AdWords en de feestdagenAdWords en de feestdagen

De feestdagen komen eraan en wat doen we in deze tijd van het jaar? Shoppen natuurlijk! Dit gebeurt steeds vaker online. Dat online shoppen steeds belangrijker wordt valt niet meer te ontkennen. Het aantal verzonden pakketjes schiet omhoog. Op 2 december 2014 zijn er meer dan een miljoen pakketjes verzonden via PostNL. Dit betekent dat ongeveer 1 op de 7 huishoudens in Nederland die dag een pakketje heeft ontvangen. U wilt met uw webshop natuurlijk ook een aandeel hebben in die 1 miljoen verzonden pakketjes. Hoe kan AdWords u hiermee helpen? Voordat we deze vraag beantwoorden is het belangrijk dat er eerst wordt gekeken naar hoe mensen online shoppen.

Hoe shoppen mensen online?
Nog niet zo lang geleden was online shoppen iets wat thuis gebeurde achter de PC of laptop. Dit verandert steeds meer in shoppen via de mobiele telefoon of tablet. Google heeft zelfs voorspeld dat er eind 2014 meer pagina’s bekeken worden via een mobiel apparaat dan op de laptop en pc samen. Verder kennen online shoppers steeds beter de weg op het internet en bezoeken ze een groot aantal sites voordat ze een product kopen. In deze snel veranderende wereld is het belangrijk dat ook uw AdWords campagne mee verandert.

AdWords advertenties voor mobiel
AdWords wordt op mobiele apparaten steeds waardevoller door de introductie van nieuwe functies binnen Google AdWords. Zo is het mogelijk om sitelinks toe te voegen aan een advertentie. Deze sitelinks kunnen bezoekers gebruiken om snel door te klikken naar de voor hun meest relevante pagina.

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..