Instagram Advertising

Instagram is booming! Met meer dan 200 miljoen gebruikers is dit social media kanaal een goede aanvulling op je bestaande social media advertising campagnes. Onze gecertificeerde specialisten weten precies welke foto en video content past in jouw online marketing strategie.

Dit is waarom je kiest voor Instagram Advertising bij iClicks

 • Ervaring met campagnes voor zowel grote als kleine bedrijven
 • Onze inhouse designers creëren content die aansluit bij jouw doelgroep
 • Conversie ontwikkelingen op het platform worden optimaal benut
 • Persoonlijk contact met onze Facebook/Instagram Blueprint specialisten

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten op Instagram?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw online zichtbaarheid vergroten op Instagram. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Dave van der Haar

Wil jij ook meer leads uit je Instagram campagnes?

Instagram heeft vandaag de dag meer dan 200 miljoen gebruikers en is daarmee het snelst groeiende social media kanaal op dit moment. Wil jij ook je omzet en conversies verhogen door gebruik te maken van Instagram? Laat onze specialisten dan een krachtige advertentiestrategie opzetten én uitvoeren. Zonder een goed doordachte en uitgevoerde strategie behaal je nooit de maximale resultaten met Instagram advertising. We helpen je graag bij het opzetten van een converterende Instagram campagne.

Waarom Instagram advertising?

Door de vele advertentievormen die aangeboden worden op Instagram kun je concluderen dat Instagram advertising zowel voor de B2B– als de B2C-markt erg interessant is. Niet gek natuurlijk, met Instagram advertising toon je relevante en aantrekkelijke content aan de juiste personen. Zo verhoog je jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Instagram kun je in elke fase van de klantreis inzetten. Je gebruikt Instagram advertising onder andere om:

 • Je naamsbekendheid te vergroten
 • Meer leads te genereren
 • Je bereik te vergroten
 • Conversies te verhogen
 • Meer volgers te krijgen

Voordelen van Instagram advertising

Instagram advertising kent vele voordelen. Zo zijn deze advertenties:

 • Doelgericht. Gebruik advertenties om likes te scoren of om meer bezoekers naar je website te krijgen.
 • Accuraat. Instagram target, net als Facebook, je doelgroep op basis van interesses en demografische gegevens.
 • Betaalbaar. Bepaal zelf hoeveel je investeert in de advertenties.
 • Ideaal voor remarketing.
 • Geschikt om je online zichtbaarheid te vergroten.

“Instagram is een supervet platform. Hier niet op adverteren is echt een gemiste kans. Elke dag ga ik met plezier weer aan de slag om ervoor te zorgen dat onze klanten maximaal gebruik maken van dit kanaal.”

- Emiel Schouten, Head of Online Advertising
Emiel Schouten
Polikliniek de Blaak
Letselverhalen.nl
Dijk en van Emmerik
Héman Horecaverhuur
Caravan Makelaardij Karsten

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met iClicks. Ze hebben onze website gemaakt en zorgen voor de SEO.

Stefan - Polinkliniekdeblaak.nl

“Een betrouwbare SEO partner die altijd bereid is om een extra stapje voor je doen!”

Judith - Letselverhalen.nl

“iClicks is voor Dijk & Van Emmerik een belangrijk partner bij het up to date houden van onze website. Zij helpen met SEO en leveren daarnaast veel adviezen over hoe wij onze content beter over het voetlicht kunnen brengen. De verschillende medewerkers zijn steeds deskundig, snel en weten goed in te spelen op wat ik belangrijk vind. Het enige nadeel voor mij is dat zij hierdoor mij als adviesbureau voor HR nauwelijks nodig hebben.”

Floris - Dijkenvanemmerik.nl

“Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Héman Horecaverhuur

“iClicks verzorgt voor ons het complete onlinemarketingpakket: SEO, SEA, Facebook & Instagram advertising. Voor ieder onderdeel hebben wij een contactpersoon met wie wij periodiek contact hebben over de status van de campagnes en de te volgen strategie. De resultaten zijn goed, er wordt continu meegedacht en er is veel onderling contact wat altijd erg prettig verloopt. Vandaar dat wij al ruim 10 jaar tevreden klant van iClicks zijn!”

Patrick

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert Instagram advertising op voor mijn bedrijf?

Door gebruik te maken van Instagram advertising ben je beter zichtbaar op het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. Hierdoor sta je in direct contact met je doelgroep en weet die jouw bedrijf te vinden. Je verhoogt met Instagram Ads je omzet en naamsbekendheid. Zo wordt het behalen van je bedrijfsdoelstellingen een stuk makkelijker.

Zo helpen we jou

Stap één is het aanmaken van een bedrijfspagina, mocht je die nog niet hebben. In overleg met jou voorzien we je pagina van relevante informatie. Hierbij kun je denken aan het logo van je bedrijf, contactgegevens en een korte omschrijving van wat je doet en waar je voor staat. Op deze manier zorgen we ervoor dat je profiel zo volledig mogelijk is. Vervolgens is de tijd van adverteren aangebroken. We zorgen we ervoor dat je advertenties terechtkomen bij de juiste doelgroep én natuurlijk met de juiste boodschap. Uiteraard houden we hierbij rekening met de doelen die je wilt behalen.

Zo helpen we jou

Waarom je Instagram advertenties laten beheren door iClicks

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Maatwerk leveren. Alle activiteiten zijn precies afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten binnen verschillende afdelingen.
 • Kunnen adverteren op alle sociale platformen.
 • Zeer veel praktijkervaring hebben met Instagram campagnes in verschillende branches.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagneprestaties.

Meer weten over adverteren op Instagram?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten op Instagram?

We komen graag met je in contact hoe wij jouw online zichtbaarheid vergroten op Instagram. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..