info@iclicks.nl
088 425 4257
placeholder

Instagram Advertising

Instagram is booming! Met meer dan 200 miljoen gebruikers is dit social media kanaal een goede aanvulling op je bestaande social media advertising campagnes. Onze gecertificeerde specialisten weten precies welke foto en video content past in jouw online marketing strategie.

Dit is waarom je kiest voor Instagram Advertising bij iClicks

 • Ervaring met campagnes voor zowel grote als kleine bedrijven
 • Onze inhouse designers creëren content die aansluit bij jouw doelgroep
 • Conversie ontwikkelingen op het platform worden optimaal benut
 • Persoonlijk contact met onze Facebook/Instagram Blueprint specialisten

Wil je dat jouw business beter zichtbaar is op Instagram?

Als je de zichtbaarheid van jouw business wil verbeteren dan kan je niet om Instagram Advertising heen. Onze Blueprint specialisten duiken graag in jouw business om een uitgebreide online marketing strategie uit te werken en vertellen je hoe Instagram Advertiging je gaat helpen om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. Vraag nu een sparringssessie aan bij een van onze experts en ontdek jouw mogelijkheden op het snelst groeiende social media kanaal van dit moment.

Wil jij ook meer leads uit je Instagram campagnes?

Instagram heeft vandaag de dag meer dan 200 miljoen gebruikers en is daarmee het snelst groeiende social media kanaal op dit moment. Wil jij ook je omzet en conversies verhogen door gebruik te maken van Instagram? Laat onze specialisten dan een krachtige advertentiestrategie opzetten én uitvoeren. Zonder een goed doordachte en uitgevoerde strategie behaal je nooit de maximale resultaten met Instagram advertising. We helpen je graag bij het opzetten van een converterende Instagram campagne.

Waarom Instagram advertising?

Waarom Instagram advertising?

Door de vele advertentievormen die aangeboden worden op Instagram kun je concluderen dat Instagram advertising zowel voor de B2B- als de B2C-markt erg interessant is. Niet gek natuurlijk, met Instagram advertising toon je relevante en aantrekkelijke content aan de juiste personen. Zo verhoog je jouw online zichtbaarheid en naamsbekendheid. Instagram kun je in elke fase van de klantreis inzetten. Je gebruikt Instagram advertising onder andere om:

 • Je naamsbekendheid te vergroten
 • Meer leads te genereren
 • Je bereik te vergroten
 • Conversies te verhogen
 • Meer volgers te krijgen
Voordelen van Instagram advertising

Voordelen van Instagram advertising

Instagram advertising kent vele voordelen. Zo zijn deze advertenties:

 • Doelgericht. Gebruik advertenties om likes te scoren of om meer bezoekers naar je website te krijgen.
 • Accuraat. Instagram target, net als Facebook, je doelgroep op basis van interesses en demografische gegevens.
 • Betaalbaar. Bepaal zelf hoeveel je investeert in de advertenties.
 • Ideaal voor remarketing.
 • Geschikt om je online zichtbaarheid te vergroten.

“Instagram is een supervet platform. Hier niet op adverteren is echt een gemiste kans. Elke dag ga ik met plezier weer aan de slag om ervoor te zorgen dat onze klanten maximaal gebruik maken van dit kanaal.”

- Emiel, Online advertising

placeholder

Wij mogen werken voor geweldige klanten

 

placeholder

"iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant."

- Tandartspraktijk Evenaar

placeholder

"Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen."

- Zwemschool ZERO2HERO

placeholder

"iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten."

- Start2move

 • De telefoongids

  4,8

 • De telefoongids

  9,5

 • De telefoongids

  10

 • Gallery 1
 • Gal2

Onze laatste cases

Onze laatste nieuwtjes

Wat levert Instagram advertising op voor mijn bedrijf?

Wat levert Instagram advertising op voor mijn bedrijf?

Door gebruik te maken van Instagram advertising ben je beter zichtbaar op het snelst groeiende social media kanaal van dit moment. Hierdoor sta je in direct contact met je doelgroep en weet die jouw bedrijf te vinden. Je verhoogt met Instagram Ads je omzet en naamsbekendheid. Zo wordt het behalen van je bedrijfsdoelstellingen een stuk makkelijker.

Zo helpen we jou

Zo helpen we jou

Stap één is het aanmaken van een bedrijfspagina, mocht je die nog niet hebben. In overleg met jou voorzien we je pagina van relevante informatie. Hierbij kun je denken aan het logo van je bedrijf, contactgegevens en een korte omschrijving van wat je doet en waar je voor staat. Op deze manier zorgen we ervoor dat je profiel zo volledig mogelijk is. Vervolgens is de tijd van adverteren aangebroken. We zorgen we ervoor dat je advertenties terechtkomen bij de juiste doelgroep én natuurlijk met de juiste boodschap. Uiteraard houden we hierbij rekening met de doelen die je wilt behalen.

Waarom je Instagram advertenties laten beheren door iClicks

Waarom je Instagram advertenties laten beheren door iClicks

Je kiest voor iClicks, omdat we:

 • Maatwerk leveren. Alle activiteiten zijn precies afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen.
 • Beschikken over een groot team van specialisten binnen verschillende afdelingen.
 • Kunnen adverteren op alle sociale platformen.
 • Zeer veel praktijkervaring hebben met Instagram campagnes in verschillende branches.
 • Elke maand rapportages sturen met een duidelijk overzicht van de campagneprestaties.

Danny Van Der Ven

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over adverteren op Instagram?

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn: