Adverteren op LinkedIn

Breng met LinkedIn advertenties jouw bedrijf business to business onder de aandacht en bereik potentiële klanten op het grootste online netwerk voor professionals.

Starten met LinkedIN advertising

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is op dit moment de grootste social media site die zich richt op de zakelijke markt. Als bedrijf is het dan ook van belang om een bedrijvenpagina te hebben op LinkedIn. Niet alleen om nieuwe mensen te werven, maar ook voor klantenbinding en voor potentiële nieuwe klanten.

LinkedIn als marketinginstrument

LinkedIn wordt daarom ook steeds vaker ingezet als marketinginstrument. Maar hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf opvalt op LinkedIn? Door het inzetten van advertenties op LinkedIn zorgt u ervoor dat jouw bedrijvenpagina of updates onder de aandacht komen van potentiële klanten, nieuw personeel en bestaande klanten. IClicks heeft de expertise in huis om resultaat gericht te adverteren op LinkedIn.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Allereerst is het van belang dat wij samen met jou een bedrijvenpagina maken met het logo van het bedrijf, de locaties van de vestiging(en) en alle bijbehorende informatie. Het is belangrijk dat het profiel zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Wij zullen er samen met jou voor zorgen dat je bedrijf zo gericht mogelijk adverteert. De doelstellingen die behaald kunnen worden door te adverteren op LinkedIn zijn:

  • Het vergroten van de vindbaarheid van uw bedrijf
  • Producten en diensten promoten
  • Nieuws onder de aandacht brengen
  • Het vergroten van het aantal volgers op uw LinkedIn bedrijvenprofiel

De voordelen van het adverteren op LinkedIn

Het adverteren van LinkedIn is vooral aantrekkelijk voor bedrijven in de zakelijke markt. Uniek aan LinkedIn is dat je op andere criteria kunt selecteren dan de andere social media, denk hierbij aan: functieomschrijving, branche, bedrijfsomvang en LinkedIn groepen. De voordelen van het adverteren op LinkedIn zijn onder andere:

  • Groot bereik bij de doelgroep
  • Het selecteren van uitgebreide criteria, dus gericht adverteren
  • Alleen te betalen wanneer er geklikt wordt.
  • Inzichtelijkheid in het resultaat

Wat levert het op voor je bedrijf?

De voornaamste voordelen van adverteren op LinkedIn zijn het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf en het aanspreken van uw potentiële klanten. Je betaalt alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor mensen/ bedrijven die in de doelgroep vallen en de advertentie interessant vinden.

Advies en ondersteuning op maat

Door de bestaande kennis en expertise die iClicks heeft ontwikkeld op het gebied van social media maken wij doelgerichte LinkedIn campagnes die bij jouw bedrijf passen. Ook als je al een bedrijvenpagina hebt op LinkedIn kunnen wij je helpen met het genereren van meer volgers op LinkedIn.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant

Stevan Otting

Online Marketing Consultant