Google Ads

Met een sterke Google Ads campagne sta je bovenaan in de zoekresultaten van Google. Haal converterend verkeer naar je website door op de juiste zoekwoorden te targeten. Laat je Google Ads campagnes beheren en optimaliseren door onze professionals en maak Google Ads een krachtig onderdeel van je online marketing strategie.

Dé Google Ads Partner van Nederland

 • Onboarding– en Ads-strategie die zijn afgestemd op jouw doelstellingen
 • Persoonlijk contact met je eigen Google Ads Specialist en
 • iClicks is Google Partner; wij behoren tot de beste 3% van Nederland
 • Door value based bidding; ROAS-, CPA- of CPL-gedreven
 • Full service online marketing bureau: ook in-house SEO, CRO en Webteam

Wil je converterend verkeer naar je website halen met Google Ads?

We komen graag met je in contact hoe wij meer converterend verkeer naar jouw website kunnen halen met Google Ads. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

Danny Van Der Ven

Adverteren met Google Ads: doelgerichte en effectieve campagnes

Wil je meer rendement halen uit je lopende Google Ads campagnes en wil je weten hoe je de advertenties nog beter kunt maken? Laat dan je campagnes beheren en optimaliseren door de Google Ads bureau iClicks. We hebben Google Ads-gecertificeerde professionals in huis die ervoor zorgen dat je meer leadsomzet én klanten krijgt. Ons team staat al meer dan 10 jaar klaar voor ondernemers en blinkt uit in het opzettenbeheren en optimaliseren van op maat gemaakte campagnes. Dit doen we samen met jou. We nemen de Google Ads uit handen, zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsresultaat. Tijdens de kick-off inventariseren we je bedrijfsdoelstellingen en verbinden ze aan een concrete Google Ads strategie met bijpassende doelen.

Google Ads bureau iClicks is Google Partner

 • Intensieve samenwerking met Google
 • iClicks behoort tot de beste 3% van Nederland
 • Eerder toegang tot nieuwe features en Bèta’s
 • Toegang tot exclusieve trainingen

We voldoen aan de hoge kwaliteitseisen met betrekking tot resultaat, groei en rendement van Google Ads campagnes.

Als Google Partner beschikken wij de juiste kennis.

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Via Google Ads stel je advertentieteksten op en bied je op woorden waar Google-gebruikers naar zoeken. Geen zorgen,  je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op je advertentie geklikt wordt.

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw advertenties zijn aangepast op de resultaten die je wilt behalen. Zo kan Google Ads je helpen bij:

 • Het genereren van meer interessante leads voor je bedrijf
 • Het verhogen van je omzet
 • Het vergoten van de naamsbekendheid van je merk of bedrijf

Met Google Ads heb je de mogelijkheid om lokaalnationaal en zelfs wereldwijd te adverteren. Samen bepalen we in welke omgeving de advertenties het meeste rendement opleveren en wij zorgen ervoor dat de juiste mensen ze zien.

Door je SEA-campagnes uit te besteden kan je zelfs kosten besparen.

Waarom je Google Ads uitbesteden aan iClicks?

 • Beschikking over Google Ads Certified Professionals
 • Meer dan 10 jaar ervaring met het adverteren binnen zoekmachines
 • Veel ervaring met Google Ads campagnes in verschillende branches
 • Geoptimaliseerde campagnes op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen
 • Maandelijkse rapportages met een duidelijk overzicht van de prestaties

Haal het maximale uit je Google Ads budget en laat je campagnes beheren door de specialisten van iClicks. Neem contact met ons op voor een gratis sparsessie via 088 425 4257 of laat je terugbellen door een van onze consultants.

