnen schakelen en trainingen krijgen waar jij als klant ook van profiteert. Laat onze specialisten het werk doen en geniet van een stijgende omzet, nieuwe klanten en een hogere marketingeffectiviteit.

Waarom marketplaces?

Waarom marketplaces?

Door je producten op verschillende marketplaces aan te bieden, verhoog je niet alleen je omzet en winst. Je verhoogt ook je online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Daarbij is het binnen een aantal marketplaces, zoals Amazon, mogelijk om organisch (SEO) te optimaliseren en op deze manier beter zichtbaar te zijn.

Wat is Channable?

Wat is Channable?

Channable is een feed management tool die de basis legt voor een optimale feed van jouw producten voor meer dan 2.500 prijsvergelijkingswebsites, affiliate platformen en marketplaces. De feed met jouw producten kun je eenvoudig inzetten voor meerdere kanalen, zoals Google Shopping, Facebook en andere marketplaces. Voer wijzigingen door op productniveau, zonder dat je producten hoeft aan te passen op de website. Automatiseer campagnes op basis van data en elimineer slecht presterende producten met één druk op de knop. Ook biedt de tool de mogelijkheid om eenvoudig en snel advertenties te genereren voor Google Ads en Microsoft Advertising. Met Channable heb je dus alles wat je nodig hebt binnen één platform.

“Veel van onze klanten willen graag meer producten verkopen. Daarom raden we vaak aan om gebruik te maken van Marketplace Advertising. Hiermee zijn ze zichtbaar in grote webshops als Bol.com en vergroten we het aantal online verkoopkanalen.”

- Quindy, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

placeholder

Waarom je marketplaces en Channable laten beheren door iClicks

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Channable Gold Partner zijn en dankzij direct contact snel kunnen schakelen.
 • Het maximale uit jouw feed - en hierdoor ook uit je online campagne(s) - halen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten verspreid over verschillende afdelingen.
 • Bewezen succesverhalen hebben.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagne prestaties.

Haal het maximale uit je marketplace-commissie en laat je campagne(s) beheren door de specialisten van iClicks. Neem contact met ons op voor een gratis sparsessie via 088 425 4257 of laat je terugbellen door een van onze consultants.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze online marketing consultants. Samen bespreken we de kansen en mogelijkheden om Channable en marketplaces zo goed mogelijk te benutten.

Stevan Otting

Meer weten over marketplace advertising?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: