Maatwerk webshop

Wil je jouw producten beter onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Laat dan een maatwerk webshop maken die past bij de huisstijl van jouw business. Of je nu een kleine lokale webshop hebt of juist internationaal actief bent, bij iClicks maken we de webshop die perfect aansluit op jouw business. Met een op maat gemaakte webshop ondersteun je jouw full funnel marketingstrategie.

 • Een maatwerk webshop, passend bij jouw business
 • Een snelle, veilige én converterende webshop
 • Gespecialiseerd in Magento 2 en WordPress / WooCommerce
 • 15+ jaar ervaring in het bouwen én SEO-optimaliseren van webshops
 • Eigen Supportafdeling voor hulp en vragen
 • Altijd een up-to-date website door het afsluiten van een onderhoudscontract

Een converterende, op maat gemaakte webshop voor jouw bedrijf

Wil je je webshop in een nieuw jasje steken of wil je producten ook online gaan aanbieden? iClicks ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke en converterende webshops voor ondernemers. Gedurende de bouw van je webshop staan jouw wensen als ondernemer centraal. Zo houden we rekening met de gewenste huisstijl en zorgen we ervoor dat de website ondersteund wordt door een gebruiksvriendelijk CMS. Door onze jarenlange ervaring weten we niet alleen hoe we een maatwerk webshop moeten maken, we weten ook wat er nodig is om de webshop te runnen.

Een gebruiksvriendelijke webshop voor je bedrijf

Kort samengevat staan de webshops van iClicks bekend om:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Stijlvolle en unieke designs
 • Perfecte weergave op alle schermformaten
 • Converterende webshops
 • Gebruiksvriendelijke CMS
 • Potentie om goed te scoren in de Google zoekmachines

Een webshop laten maken: geschikt voor elk schermformaat

Aangezien potentiële kopers steeds vaker gebruik maken van verschillende devices, is het belangrijk dat je webshop te allen tijde toegankelijk blijft voor alle bezoekers. Denk aan bezoekers die je webshop bezoeken met een tablet of smartphone.

Dankzij de responsive webshops van iClicks wordt je webshop altijd op de juiste manier vertoond, ongeacht welk device de bezoeker gebruikt. De bezoeker kan eenvoudig door je website scrollen, producten bestellen of contact met je opnemen. Ben je benieuwd wat een nieuwe webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze online marketing consultants komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Wellicht komt de vraag naar boven: wat is een CMS? CMS staat voor Content Management Systeem. Via dit systeem kun je onder andere teksten aanpassen en producten toevoegen op je website. Vaak krijgen wij de vraag of een ondernemer technische kennis moet hebben om zelf met de website aan de slag te kunnen.

Met een snelle CMS cursus kan je als ondernemer op eigen voet zelf producten inladen op je website en teksten toevoegen op de daarvoor bestemde pagina’s. Het CMS is zo gebouwd dat je makkelijk aan de slag kan met je eigen webshop. Wil je graag ondersteuning? Dan staat iClicks uiteraard voor je klaar om op een passende manier te helpen. Onze supportafdeling is vijf dagen per week bereikbaar om je bij te staan bij webshop gerelateerde vraagstukken.

Een maatwerk webshop: ons werkproces

1. budgettering

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van jouw nieuwe webshop, ontvang je eerst een urenindicatie. Dit is een duidelijk overzicht van de tijd die we verwachten nodig te hebben voor het designen, bouwen, vullen en opleveren van de webshop.

2. kick-offsessie

Om een goed beeld te krijgen van wie je bent en om inzichtelijk te krijgen wat je wensen en verwachtingen zijn, plannen we graag een kick-off met je in. We nodigen je daarbij graag uit in ons mooie kantoor in Lelystad, maar een telefonische kick-off is ook mogelijk.

3. het maken van het eerste design

Nu we de kick-off gehad hebben en we een goed beeld hebben over hoe de webshop eruit moet komen te zien, gaan we aan de slag met het maken van een eerste design. Tijdens een online presentatie laten we je de look en feel van de frontpage en een landingspagina zien.

4. feedback ronde

Heb je feedback op ons design? Dan neemt onze designer telefonisch contact met je op om de gemaakte keuzes te bespreken. Jouw feedback verwerken we en de aanpassingen delen we vervolgens weer met je.

5. webshop bouwen

Wanneer je tevreden bent met het design, gaan we aan de slag met het bouwen van de webshop. Onze front-end developer maakt een beveiligde ontwikkelomgeving aan en deelt de inloggegevens met je. Zo kun je zelf de voorgang van de webshop bekijken.

6. webshop vullen

Nadat de webshop gebouwd is en voorzien is van de gewenste functionaliteiten, gaan we aan de slag met het vullen van de shop. We plaatsen de producten en voegen de content, afbeeldingen en video’s toe.

7. finetunen

Nu het live zetten van de webshop steeds dichterbij komt, zetten we samen met jou de puntjes op de i. Intern checken we de hele webshop nog een keer; we testen of alles goed werkt en alle functies goed ingesteld staan.

8. tijd om je webshop live te zetten

Nu het ontwerpen, bouwen en vullen van de webshop voltooid is, is het tijd om live te gaan. Na een schriftelijk akkoord via de mail zetten we de website live en voeren we tests uit om te checken of alles goed overgenomen is. Van het moment dat je webshop live staat, starten de hosting- en supportkosten.

Welk CMS voor jouw webshop?

Magento 2

 • Geschikt voor grote webshops vanaf ongeveer 5.000 pagina’s
 • Eenvoudig in gebruik, voeg zelf nieuwe producten toe of voer wijzigingen door
 • Ontwikkeld door een ervaren Magento-specialist
 • Volledig e-commerce platform
 • Koppeling met diverse softwaresystemen
 • Breed scala aan functionaliteiten is mogelijk

Lees meer over Magento 2

WordPress met WooCommerce koppeling

 • Geschikt voor kleinere webshops tot 5.000 pagina’s
 • Content is eenvoudig te migreren van de huidige WordPress webshop
 • Mogelijkheid tot het toevoegen van widgets en plugins
 • Op maat gemaakt design

Lees meer over WooCommerce

Meer weten over maatwerk webshop?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..