Groeikansen bespreken

“Met een team van ervaren specialisten streven we er elke dag naar om op een creatieve en data-driven manier het maximale uit het marketingbudget van onze klanten te halen”

- Joost Den Besten, Online Advertising Specialist
Joost Den Besten
Maars Living Walls
Passion Without Limits
SokkenDirect.nl
Intershades
TP Evenaar
ZERO2HERO
Start2move

“Vanaf de start is iClicks voor ons de partij die ons en onze manier van werken begrijpt. Het ontwerp voor onze nieuwe website, was direct een schot in de roos. Met een duidelijke online marketing strategie die naadloos aansluit op onze doelstellingen werd de investering binnen een paar maanden al omgezet naar concrete resultaten. Door één op één contact, is het altijd snel schakelen en voelen de specialisten van iClicks echt als een verlengstuk van onze marketing afdeling.”

Irene

iClicks is een professionele en onmisbare partner voor de uitvoering van onze online marketing strategie. Wij waarderen de heldere en snelle communicatie en de flexibiliteit van de organisatie.

Rob - Passionwithoutlimits.com

“iClicks verzorgt sinds 2 jaar de SEA campagnes voor SokkenDirect.nl. Al vanaf het begin is het contact met ons contactpersoon zeer goed, hij is erg betrokken en vaktechnisch echt een specialist. Mede door hem draaien onze campagnes een goede ROAS en groeien wij nog steeds in omzet. ”

Michaël - SokkenDirect.nl

“Wat een top bedrijf! Het betrouwbare team van iClicks staat altijd voor je klaar en groeit met je mee als bedrijf. Klein budget? iClicks denkt met je mee! Toe aan groei? iClicks maakt een plan om op te schalen. De fijne samenwerking tussen ons en iClicks is voornamelijk ontstaan omdat het team van iClicks echt de controle op zich neemt en altijd met goede analyses, aanpassingen en aanbevelingen komt. Verder merk je ook dat de medewerkers ook de laatste trends en updates “ownen”, waardoor je als bedrijf nooit achter de feiten aan loopt. Daarnaast zijn het ook gewoonweg hele fijne mensen, kortom wij zijn alleen maar ontzettend blij met de samenwerking met iClicks.”

Lotte - Intershades.nl

“iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld.  Betreffende SEO & SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant.”

Maurice - Tandartspraktijkevenaar.nl

“Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen.”

Marc - Zero2hero.nl

“iClicks verzorgt al enkele jaren naar tevredenheid de SEO en SEA voor Start2move. Ze zijn uitstekend bereikbaar, denken mee en houden ons regelmatig op de hoogte van de resultaten.”

Jelmer - Start2move.nl

Google Display, Remarketing en Shopping

Google Display Netwerk
Google Remarketing
Google Shopping

Google Display Netwerk

Het Google Display Netwerk bereikt wereldwijd 90% van alle internetgebruikers. Maak gebruik van een bannercampagne en werk aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf. De Google Display campagne kan overal vertoond worden waar jouw doelgroep zich bevindt. Begin vandaag nog met een bannercampagne.

Google Remarketing

Iemand bezoekt jouw website en plaatst een product in zijn winkelmandje, maar haakt af bij het betalen. Met Google Remarketing benader je deze specifieke bezoeker opnieuw met behulp van remarketinglijsten. Zo is de kans groot dat de bezoeker alsnog overgaat tot een aankoop of registratie.

Google Shopping

Promoot je producten in de etalage van Google Shopping. De advertenties vertonen een duidelijke afbeelding, beschrijving en prijs van het product dat je verkoopt. Shopping maakt het aankoopproces een stuk aantrekkelijker voor de consument, waardoor er sneller een conversie plaatsvindt.

Maak optimaal gebruik van je Google Ads budget

Wel de lusten, niet de lasten. Het kan bij iClicks. Laat je Google Ads campagne succesvol managen door een gecertificeerde Google Partner die optimaal gebruikmaakt van je Google Ads budget. Vraag direct een gratis sparsessie aan.

