SEA uitbesteden

SEA, ook wel search engine advertising genoemd, is een kanaal waarmee je snel veel resultaat kunt behalen. Met een actieve een SEA-campagne sta je al gauw bovenaan in de zoekresultaten van Google. Als je het maximale uit je SEA-campagne wil halen, is het van wezenlijk belang dat je het account goed inricht. Het loont dan ook om je SEA uit te besteden aan een specialist.

Waarom je SEA wilt uitbesteden aan iClicks?

  • We maken een maatwerk SEA strategie op basis van jouw groeidoelstellingen
  • Je hebt altijd persoonlijk contact met je eigen SEA specialist
  • Wij zijn een trotse Google Partner
  • Ons in-house SEA-team bestaat uit ruim 15 specialisten
  • We werken met een data gedreven campagne aanpak

Is SEA uitbesteden voor jou interessant?

Als je er zeker van wilt zijn dat je alles uit je SEA account haalt, dan kijken onze Google Ads gecertificeerde specialisten graag met je mee. Geheel vrijblijvend maken we een SEA-audit, waarbij we kijken naar de instellingen van het account en we de delen de kansen met je in een overzichtelijk rapport.

SEA campagnes laten beheren door een specialist

Met een goede, actieve SEA campagne profiteer je over het algemeen vaak snel van meer bezoekers op je website. Bij het optimaal inrichten van een SEA account kan er trouwens wel veel op je afkomen. Het kan dan lucratiever zijn om dit uit te besteden aan een specialist. Ook als je zelf al campagnes hebt opgezet, dan is het laten beheren van je SEA campagne door een gespecialiseerd online marketing bureau geen overbodige luxe. Een online marketing bureau beschikt vaak over meerdere SEA Specialisten en heeft hierdoor de expertise in huis. Bovendien blijven bureaus via hun Google Partnership up-to-date over de nieuwste accountontwikkelingen.

Minder kosten

‘Minder kosten?’ horen we je denken. Ja, je SEO-campagne door ons laten beheren kost natuurlijk ook geld. Vaak zien we echter dat onze SEA-specialisten zichzelf al snel terugverdienen.

Ook zien we regelmatig campagnes die geen bijdrage leveren aan je doelstellingen of instellingen die verkeerd zijn ingesteld, waardoor je hogere kosten maakt dan nodig is. Het is natuurlijk zonde als dit onopgemerkt door blijft lopen.

Door je SEA-campagnes uit te besteden kan je zelfs kosten besparen.

Tijdsbesparing

Een SEA-campagne actief bijhouden kost tijd. Tijd die jij als ondernemer of marketingmedewerker soms niet meer hebt, omdat je al met zoveel andere zaken bezig bent.

Hierdoor krijgt je SEA-campagne onvoldoende aandacht. Dit kan een negatieve impact hebben op de prestaties en dit wil je natuurlijk voorkomen.

Tijd om dus je SEA-campagnes uit te besteden.

Ontvang hulp bij het inrichten van je Google Search campagnes

Kennis over SEA-optimalisaties in diverse branches

Hier werken we met meerdere SEA Specialisten voor uiteenlopende bedrijven. Waarbij sommige specialisten al meer dan 10 jaar ervaring in het vak hebben. Hierdoor is er in-house veel kennis beschikbaar. Deze kennis wordt trouwens actief overgedragen en op die manier blijft een SEA-specialist continu op zoek naar mogelijkheden voor je campagnes.

iClicks Google Partner 2024

Uitbreiding van je eigen marketingteam

Door je SEA-campagnes uit te besteden aan een van onze specialisten, voeg je in feite een ervaren SEA Specialist toe aan je marketingteam.

Samen met jou zorgen we voor het hoogst haalbare resultaat. De SEA Specialist profiteert van jullie in-house kennis en jullie profiteren van zijn of haar bijdragen.

Versterk je marketing team met een SEA-specialist.

SEA uitbesteden aan een online marketing bureau

Vertrouwen is erg belangrijk als je op zoek gaat naar een SEA Specialist voor je Google campagnes. Vanuit iClicks gaan we dan ook eerst grondig aan de slag met een account-analyse. Zo weten wat er staat en spotten we directe kansen. Ook horen we graag meer over je doelstellingen en marges. Op die manier kunnen we samen met jou toewerken naar een optimaal SEA-rendement.

Meer weten over je SEA-campagnes uitbesteden?

Onze Google Ads Specialisten staan voor je klaar. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen je SEA account en waarom jij je SEA-campagnes wilt uitbesteden.

Is SEA uitbesteden voor jou interessant?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is SEA uitbesteden voor jou interessant?

Als je er zeker van wilt zijn dat je alles uit je SEA account haalt, dan kijken onze Google Ads gecertificeerde specialisten graag met je mee. Geheel vrijblijvend maken we een SEA-audit, waarbij we kijken naar de instellingen van het account en we de delen de kansen met je in een overzichtelijk rapport.

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..