Google Ads: adverteren in Google

Laat je Google Ads (voorheen Google AdWords) campagne beheren en optimaliseren door de professionals van iClicks. Al meer dan 10 jaar de specialist in zoekmachine adverteren. Bekroond als Google Premier Partner, de hoogste partnerstatus die Google toekent aan online marketing bureaus. Ontdek de mogelijkheden met Google Ads vandaag nog.

Starten met Google Ads

Google AdWords heet tegenwoordig Google Ads.

Google Ads uitbesteden

Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt focussen op je core business. Onze jonge, gedreven en resultaatgerichte specialisten zorgen dat er uitsluitend relevante bezoekers op je website terechtkomen. Zo vergroot je de kans op waardevolle interacties op de website, waardoor er eerder een lead ontstaat en een transactie plaatsvindt.

Google Premier Partner

  • Intensieve samenwerking met Google
  • Eerder toegang tot nieuwe features en Bèta's
  • Toegang tot exclusieve trainingen

Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen met betrekking tot resultaat, groei en rendement van Google Ads campagnes

Waarom iClicks?

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste Google features
  • Volledige transparantie in je Ads campagnes
  • Ervaring in elke branche
  • Direct en persoonlijk contact met een specialist

Haal het maximale uit je Google Ads budget en laat je campagne beheren door de specialisten van iClicks. Neem contact met ons op voor een gratis voorstel via 088 425 4257 of laat je terugbellen door een van onze consultants.

Ontvang een gratis voorstel

Direct zichtbaar met Google Ads

Zoekadvertenties via Google Ads zijn altijd zichtbaar op de momenten die voor jou belangrijk zijn. De Ads lijken veel op de organische zoekresultaten, waardoor potentiële bezoekers sneller geneigd zijn om te klikken op jouw advertentie. Bereik jouw doelgroep op loopafstand van je bedrijf, landelijk of wereldwijd.

Hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe groter de kans dat deze bezoekers conversies zullen opleveren. Onze ervaren Google Ads specialisten weten jouw doelgroep te bereiken en effectief te benaderen met de juiste advertenties.

Onze specialisten

Google Display Netwerk

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd 90% van alle internetgebruikers. Maak gebruik van een bannercampagne en werk aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. De Google Display campagne kan overal vertoond worden waar jouw doelgroep zich bevindt. Begin vandaag nog met een bannercampagne

Google Remarketing

Iemand bezoekt jouw website en plaatst een product in zijn winkelmandje, maar haakt af bij het betalen. Met Google Remarketing benader je deze specifieke bezoeker opnieuw met behulp van remarketinglijsten. Zo is de kans groot dat de bezoeker alsnog overgaat tot een aankoop of registratie.

Google Shopping

Promoot je producten in de etalage van Google Shopping. De advertenties vertonen een duidelijke afbeelding, beschrijving en prijs van het product dat je verkoopt. Shopping maakt het aankoopproces een stuk aantrekkelijker voor de consument, waardoor er sneller een conversie plaatsvindt.

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen Google AdWords, is het advertentieprogramma van Google. Via Google Ads stel je advertentieteksten op en bied je op woorden waar Google-gebruikers op zoeken. Vergelijkbaar met een online veilingsysteem.

 

Hoe het werkt

Komt er een zoekterm voorbij waar jij als ondernemer graag op gevonden wilt worden, dan breng je een bod uit. Omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand specifiek op zoek is naar een dienst of product, is adverteren via Google Ads veel doelgerichter dan adverteren via traditionele media.

 

 

Betaal per klik

Een groot voordeel van Google Ads is dat je pas betaalt wanneer er op jouw advertentie wordt geklikt. Dit heet het CPC (cost-per-click) model.

Wanneer je advertentie alleen in beeld verschijnt, betaal je geen kosten. Klikt er iemand op jouw tekstadvertentie, dan betaal je een bepaald bedrag. Bij iClicks zorgen wij voor transparantie omdat je zelf de eigenaar bent van het Google Ads account. Je bepaalt zelf je advertentiebudget en betaalt dit rechtstreeks aan Google. Daarnaast betaal je aan iClicks een vast bedrag per maand voor het beheer en de optimalisatie van de Google Ads campagne.

Google Premier Partner

iClicks is erkend Google Premier Partner. Een onderscheiding die alleen wordt uitgereikt aan de meest toonaangevende online marketing bureaus. Dit zijn bureau’s die aangetoond hebben campagnes van hoge kwaliteit op te zetten, zodat je als klant zeker bent van een vakkundig bedrijf dat je Google Ads campagne beheert.

Google Ads uitbesteden

Geen tijd om je Google Ads campagne te beheren of te weinig kennis in huis? Besteed je Ads campagne dan uit aan de erkende marketeers van iClicks. Sinds 2003 maken wij het mkb-bedrijven gemakkelijker door alle online marketingactiviteiten te beheren en campagnes te optimaliseren.

Vraag een offerte aan

Als je wil weten wat iClicks voor jouw website kan betekenen, vraag dan een vrijblijvende Google Ads offerte bij ons aan. Vul het offerteformulier in en wij nemen je aanvraag binnen 24 uur in behandeling. Nadat een van onze consultants bij je langs is geweest, ontvang je een vrijblijvend voorstel van ons.

Succesvolle advertenties voor elke branche

Onze gecertificeerde specialisten begeleiden vele succesvolle Google Ads campagnes voor mkb-bedrijven uit alle branches. Bekijk hieronder een kleine selectie van onze tevreden klanten.

Tekstadvertenties van Google Ads

Een succesvolle Google Ads campagne begint met het vinden van de juiste zoekwoorden en het ontwikkelen van treffende tekstadvertenties. De Google Ads specialist schrijft meerdere tekstadvertenties op basis van onze ervaring en jouw input zodat we de juiste boodschap overbrengen naar je doelgroep. Vervolgens blijven we middels A/B testing de advertenties verder optimaliseren om de beste resultaten voor je campagne te boeken.

Maak optimaal gebruik van je Google Ads budget

Wel de lusten, niet de lasten. Het kan bij iClicks. Laat je Google Ads campagne succesvol managen door een gecertificeerde Google Partner die optimaal gebruikmaakt van je Google Ads budget. Vraag direct een gratis voorstel aan.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Samenwerken met iClicks?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.

Don van der Helm

Senior Online Marketing Consultant

Sebastiaan Pool

Senior Online Marketing Consultant