Google Partner

iClicks is erkend Google Partner: een onderscheiding die alleen wordt uitgereikt aan de meest toonaangevende online marketing bureaus. Dit zijn bureaus die aangetoond hebben campagnes van hoge kwaliteit op te zetten, zodat je als klant zeker bent van een vakkundig bedrijf dat je Google Ads campagne beheert.

Gratis Google Ads-scan

Indien je benieuwd bent wat iClicks voor jouw Ads campagne kan betekenen, vraag dan een vrijblijvende Google Ads-scan bij ons aan. Gebruik onderstaande button en we nemen je aanvraag binnen 24 uur in behandeling. Zodra de scan gereed is, nemen we de uitkomsten graag geheel vrijblijvend met je door.

Google Ads uitbesteden

Geen tijd om je Google Ads campagne te beheren of te weinig kennis in huis? Besteed je Ads campagne dan uit aan de erkende marketeers van iClicks. Sinds 2003 maken wij het mkb-bedrijven gemakkelijker door alle online marketingactiviteiten te beheren en campagnes te optimaliseren.

Onze laatste cases

Bekijk alle cases

Hoe maak je jouw Google Ads campagne succesvol?

Een succesvolle Google Ads campagne begint met het vinden van de juiste zoekwoorden en het ontwikkelen van treffende tekstadvertenties. Komt er een zoekterm voorbij waar je met jouw bedrijf graag op gevonden wilt worden? Dan brengen we een goed bod uit. Een van onze Google Ads specialisten schrijft meerdere tekstadvertenties op basis van onze ervaring en jouw input. Zo brengen we de juiste boodschap over naar je doelgroep. Vervolgens blijven we met A/B-testing de advertenties verder optimaliseren om de beste resultaten voor je campagne te boeken. Omdat je advertentie alleen verschijnt wanneer iemand specifiek op zoek is naar een dienst of product, is adverteren via Google Ads veel doelgerichter dan adverteren via traditionele media.

Onze laatste nieuwtjes

Betaal per klik

Een groot voordeel van Google Ads is dat je pas betaalt wanneer er op jouw advertentie wordt geklikt. Dit noemen we het CPC (cost-per-click)-model. Wanneer je advertentie alleen in beeld verschijnt, betaal je geen kosten. Klikt er iemand op jouw tekstadvertentie, dan betaal je een bepaald bedrag. Bij iClicks zorgen we voor transparantie, omdat je zelf de eigenaar bent van het Google Ads account. Je bepaalt zelf je advertentiebudget en je betaalt dit rechtstreeks aan Google. Daarnaast betaal je aan iClicks een vast bedrag per maand voor het beheer en de optimalisatie van de Google Ads campagne.

Meer relevante bezoekers en interacties

Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze gedreven en resultaatgerichte specialisten zorgen dat er uitsluitend relevante bezoekers op je website terechtkomen. Zo vergroot je de kans op waardevolle interacties op de website, waardoor er eerder een lead ontstaat en een transactie plaatsvindt.

Waarom je Google Ads campagne uitbesteden?

Veel ondernemers worden geconfronteerd met een of meer van de onderstaande punten als zij zelf zorg dragen voor hun eigen Google Ads campagne:

 • Er gaat te veel tijd in het beheer van de campagne zitten
 • De campagne is niet rendabel
 • Te weinig kennis/ervaring om alle beschikbare mogelijkheden te benutten
 • Geen integratie met Google Analytics
 • Moeite om de juiste conclusies te trekken op basis van beschikbare data (CTR, CPC, bouncepercentage, ROI, etc.)
Zo helpen we jou

Meer weten over Google ads?

Wij helpen je graag.

Vertel ons wat jij wilt bereiken en we slaan samen de weg in naar online succes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Diensten die ook interessant voor je kunnen zijn:

Wil je converterend verkeer naar je website halen met Google Ads?

We komen graag met je in contact hoe wij meer converterend verkeer naar jouw website kunnen halen met Google Ads. Zet de eerste stap naar meer online succes en vul hieronder je gegevens in om in contact te komen met een online marketing strateeg.

  We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..