iClicks contentkalender 2024

De makkelijkste manier om jouw content te plannen!

Wil je jouw content voor bijvoorbeeld je Social Media posts, Social Media advertising, blogs of Google Ads ver vooruit plannen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Download dan onze iClicks contentkalender voor 2024! Zo weet je zeker dat je geen enkele kans mist om met jouw bedrijf online zichtbaar te zijn!

Ook dit jaar hebben we weer hard ons best gedaan om zo veel mogelijk inhakers voor je te verzamelen. En dat is gelukt, we hebben namelijk ons meest uitgebreide contentkalender ooit samengesteld voor je! In de iClicks contentkalender 2024 vind je niet alleen de bekende dagen zoals Pasen, Koningsdag, Kerst en Oud en Nieuw, maar ook unieke dagen zoals Irish Coffee Day, de Dag van het Gezin en Guacamoledag.

Sneak preview: februari 2024

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan hieronder de maand februari 2024. De maand van Valentijnsdag en Carnaval, maar ook een extra bijzondere maand door de Schrikkeldag dit jaar! Alleen deze maand heeft al 56 inhakers die je in jouw planning mee kan nemen!

Contentkalender 2024 - Februari

Niet alleen met Google Ads en Social Media (Advertising) kun je inspelen op deze momenten, ook met het optimaliseren van je content rondom deze dagen kun je bezoekers triggeren.

Waarom ook jij de iClicks contentkalender wil downloaden

  • Alle inhakers voor het hele jaar in een handig overzicht
  • Altijd op tijd met het inplannen van je content uitingen
  • Gratis inspiratie voor je social media posts
  • Ideaal uitgangspunt voor je marketingcampagnes

Veelgestelde vragen over de iClicks contentkalender

Heb je een vraag over onze contentkalender? Bekijk dan eerst of we jouw vraag hieronder niet al beantwoord hebben.

Wat kan ik precies met een contentkalender?

Elk jaar laten veel ondernemers “bijzondere” of speciale dagen aan zich voorbij gaan. Soms bewust, maar vaak onbewust omdat ze niet wisten dat er iets speciaals was die dag. Veel van deze dagen zijn overgewaaid vanuit Amerika, maar ook in Nederland worden veel van deze dagen aangegrepen op social media. Met een leuke inhaker vergroot je de kans je doelgroep te bereiken met een leuk weetje of feitje. De iClicks contentkalender kun je gebruiken als inspiratiebron voor jouw online marketing.

Waarom zou ik de iClicks contentkalender moeten hebben en niet een van de vele anderen?

Ondertussen zijn er inderdaad enorm veel contentkalenders op het internet te vinden. Wat de kalender van iClicks zo handig maakt, is dat hij completer is dan vele andere contentkalenders die je online kan vinden; met onze kalender heb je een duidelijk overzicht van de datums en dagen.

Het design van de contentkalender hebben we bewust clean gehouden. Ook hebben we aan de onderkant alle inhakers onder elkaar opgesomd. Hier vind je nog meer inhakers dan in het overzicht per dag. Wel zo handig, toch? Daarnaast heeft elke maand een aparte pagina, hierdoor is hij makkelijk te printen en op te hangen.

Kost de kalender geld?

Nee, de contentkalender is gratis te downloaden!

Maak vrijblijvend kennis

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

    We wijzen je op onze Algemene voorwaarden en Privacy statement iClicks Nederland B.V..