LinkedIn Advertising

Focus jij je met jouw bedrijf op de business to business markt? Dan mag LinkedIn Advertising niet ontbreken in jouw online marketing strategie. Door gebruik te maken van LinkedIn Advertising kom je in contact met je zakelijke doelgroep. Onze specialisten helpen je daar graag bij. Ontdek de kracht van LinkedIn voor jouw business.

Hierom zijn we de geschikte partner voor jouw LinkedIn advertenties

 • Ervaring met adverteren op het grootste B2B social platform
 • Onze ervaren specialisten monitoren en optimaliseren de strategie
 • Jouw B2B boodschap is zichtbaar voor de juiste personen
 • We genereren leads via LinkedIn en jij ontvang ze gelijk in jouw inbox

Wil je de aandacht trekken van jouw zakelijke doelgroep op LinkedIn?

We komen graag met je in contact om ervoor te zorgen dat je onder de aandacht komt van jouw zakelijke doelgroep op LinkedIn. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Freek Van Wijk

Betere leads met LinkedIn Advertising

LinkedIn is op dit moment de grootste social media site die zich richt op de zakelijke markt. Als bedrijf is het dan ook van belang om een bedrijvenpagina te hebben op LinkedIn. Niet alleen om nieuwe mensen te werven, maar ook voor klantenbinding en voor potentiële nieuwe klanten.

LinkedIn als marketinginstrument

LinkedIn wordt daarom ook steeds vaker ingezet als marketinginstrument. Maar hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf opvalt op LinkedIn? Door het inzetten van advertenties op LinkedIn zorgt u ervoor dat jouw bedrijvenpagina of updates onder de aandacht komen van potentiële klantennieuw personeel en bestaande klanten. IClicks heeft de expertise in huis om resultaat gericht te adverteren op LinkedIn.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Allereerst is het van belang dat wij samen met jou een bedrijvenpagina maken met het logo van het bedrijf, de locaties van de vestiging(en) en alle bijbehorende informatie. Het is belangrijk dat het profiel zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Wij zullen er samen met jou voor zorgen dat je bedrijf zo gericht mogelijk adverteert. De doelstellingen die behaald kunnen worden door te adverteren op LinkedIn zijn:

 • Het vergroten van de vindbaarheid van jouw bedrijf
 • Producten en diensten promoten
 • Nieuws onder de aandacht brengen
 • Het vergroten van het aantal volgers op jouw LinkedIn bedrijvenprofiel
- ,
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Caravan Makelaardij Karsten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt voor ons het complete onlinemarketingpakket: SEO, SEA, Facebook & Instagram advertising. Voor ieder onderdeel hebben wij een contactpersoon met wie wij periodiek contact hebben over de status van de campagnes en de te volgen strategie. De resultaten zijn goed, er wordt continu meegedacht en er is veel onderling contact wat altijd erg prettig verloopt. Vandaar dat wij al ruim 10 jaar tevreden klant van iClicks zijn!”

Patrick

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

De voordelen van het adverteren op LinkedIn

Het adverteren van LinkedIn is vooral aantrekkelijk voor bedrijven in de zakelijke markt. Uniek aan LinkedIn is dat je op andere criteria kunt selecteren dan de andere social media, denk hierbij aan: functieomschrijvingbranchebedrijfsomvang en LinkedIn groepen. De voordelen van het adverteren op LinkedIn zijn onder andere:

 • Groot bereik bij de doelgroep
 • Het selecteren van uitgebreide criteria, dus gericht adverteren
 • Alleen te betalen wanneer er geklikt wordt.
 • Inzichtelijkheid in het resultaat

Wat levert het op voor je bedrijf?

De voornaamste voordelen van adverteren op LinkedIn zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en het aanspreken van jouw potentiële klanten. Je betaalt alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor mensen/bedrijven die in de doelgroep vallen en de advertentie interessant vinden.

Advies en ondersteuning op maat

Door de bestaande kennis en expertise die iClicks heeft ontwikkeld op het gebied van social media, maken we doelgerichte LinkedIn campagnes die bij jouw bedrijf passen. Ook als je al een bedrijvenpagina hebt op LinkedIn kunnen wij je helpen met het genereren van meer volgers op LinkedIn.

Meer weten over adverteren op LinkedIn?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je de aandacht trekken van jouw zakelijke doelgroep op LinkedIn?

We komen graag met je in contact om ervoor te zorgen dat je onder de aandacht komt van jouw zakelijke doelgroep op LinkedIn. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..