Online marketing bureau iClicks

Join the team

Vacatures bekijken

placeholder
Online marketing bureau iClicks

Join the team

Vacatures bekijken

Samen groeien

Werken bij iClicks

iClicks is ambitieus, trekt nieuw talent aan en groeit exponentieel. We bieden de dienst van de toekomst aan, daarom doen we het bij iClicks net even anders. Je komt te werken in een jong team vol energieke en ambitieuze online specialisten.

In multidisciplinaire teams werken wij samen aan het vergroten van het online succes van de mooiste merken en bedrijven. Zij die ooit begonnen als trainee, behoren momenteel tot de experts met de meeste kennis. We geven je vanaf het begin de vrijheid en ruimte om je verantwoordelijkheid te nemen.

Ga jij deel uitmaken van één van de snelst groeiende online marketing bureaus van Nederland?

placeholder

Waar wil jij in uitblinken?

Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te worden. Door middel van het volgen van clinics, cursussen en het bezoeken van toonaangevende (inter)nationale beurzen blijf jij samen met ons vooroplopen in de dynamische wereld van online marketing.

Het denken in hokjes heeft nog nooit iemand verder gebracht - wij geloven in kruisbestuivingen tussen de verschillende afdelingen waarin jouw ontwikkeling en het resultaat van onze klanten centraal staat.

Door jou volledig de ruimte te geven om te ontdekken in welke onderdelen jij excelleert, zorgen wij dat je in de gelegenheid wordt gebracht om het maximale uit jezelf te halen.

Toffe uitjes en fijne extra’s

Toffe uitjes en fijne extra’s

Wat je geeft, krijg je terug. Daarom doen wij altijd net dat beetje extra voor onze medewerkers. Gewoon omdat ze dat verdienen.

Naast een perfecte werkomgeving en voldoende vrije dagen voor een gezonde balans tussen werk en privé, vinden wij het leuk om onze collega’s regelmatig te belonen met originele extra’s.

Van ontspannende (bedrijfs)massages en vers fruit tot verrassende evenementen, geheel verzorgde vrijdagmiddagborrels en natuurlijk een onvergetelijk eindejaarsfeest:

Wanneer je werkt bij een succesvol en snel groeiend bedrijf is er altijd wat te vieren. En dat doen we dan ook!

Facts & stats

252 miljoen+

High score op de flipperkast

362+ 

Klinkers tijdens tafelvoetbal

715+

(iets te) gezellige VrijMiBo's

placeholder

iClicks: de springplank van je carrière

iClicks is een plek om te excelleren in datgene waar jij goed in bent.

Dit ondersteunen we met onze traineeships, maar ook door de nauwe samenwerking met hogescholen. Wij zijn altijd op zoek naar het talent van morgen

Daarnaast zorgen we samen voor een fijne, vertrouwde en gezellige werksfeer. Iedereen is gelijk en het optimale resultaat bereik je samen.

Daarom werken we in vaste, multidisciplinaire teams en zien we elkaar ook regelmatig buiten werktijd in Mike's bar, aan de pooltafel, op ons dakterras en tijdens de evenementen die iClicks regelmatig organiseert.

Ontmoet je (nieuwe) collega’s

placeholder

Werken voor toonaangevende merken

Het klantenbestand waar je aan gaat werken is enorm divers. Van kleine lokale MKB-ers met ambitieuze groeiplannen tot grote bekende internationale merken met omvangrijke marketingdoelstellingen.

Als je een passie hebt voor online en houdt van uitdagingen en dynamiek, dan zou je wel eens heel goed in ons team kunnen passen.

Wij beloven je dat geen dag hetzelfde zal zijn.

placeholder

Doen waar je goed in bent

Bij iClicks vinden we het belangrijk dat je gelukkig wordt van het werk dat je doet. Omdat we ervoor willen zorgen dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, zijn we continu in gesprek met elkaar. Wat zijn je doelen en hoe kunnen we helpen die te bereiken? Als online marketing bureau zijn we altijd in beweging en zo ontstaan er regelmatig nieuwe functies en kansen voor onze collega's om mee te groeien met de organisatie.

Bij iClicks werken mensen die ervan houden om verantwoordelijkheid te nemen en door onze collega's de ruimte te geven om te doen waar ze goed in zijn, blijven we elkaar uitdagen om elke dag nog beter te worden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen met plezier naar het werk gaat en gefocust blijft om de volgende stap te blijven maken in hun ontwikkeling.