info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

LinkedIn Advertising

Focus jij je met jouw bedrijf op de business to business markt? Dan mag LinkedIn Advertising niet ontbreken in jouw online marketing strategie. Door gebruik te maken van LinkedIn Advertising kom je in contact met je zakelijke doelgroep. Onze specialisten helpen je daar graag bij. Ontdek de kracht van LinkedIn voor jouw business.

Hierom zijn we de geschikte partner voor jouw LinkedIn advertenties

 • Ervaring met adverteren op het grootste B2B social platform
 • Onze ervaren specialisten monitoren en optimaliseren de strategie
 • Jouw B2B boodschap is zichtbaar voor de juiste personen
 • We genereren leads via LinkedIn en jij ontvang ze gelijk in jouw inbox

Wil jij de aandacht trekken van jouw zakelijke doelgroep?

Met LinkedIn Advertising kan je jouw bedrijf gericht onder de aandacht brengen bij jouw zakelijke doelgroep. LinkedIn Advertising hoort dan ook in elke full funnel strategie voor de zakelijke markt. Wil jij weten hoe we LinkedIn Advertising toepassen in een strategisch groeiplan voor jouw onderneming? Vraag dan nu een sparringssessie aan met een van onze experts.

Betere leads met LinkedIn Advertising

LinkedIn is op dit moment de grootste social media site die zich richt op de zakelijke markt. Als bedrijf is het dan ook van belang om een bedrijvenpagina te hebben op LinkedIn. Niet alleen om nieuwe mensen te werven, maar ook voor klantenbinding en voor potentiële nieuwe klanten.

LinkedIn als marketinginstrument

LinkedIn als marketinginstrument

LinkedIn wordt daarom ook steeds vaker ingezet als marketinginstrument. Maar hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf opvalt op LinkedIn? Door het inzetten van advertenties op LinkedIn zorgt u ervoor dat jouw bedrijvenpagina of updates onder de aandacht komen van potentiële klanten, nieuw personeel en bestaande klanten. IClicks heeft de expertise in huis om resultaat gericht te adverteren op LinkedIn.

placeholder

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Allereerst is het van belang dat wij samen met jou een bedrijvenpagina maken met het logo van het bedrijf, de locaties van de vestiging(en) en alle bijbehorende informatie. Het is belangrijk dat het profiel zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Wij zullen er samen met jou voor zorgen dat je bedrijf zo gericht mogelijk adverteert. De doelstellingen die behaald kunnen worden door te adverteren op LinkedIn zijn:

 • Het vergroten van de vindbaarheid van jouw bedrijf
 • Producten en diensten promoten
 • Nieuws onder de aandacht brengen
 • Het vergroten van het aantal volgers op jouw LinkedIn bedrijvenprofiel

“Door te adverteren op LinkedIn bereiken we zonder problemen de zakelijke doelgroep van onze klanten.”

- Belinda, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

De voordelen van het adverteren op LinkedIn

De voordelen van het adverteren op LinkedIn

Het adverteren van LinkedIn is vooral aantrekkelijk voor bedrijven in de zakelijke markt. Uniek aan LinkedIn is dat je op andere criteria kunt selecteren dan de andere social media, denk hierbij aan: functieomschrijving, branche, bedrijfsomvang en LinkedIn groepen. De voordelen van het adverteren op LinkedIn zijn onder andere:

 • Groot bereik bij de doelgroep
 • Het selecteren van uitgebreide criteria, dus gericht adverteren
 • Alleen te betalen wanneer er geklikt wordt.
 • Inzichtelijkheid in het resultaat
Wat levert het op voor je bedrijf?

Wat levert het op voor je bedrijf?

De voornaamste voordelen van adverteren op LinkedIn zijn het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf en het aanspreken van jouw potentiële klanten. Je betaalt alleen wanneer er op de advertentie wordt geklikt. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor mensen/bedrijven die in de doelgroep vallen en de advertentie interessant vinden.

Advies en ondersteuning op maat

Door de bestaande kennis en expertise die iClicks heeft ontwikkeld op het gebied van social media, maken we doelgerichte LinkedIn campagnes die bij jouw bedrijf passen. Ook als je al een bedrijvenpagina hebt op LinkedIn kunnen wij je helpen met het genereren van meer volgers op LinkedIn.

Stevan Otting

Meer weten over adverteren op LinkedIn?

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: