info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Google Shopping

Binnen het Shopping netwerk van Google krijg je als webshopeigenaar de mogelijkheid om jouw producten te tonen binnen het zoeknetwerk van Google. Hierdoor zien potentiële bezoekers je aanbod in een vroeg stadium van hun customer journey. Een geoptimaliseerde Google Shopping campagne kan dus niet ontbreken in de online marketing strategie voor jouw webshop.

Laat je Google Shopping ads optimaliseren door iClicks

 • Een onboarding en shoppingstrategie afgestemd op jouw doelstellingen
 • Persoonlijk contact met je eigen Google Shopping Specialist
 • Gespecialiseerd in optimalisatie via Channable; we zijn Channable Gold Partner
 • Een ROAS-driven mindset: zoveel mogelijk focus op rendement halen

Wil jij jouw producten beter onder de aandacht brengen?

Door gebruik te maken van Google Shopping zorg je ervoor dat je doelgroep jouw aanbod ziet staan binnen het zoeknetwerk van Google. Google Shopping is een belangrijk onderdeel van een online marketing strategie voor elke webshop. Vertel ons meer over wie je bent en wat je doet door je gegevens in te vullen in onderstaand formulier. Een van onze specialisten zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Verkoop meer met behulp van Google Shopping

Wanneer je advertenties weergeeft in het Google Shopping Netwerk, kun je een groot aantal (potentiële) klanten die op zoek zijn naar jouw producten bereiken. Je advertenties worden vaak helemaal bovenaan in de Google zoekresultaten getoond. Het inzetten van Google Shopping is erg interessant voor iedere webshopeigenaar, doordat de potentiële gebruiker direct jouw product en de prijs ziet. Als het product en de prijs aanspreken, klikt hij op de advertentie en komt in jouw shopomgeving terecht. Geen interactie met de advertentie is nog steeds gratis zichtbaarheid voor jouw shop.

Waarom adverteren met Google Shopping?

Waarom adverteren met Google Shopping?

 • Presenteer je producten bovenaan in de Google Shopping resultaten en in het Shopping overzicht
 • Mogelijkheid tot gratis productvermeldingen zonder dat je hiervoor betaalt
 • Direct rendement dankzij resultaatgericht adverteren
 • Maak gebruik van de grootste product-/prijsvergelijker van Nederland
Hoe werkt Google Shopping?

Hoe werkt Google Shopping?

Google Shopping werkt in de basis hetzelfde als Google Search. Je betaalt per klik om ervoor te zorgen dat jouw producten worden getoond. Hoe hoger de ingestelde klikprijs, hoe groter de kans dat jouw producten worden getoond ten opzichte van de concurrent.

Het grootste verschil met Google Search is dat je een productfeed nodig hebt en die moet inladen via het Google Merchant Center. Een productfeed is een bestand met daarin een compleet overzicht van de producten die op jouw webshop staan. Belangrijk in deze feed zijn niet alleen de afbeeldingen, titles en het vermelden van prijzen, maar ook of productinformatie Google (SEO-)vriendelijk geschreven is.

Als Channable Gold Partner bevelen wij al onze klanten aan om hun productfeed via Channable te optimaliseren. Hiermee hebben wij als specialist meer controle over jouw feed en kunnen we makkelijker samen resultaat behalen.

“Om de producten van onze klanten op het internet beter zichtbaar te maken, raden we ze altijd aan om Google Shopping toe te voegen aan hun online marketing strategie. Hiermee vergroten we de zichtbaarheid in Google nog meer.”

- Marloes, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

iClicks biedt jou de oplossing!

Het kan een tijdrovend en lastig project zijn om meer rendement uit jouw Google Shopping campagnes te halen. Gelukkig kan iClicks dit gehele proces voor jou realiseren, uitvoeren en managen.

Op basis van jouw wensen kan iClicks een Google Shopping campagne op maat maken. Met de speciale targetingmethodes van Google kunnen onze gecertificeerde professionals op verschillende manieren op de juiste plaats en op het juiste moment jouw producten weergeven aan (potentiële) klanten.

Meer weten over Google Shopping? Neem dan direct contact met ons op.

088 425 4257

Onze laatste nieuwtjes

Niek Viveen

Meer weten over Google shopping?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: