Marketplace Advertising

Wil jouw online marketing strategie nog verder uitbreiden, maar weet je niet precies hoe? Denk dan eens aan Marketplace Advertising. Hiermee verkoop je je producten niet alleen via je eigen webshop, maar bijvoorbeeld ook via Channable op Bol.comAmazonGoogle Shopping en andere marketplaces. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw producten op de juiste platformen terechtkomen.

Zo helpen we jou aan een optimale marketplace strategie

 • Door een heldere onboarding en marketplace strategie
 • Door een (API-)koppeling tussen de marketplaces en jouw shop
 • Met gecertificeerde Channable Specialisten
 • Met ervaren Content Specialisten voor productpagina optimalisaties

Wil je jouw producten ook via andere websites of apps verkopen?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw aanbod onder de aandacht kunnen brengen met Marketing Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Danny Van Der Ven

Vergroot je aantal verkoopkanalen via Channable en marketplaces

Met marketplaces kun je jouw producten via Channable op meer plaatsen dan alleen je eigen webshop verkopen. Denk hierbij aan platformen als Bol.comAmazonGoogle ShoppingMarktplaats.nlFacebook en Beslist.nl. Hiermee ben je online beter zichtbaar en verhoog je ook nog eens je omzet. iClicks is Channable Gold Partner. Dit betekent dat we sneller kunnen schakelen en trainingen krijgen waar jij als klant ook van profiteert. Laat onze specialisten het werk doen en geniet van een stijgende omzet, nieuwe klanten en een hogere marketingeffectiviteit.

Waarom marketplaces?

Door je producten op verschillende marketplaces aan te bieden, verhoog je niet alleen je omzet en winst. Je verhoogt ook je online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Daarbij is het binnen een aantal marketplaces, zoals Amazon, mogelijk om organisch (SEO) te optimaliseren en op deze manier beter zichtbaar te zijn.

Zo helpen we jou

Wat is Channable?

Channable is een feed management tool die de basis legt voor een optimale feed van jouw producten voor meer dan 2.500 prijsvergelijkingswebsitesaffiliate platformen en marketplaces. De feed met jouw producten kun je eenvoudig inzetten voor meerdere kanalen, zoals Google ShoppingFacebook en andere marketplaces. Voer wijzigingen door op productniveau, zonder dat je producten hoeft aan te passen op de website. Automatiseer campagnes op basis van data en elimineer slecht presterende producten met één druk op de knop. Ook biedt de tool de mogelijkheid om eenvoudig en snel advertenties te genereren voor Google Ads en Microsoft Advertising. Met Channable heb je dus alles wat je nodig hebt binnen één platform.

Foto SEO

“Ik ben altijd op zoek naar de beste manier om opvallende content strategisch en op het juiste moment in te zetten op de Facebookkanalen van onze klanten. Door pakkende Facebook advertenties bereiken onze klanten hun doelgroep en verhogen ze hun omzet.”

- Sandy Verboom, Data & Advertising Specialist
Sandy Verboom
Maars Living Walls
Passion Without Limits
SokkenDirect.nl
Intershades
TP Evenaar
ZERO2HERO
Start2move

“Vanaf de start is iClicks voor ons de partij die ons en onze manier van werken begrijpt. Het ontwerp voor onze nieuwe website, was direct een schot in de roos. Met een duidelijke online marketing strategie die naadloos aansluit op onze doelstellingen werd de investering binnen een paar maanden al omgezet naar concrete resultaten. Door één op één contact, is het altijd snel schakelen en voelen de specialisten van iClicks echt als een verlengstuk van onze marketing afdeling.”

Irene

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“iClicks verzorgt sinds 2 jaar de SEA campagnes voor SokkenDirect.nl. Al vanaf het begin is het contact met ons contactpersoon zeer goed, hij is erg betrokken en vaktechnisch echt een specialist. Mede door hem draaien onze campagnes een goede ROAS en groeien wij nog steeds in omzet. ”

Michaël - SokkenDirect.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant.”

Maurice - Tandartspraktijkevenaar.nl

“Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen.”

Marc - Zero2hero.nl

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl

Aan welke voorwaarden moet mijn webshop voldoen om marketplaces te gebruiken?

Iedereen heeft toegang tot de verschillende marketplaces, dus ook jij. Zolang je maar beschikt over een webshop met verschillende producten. Naast deze voorwaarde zijn er een aantal andere voorwaarden en vereisten waarmee je rekening moet houden. Zo is het noodzakelijk dat je beschikt over een bron-feed waarin alle informatie over de producten op de webshop gebundeld is. Laat onze specialisten je helpen je rendement te maximaliseren.

Wat zijn de advertising en organische mogelijkheden met marketplaces?

De mogelijkheden zijn, net als in het zoekgedeelte van Google, opgedeeld in twee opties: organische vindbaarheid (SEO) en betaalde vindbaarheid (PPC). In het laatste geval promoot je de producten binnen de marketplaces om zo bovenaan de zoekresultaten vertoond te worden. De beste manier om bovenaan in de marketplaces zichtbaar te zijn, is door de productinformatie zo compleet mogelijk aan te leveren. Daarnaast speelt de prijs natuurlijk een belangrijke rol. Andere belangrijke zaken zijn de levertijd en het aantal positieve reviews.

Wat kost het om mijn producten aan te bieden via marketplaces?

De kosten om je producten te verkopen via marketplaces verschillen per kanaal. Zo betaal je bijvoorbeeld via Bol.com een heel ander bedrag dan bij Amazon. Bij Marktplaats.nl is het mogelijk een budget en maximale klikprijs in te stellen. Zo kun je jouw productadvertentie nóg hoger in de resultaten laten terugkomen. Laat onze specialisten je helpen met het verhogen van je omzet en winst.

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Waarom je marketplaces en Channable laten beheren door iClicks

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Channable Gold Partner zijn en dankzij direct contact snel kunnen schakelen.
 • Het maximale uit jouw feed – en hierdoor ook uit je online campagne(s) – halen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten verspreid over verschillende afdelingen.
 • Bewezen succesverhalen hebben.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagne prestaties.

Haal het maximale uit je marketplace-commissie en laat je campagne(s) beheren door de specialisten van iClicks. Neem contact met ons op voor een gratis sparsessie via 088 425 4257 of laat je terugbellen door een van onze consultants.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?

Wil je weten wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een van onze online marketing consultants. Samen bespreken we de kansen en mogelijkheden om Channable en marketplaces zo goed mogelijk te benutten.

Advies aanvragen

Meer weten over marketplace advertising?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je jouw producten ook via andere websites of apps verkopen?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw aanbod onder de aandacht kunnen brengen met Marketing Advertising. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..